לקחת????? תחזיר!!!!!!
-
שלום רב!
שוב עשיתי טעות והשאלתי פריטים בלי להשאיר פקדון.
הצדיק שלקח ממני מטען למצבר לפני 3 שבועות
והצדיק שלקח ממני סורק תקלות לפני שבוע
שניהם מבני ברק.
מתבקשים ליצור איתי קשר באופן מיידי ולהשיב אותם.
אני בטוח שזה לא בשאט נפש, ובכל זאת, כל מקרה כזה גורם לאנשים אחרים להיפגע בעתיד. -
שלום רב!
שניהם מבני ברק.
אני בטוח שזה לא בשאט נפש, ובכל זאת, כל מקרה כזה גורם לאנשים אחרים להיפגע בעתיד. -
להבא הכי כדאי לבעלי החסד הנפלאים
להחזיק מחברת פשוטה עם שם ותאריך עם מספר טלפון של הלקוח…
אשריכם! -
אשריכם!@חיים-Y0737 כתב בלקחת??? תחזיר!!!:
אשריכם!הלוואי שזה יעזור תמיד אתה נופל על ההוא שטעית במספר או שכחת לרשום וכדו’
כבעל גמ"ח לשעבר אני אומר שמה שהיה לי הכי קשה ובגלל זה סגרתי את הגמ"ח זה הלרדוף אחרי אנשים שיחזירו כך שהפתרון הוא לא תמיד הרשימות
אנשים צריכים להיות אחראיים ולהבין מה זה המושג “חב לאחריני” -
שלום רב!
שניהם מבני ברק.
-
למרבה הפלא אפילו פיקדון של 5 ש"ח עוזר בסופר, בדר"כ.
כי כשלבנאדם יש אינטרס אישי אפי’ קטן זה משנה את התמונה משום מה,
מביך אבל נכון,
לכן צריך פיקדון כלשהו, רבקו, או כרטיס קופ"ח, או מפתח של האופניים, וכו’
לענ"ד -
למרבה הפלא אפילו פיקדון של 5 ש"ח עוזר בסופר, בדר"כ.
כי כשלבנאדם יש אינטרס אישי אפי’ קטן זה משנה את התמונה משום מה,
מביך אבל נכון,
לכן צריך פיקדון כלשהו, רבקו, או כרטיס קופ"ח, או מפתח של האופניים, וכו’
לענ"ד@קלאטש כתב בלקחת??? תחזיר!!!:
למרבה הפלא אפילו פיקדון של 5 ש"ח
צ’ק פיקדון הוא דבר מקובל בכל גמ’‘ח של מוצרים
ואם הוא לא עונה- פשוט לממש ולהפקיד [ניתן גם הלכתית לקבוע קנס איחור למשל 30 ש’‘ח שיירשם ג’‘כ בנוסף בצ’ק, ולהחתים מראש על דעת זה וכל תנאי שבממון קיים ב’'מ צד.] -
לכל היועצים הטובים, אני רוצה לגלות לכם שיש אנשים בעלי חוש טכני וידיים טובות אבל להחזיק מחברת זה למעלה מכוחותיהם, הם מוכנים להחזיק גמ"ח ארצי של כלי עבודה-לולים לתינוקות-רוקווים-מוצצים-חומרי סיכה לעגורנים-ציוד טכני לתיקון מכונות תפירה ידניות. אבל המחברת הזו זה מה שעוצר אותם.
אני למשל סובל מהתופעה הזו, שאגב נקראת ביורוקרטיפוביה, התופעה זכאית לקצבת העדר כושר עבודה אלא שהתהליך של הגשת הבקשה לזכאות לא ישים לבעלי הנכות.
אז אני למשל מחזיק גמ"ח שיש בו מוצר אחד בלבד ורושם כל פעם את מי שלקח תחת אותו שם בטלפון, בד"כ אני עומד בזה וזה עוזר. ואני לוקח צ’ק פיקדון ובד"כ שוכח להחזיר. -
לכל היועצים הטובים, אני רוצה לגלות לכם שיש אנשים בעלי חוש טכני וידיים טובות אבל להחזיק מחברת זה למעלה מכוחותיהם, הם מוכנים להחזיק גמ"ח ארצי של כלי עבודה-לולים לתינוקות-רוקווים-מוצצים-חומרי סיכה לעגורנים-ציוד טכני לתיקון מכונות תפירה ידניות. אבל המחברת הזו זה מה שעוצר אותם.
אני למשל סובל מהתופעה הזו, שאגב נקראת ביורוקרטיפוביה, התופעה זכאית לקצבת העדר כושר עבודה אלא שהתהליך של הגשת הבקשה לזכאות לא ישים לבעלי הנכות.
אז אני למשל מחזיק גמ"ח שיש בו מוצר אחד בלבד ורושם כל פעם את מי שלקח תחת אותו שם בטלפון, בד"כ אני עומד בזה וזה עוזר. ואני לוקח צ’ק פיקדון ובד"כ שוכח להחזיר. -
אז אני למשל מחזיק גמ"ח שיש בו מוצר אחד בלבד ורושם כל פעם את מי שלקח תחת אותו שם בטלפון, בד"כ אני עומד בזה וזה עוזר. ואני לוקח צ’ק פיקדון ובד"כ שוכח להחזיר.@נייטרון-חפשי כתב בלקחת??? תחזיר!!!:
ואני לוקח צ’ק פיקדון ובד"כ שוכח להחזיר.
שמעתי נידון, בד"כ גם המחזירים לא לוקחים את השיק, והמנהג לקורעו בהמשך. ומעשה בא’ שטען שהצ’ק היה תשלום שקיבל ממישהו, ובעל הגמ"ח יתחייב לדעתו בדיני גרמי, עד כאן שמעתי ואין לי להשיב