פתרון לזיהוי הקולי בנטפרי: אפליקציה להקלדה וחיפוש קולי בעברית ובאנגלית במולטימדיה!
-
@2-כוח-סוס כתב בפתרון לזיהוי הקולי בנטפרי: אפליקציה להקלדה וחיפוש קולי בעברית ובאנגלית במולטימדיה!:
גם אצלי בוויז הוא קולט את הדיבור אבל לא מכניס בשורת החיפוש. מה ניתן לעשות?
תודה רבה !
גם אצלי כנ"ל אתמול עבד מצוין והיום הוא קולט את הדיבור ולא מכניס בשורת החיפוש
-
מה עם קידרואיד?
אמור לעבוד איתו??
התקנתי וכנראה שהחסימה מונעת את הגישה למפתח ולכן זה לא באמת עובד לי…
מנסה לקלוט דיבור ואז כותב משהו בסגנון של אין חיבור לרשת…מה צריך לעשות להוריד את החסימה ולהתקין ואז לחסום? יעזור?
תודה ענקית נראה ממש יעיל…
@עיר-הקודש כתב בפתרון לזיהוי הקולי בנטפרי: אפליקציה להקלדה וחיפוש קולי בעברית ובאנגלית במולטימדיה!:
מה עם קידרואיד?
אמור לעבוד איתו??
התקנתי וכנראה שהחסימה מונעת את הגישה למפתח ולכן זה לא באמת עובד לי…מן הסתם לא יעבוד, אבל יש היום פתרונות יותר מוצלחים מאשר קיידרואיד
-
@עיר-הקודש כתב בפתרון לזיהוי הקולי בנטפרי: אפליקציה להקלדה וחיפוש קולי בעברית ובאנגלית במולטימדיה!:
מה עם קידרואיד?
אמור לעבוד איתו??
התקנתי וכנראה שהחסימה מונעת את הגישה למפתח ולכן זה לא באמת עובד לי…מן הסתם לא יעבוד, אבל יש היום פתרונות יותר מוצלחים מאשר קיידרואיד
@עיר-הקודש כמו ש@טוסון כתב, זה לא יעבוד, ולא יעזור להוריד את החסימה ולהחזיר.
כי ברגע שיש חסימה שמיועדת רק לדברים ספציפים, אז היא חוסמת כל כתובת אחרת, וזה אומר כולל שלנו.
כמעט ברוב החסימות האחרות, יש אפשרות היום למתקין, להגדיר “רשימה לבנה” של כתובות או אפליקציות מותרות, ולכן ניתן לבקש מהמתקין או לעשות בעצמך (אם יש לך גישה) להגדיר את האפליקציה ברשימת האפליקציות המותרות, וזה יעבוד חלק בעז"ה.כמו כן אם יהיה ביקוש, אני ינסה לעשות גרסת אופליין, שבכלל לא יצטרכו מפתח, וגישה לאינטרנט, (ולכן זה יעבוד לך גם עם קיידרויאיד),
אבל זה יכפיל את הגודל של האפליקציה לכמעט 200 מ"ב,
ובעיקר, זה יהיה ממש איטי בטלפון חלשים, והכי חשוב, במולטימדיות, (שהם פחות מ4 ג’יגה ראם). -
@פריוס-2 הוא מביא אותי למסך אחר ללא אופציית התחברות
(אני לוחץ על מה שכתוב העבר אותי אל האתר) -
-
מה עם קידרואיד?
אמור לעבוד איתו??
@טוסון כתב בפתרון לזיהוי הקולי בנטפרי: אפליקציה להקלדה וחיפוש קולי בעברית ובאנגלית במולטימדיה!:
מן הסתם לא יעבוד, אבל יש היום פתרונות יותר מוצלחים מאשר קיידרואיד
איזה לדוגמה מה כדאי לעשות???
את הקידרואיד התקנתי לבד יש משהו מוצלח יותר שאני יכול להתקין?? -
@טוסון כתב בפתרון לזיהוי הקולי בנטפרי: אפליקציה להקלדה וחיפוש קולי בעברית ובאנגלית במולטימדיה!:
מן הסתם לא יעבוד, אבל יש היום פתרונות יותר מוצלחים מאשר קיידרואיד
איזה לדוגמה מה כדאי לעשות???
את הקידרואיד התקנתי לבד יש משהו מוצלח יותר שאני יכול להתקין?? -
@עיר-הקודש אני לא יודע מה הרמה של החסימה שאתה רוצה, אבל יש כמה חסימות שאתה יכול להתאים אותם בדיוק למה שאתה רוצה, הכי מומלץ היום סוויץ, או אייבלוק, וכו
תבדוק במתמחים טופ, יש שם מידע יותר מפורט, אם אתה מסתבך תגיד.@פריוס-2 כתב בפתרון לזיהוי הקולי בנטפרי: אפליקציה להקלדה וחיפוש קולי בעברית ובאנגלית במולטימדיה!:
@עיר-הקודש אני לא יודע מה הרמה של החסימה שאתה רוצה, אבל יש כמה חסימות שאתה יכול להתאים אותם בדיוק למה שאתה רוצה, הכי מומלץ היום סוויץ, או אייבלוק, וכו
תבדוק במתמחים טופ, יש שם מידע יותר מפורט, אם אתה מסתבך תגיד.סוויץ זה אייבלוק משודרג