החלקה בסיבוב - מה ניתן לעשות במקרה כזה?
-
-
@mik6868
אני לא בא לומר שאני מבין בזה אבל כן אני מידי פעם עושה החלקות עם הרכב (שלי או במקום מוסדר)הרעיון הוא שברגע הזה
הוא היה צריך לסובב את ההגה יותר ימינה ואז הרכב היה ממשיך ישר עם הסיבובמה שאפשר לעשות בשביל להימנע זה
או ללכת פעם לחווית דריפטינג (זה עולה יקר אבל לדעתי שווה את זה)
או ללמוד נהיגה מקצועית (פחות יקר לעומת הידע שמקבלים)או (ממש לא מומלץ) לעשות כמוני, ופשוט להתפרע עם הרכב במקום ריק וללמוד את ההתנהגות של הרכב במצבים שונים

מה שהכי בטוח זה, לעולם לא לוחצים ברקס באמצע סיבוב!
או לפני או אחרי
@יעקב-מ.-פינס וואו מקצוען תודה רבה על המידע המפורט

רק שאלה
כתב בשרשור "חיות על הכביש":
הכוונה , שום נגיעה על דוושת הברקס או רק לא לחיצה חזקה ?
ומה כן לעשות בזמן הזה? רק הגה לשבור לצד של הכביש בלי לגעת בגז או בגז זה בסדר לפי ההרגש? -

רק שאלה
ומה כן לעשות בזמן הזה? רק הגה לשבור לצד של הכביש בלי לגעת בגז או בגז זה בסדר לפי ההרגש?@mik6868 כתב בשרשור "חיות על הכביש":

רק שאלה
ומה כן לעשות בזמן הזה? רק הגה לשבור לצד של הכביש בלי לגעת בגז או בגז זה בסדר לפי ההרגש?זה לא דבר שאפשר ללמד אותו על רגל אחת בכתיבה
הכל צריך להיות לפי הרגש, המהירות וזווית הסיבובהכלל ברזל הוא שלא ללחוץ ברקס, אבל אם אתה על מהירות של 20 קמ"ש אתה כן יכול ללחוץ
באם אתה נכנס לדריפט (לא רצוני) אתה תמיד צריך להסתכל לכיוון אליו אתה רוצה להגיע, הידיים כבר אוטומטית יסובבו את ההגה בהתאם -
הבעיה שלו שהוא היה בטלפון ולא ראה שהוא מגיע לסיבוב ולא ראה שההגה בורח לו שמאלה ואז הוא עלה על האבן שפה של הכביש והוא מבהלה שבר את ההגה ימינה ודפק ברקס מה שקרה לו שהגלגלים האחוריים אבדו אחיזה בגלל הבלימה החזקה ואז הזנב של הרכב המשיך למשוך עוד ועוד ימינה עד שהוא התרסק לשול השמאלי
וזה הגיוני כי הוא לא הסתכל על הכביש
אם הוא היה מסתכל הוא היה בא עם פחות מהירות וגם אם היה בא מהר אם הוא היה בולם כשההגה ישר בלימה חזקה אפ’ עם אמברקס גם היה יוצא בזול
אם הוא היה עושה את זה בשביל הכיף הוא היה צריך לבוא על מהירות גבוהה לקראת הסוף למשוך אמברקס ולתת שבירה קטנה בהגה ימינה ומיד כשמתחיל החלקה לשבור שמאלה ולשחרר אמברקס וכל הזמן לתת גז
זה כבר היה חוויה נכונה (כמובן בתנאי שאין עוד רכב בנתיב לידו) -
@mik6868
אני לא בא לומר שאני מבין בזה אבל כן אני מידי פעם עושה החלקות עם הרכב (שלי או במקום מוסדר)הרעיון הוא שברגע הזה
הוא היה צריך לסובב את ההגה יותר ימינה ואז הרכב היה ממשיך ישר עם הסיבובמה שאפשר לעשות בשביל להימנע זה
או ללמוד נהיגה מקצועית (פחות יקר לעומת הידע שמקבלים)או (ממש לא מומלץ) לעשות כמוני, ופשוט להתפרע עם הרכב במקום ריק וללמוד את ההתנהגות של הרכב במצבים שונים

או לפני או אחרי
@יעקב-מ.-פינס אם הוא לא יודע לעשות דריפט הוא היה שובר יותר מדי ימינה בחצי מטר הוא היה נוגח את את הרכב
-
אולי נתארגן קבוצה מהפורום ונעשה קורס ביחד… זה יכול לחסוך מלא בעיות רוחניות!
דווקא מישהו הביא לי לנסר אולי נשקיע עליה כמה עשרות ונהפוך אותה לכזאת: (עיין בספולייר)
-
@mik6868

או לפני או אחרי
@יעקב-מ.-פינס כתב בהחלקה בסיבוב - מה ניתן לעשות במקרה כזה?:
הרעיון הוא שברגע הזה הוא היה צריך לסובב את ההגה יותר ימינה ואז הרכב היה ממשיך ישר עם הסיבוב
הדא הוא דכתיב “לפנות ימינה בשביל שמאלה”…
@אריאלוש כתב בהחלקה בסיבוב - מה ניתן לעשות במקרה כזה?:
דווקא מישהו הביא לי לנסר אולי נשקיע עליה כמה עשרות ונהפוך אותה לכזאת: (עיין בספולייר)כבר עשיתי… (עיין בספויילר
)אפילו ניצחתי את @מאיר ו @יעקב-מ.-פינס

-
דווקא מישהו הביא לי לנסר אולי נשקיע עליה כמה עשרות ונהפוך אותה לכזאת: (עיין בספולייר)
-
@יעקב-מ.-פינס כתב בהחלקה בסיבוב - מה ניתן לעשות במקרה כזה?:
הרעיון הוא שברגע הזה הוא היה צריך לסובב את ההגה יותר ימינה ואז הרכב היה ממשיך ישר עם הסיבוב
הדא הוא דכתיב “לפנות ימינה בשביל שמאלה”…
@אריאלוש כתב בהחלקה בסיבוב - מה ניתן לעשות במקרה כזה?:
דווקא מישהו הביא לי לנסר אולי נשקיע עליה כמה עשרות ונהפוך אותה לכזאת: (עיין בספולייר)כבר עשיתי… (עיין בספויילר
)אפילו ניצחתי את @מאיר ו @יעקב-מ.-פינס

-
@גיל כתב בהחלקה בסיבוב - מה ניתן לעשות במקרה כזה?:
אפילו ניצחתי את @מאיר
מצטער זה לא המספר של הרכב שלי. מעניין את מי ניצחת…
אגב בזמנו דיברנו על הרכב הזה:
-
@גיל כתב בהחלקה בסיבוב - מה ניתן לעשות במקרה כזה?:
אפילו ניצחתי את @מאיר
מצטער זה לא המספר של הרכב שלי. מעניין את מי ניצחת…
אגב בזמנו דיברנו על הרכב הזה:
-
-
עכשיו ברצינות.
הרכב שלי הוא הנעה אחורית, כך שממש קל להוציא אותו לסיבוב…
ואכן הייתי מאוד שמח ללמוד את זה יותר מקצועי ולא רק מהבטן.מה שגם מעניין אותי, ברכב הישן שלי (ג’טה) החלקה קטנה הייתה מפעילה את ה ABS, שהיה ממש גורם לך להתחרט על המחשבה, כיום בג’אקו 8, עוד לא היה לי מקרה שהABS הופעל.
האם גם אצלכם מופעל ABS בכל החלקה?