לכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!
-
הפתרון היחיד שאני צריך זה איך משתיקים את המנגינה הזו…
יישר כח לחברי @יעקב-מ.-פינס שגילה את אוזניי, תרתי משמע, בהשתקה.@גיל חחחחחחחחחחחחחח בעקרון עשיתי בצד כפתור להפעלה ולכבוי “המוזיקה” אבל זה נשמט לי אני ינסה לסדר את זה
אבל תשתיק את הרמקול… גאון נכון?..@גיל כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
יישר כח לחברי @יעקב-מ.-פינס שגילה את אוזניי, תרתי משמע, בהשתקה.
איך? ישתפנו רבינו!
-
@טורבו כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
כתוב הגיפ
הבנתי תודה אבל ברכבים האחרים ניסיתי מכל הכיוונים ועדיין קשה…
-
@גיל חחחחחחחחחחחחחח בעקרון עשיתי בצד כפתור להפעלה ולכבוי “המוזיקה” אבל זה נשמט לי אני ינסה לסדר את זה
אבל תשתיק את הרמקול… גאון נכון?..@גיל כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
איך? ישתפנו רבינו!
-
@גיל חחחחחחחחחחחחחח בעקרון עשיתי בצד כפתור להפעלה ולכבוי “המוזיקה” אבל זה נשמט לי אני ינסה לסדר את זה
איך? ישתפנו רבינו!
@אריאלוש כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
איך? ישתפנו רבינו!
קליק ימני על הכרטיסיה ובחירת השתקת אודיו באתר
קרדיט לחברי @יעקב-מ.-פינס כאמור

עכשיו יניב בן משיח בלי הפרעות

-
@אריאלוש כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
איך? ישתפנו רבינו!
קליק ימני על הכרטיסיה ובחירת השתקת אודיו באתר
קרדיט לחברי @יעקב-מ.-פינס כאמור

עכשיו יניב בן משיח בלי הפרעות

-
@אריאלוש חידה 3 נשאר לי דקה וניסיתי ממש את כללל האופציות…
-
@AA11 כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
רמזים?
צריך לחשוב כל שאלה מה הטריק שטמון, בעצם אריאלוש הטמין רמז בכל קוד, כולל סימונים וכו’
אני תקוע בשלישי, לא מזהה את הדגם של הג’יפ…