לכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!
-
@אריאלוש קודם כל תודה רבה על המשחק ממש כיף מאתגר ובנוי טוב הצלחתי עד שלב 3 ונתקעתי, יישר כוחך אני כבר מחכה לעוד , אבל יותר קשה?
@שלמה כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
אבל עדיין, זה לא קשור, “רכבים מעניינים” נועד לשתף חוויות ורגשים מרכבים שאחד מחברי הפורום רואה בכביש - לעומת משחק בריחה (אפילו שהוא בנושא רכבים) שלא באמת קשור לפורום
אכן תמיה גדולה.
קודם כל כל חבר השקיע למען הכלל אז תפרגנו, לא כהוראה אלא כאנושיות פשוטה,
ודבר שני בתחילת השרשור@אריאלוש כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
אם נתקעתם וזה השתבש ובכלל לא הבנתם וזה קשה וזה קל וזה של אלופים וזה של תינוקים וכו’ וכו’ וכו’ אז אם אפשר את זה לשמור בבטן או לשלוח לי למייל במילים עדינות את הערות… אבל את הארות אפשר בשמחה לשלוח ולפרגן…
ובנוסף הסביר יפה
@אריאלוש כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
פשוט זה בעניין רכבים וקצת לרענן את המקצוענים פה!
ורק עד שלב 3 שניסיתי יש קצת למידה חמודה,
אז תנסה, אם אתה אוהב את הז׳אנר תהנה ואם לא אז בשרשורים אחרים תמצא או תמציא את עצמך,@mik6868 וואו מילים כדורבנות, אשריך על הדאגה אבל, אתה בוודאי יודע שבפורום ציבורי מותר לכל אחד להביע את דעתו, ויש כמובן צוות פיקוח שינהל את זה
@mik6868 כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
@mik6868 כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
לא יודע מה קראת אבל אני רואה שעצם המשחק קיבל את הפירגון המדובר
דיברתי על ההקשר ספציפי לפורום לרכבים, והסברתי למה לדעתי יש שוני בין זה לההלעת תמונות של רכבים מעניינים.@mik6868 כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
אז תנסה, אם אתה אוהב את הז׳אנר תהנה ואם לא אז בשרשורים אחרים תמצא או תמציא את עצמך,
אל תדאג בקשר לזה ברוך השם יש הרבה נושאים בפורום שיכול כל אחד למצא שם את דבר חפצו
ואגב אני הראשון שביקשתי שתיפתח כאן בפורום קטגוריה כללית שנוכל כל אחד לההעלות ככל שבחפצנו (כמובן כל פוסט כזה יעלה רק אחרי אישור של ההנהלה
יש כאן לחברים הרבה מה לתרום ולעיינין אותנו החל ממדריכים של מזגנות דרך נגרות ועד ציורי קיר מרהיבים
אז ממש אשמח אם זה יקודם!!לסיכום אם יש צורך בהבהרה אז בכיף, @אריאלוש המשחק שהכנת ממש יפה ומזמין הגרפיקה מעולה וניכר הכישרון הנדיר יש’‘כ וכמובן יש’'כ ל @mik6868 על החידוד
-
@אושר-מתקרב ואוו אלוף!! לבד?
@שלמה כמו שאמרתי אתה צודק! ולמען האמת שהחדר בריחה הזה מוכן לי עוד מלפני ראש השנה (זה היה אמור להיות מוכן לבין הזמנים…) וחיכתי עד שיגיע שוב בין הזמנים כדי שזה יהיה קשור… ואמרתי למה לא משחק מעניין בעניין רכבים לחבר’ה פה, תחשוב על זה יושבים כמה חברים בחול המועד ומשחקים זה נותן אוירה! לא? זה היה הצד שלי ולכן העלתי למרות שזה לא כ"כ קשור לפורום רכבים ואם כל זה עדיין הסתפקתי עם לעלות את זה לפורום וזאת הסיבה שפניתי להנהלה היקרה ושאלתי לפני שאני מעלה את המשחק! אבל אני רואה שעדיין זה לא הרגיע את החברה…
ותודה לכל הפירגונים זה מעודד… @mik6868 ודומיו!