נידון (ש)מעניין (אותי) (פיצוצים!) בין סֻכָּהּ לעשור
-
טוב אחרי משחקי המילים (ללא זכויות יוצרים…) רציתי לומר לכם בכנות:
יש לי פחד
שש… נו… לא לגלות
אבל יש לי פחד אמיתי שמשהו יתפוצץ באוטו
אבל לאחר שיש לי אוטו מעל יותר משנה הפחד מתחיל להרגע
מה כבר יכול להתפוצץ חוץ מהגלגלים כמובן…?!?
אשמח לשמוע את תגובתכם בכדי להעלות את המודעות (כמו מצבר תוסס ח"ו או פקק רדיאטור)אני רוצה שהנושא יעסוק במרכב הרכב
כמובן שמכלי לחץ למיניהם כמו תרסיסי שמן מציתות גז פילפל או בועות סבון
מתפוצצות מחום!!! -
טוב אחרי משחקי המילים (ללא זכויות יוצרים…) רציתי לומר לכם בכנות:
יש לי פחד
שש… נו… לא לגלות
אבל יש לי פחד אמיתי שמשהו יתפוצץ באוטו
אבל לאחר שיש לי אוטו מעל יותר משנה הפחד מתחיל להרגע
מה כבר יכול להתפוצץ חוץ מהגלגלים כמובן…?!?
אשמח לשמוע את תגובתכם בכדי להעלות את המודעות (כמו מצבר תוסס ח"ו או פקק רדיאטור)אני רוצה שהנושא יעסוק במרכב הרכב
כמובן שמכלי לחץ למיניהם כמו תרסיסי שמן מציתות גז פילפל או בועות סבון
מתפוצצות מחום!!! -
מצית!!! אני השארתי מצית בכיס החליפה שנשארה ברכב ולמחרת מצאתי חלקי פלסטיק בכיס…

-
כל פעם שאשתי רואה רכב שרוף/מעלה עשן בצד הדרך היא שואלת אותי האם גם לנו זה יכול לקרות?
אני מרגיע אותה כל פעם מחדש, אבל, בהמשך לנידון של @AVIVI האם זה תרחיש הגיוני או שזה קורה רק למי שלא מתחזק את הרכב שלו (או שלא מעיף מבט בלוח השעונים מידי פעם)?@הלומד לגמרי כן. אני מכיר מישהו שהוא הטיל על אשתו את עול הרישיון אבל את עול החזקת הרכב אף אחד לא נטל ופשוט הרכב נסע ונסע, יום אחד בנסיעתה עם חברתה לבני ברק הן דיברו ודיברו כל הדרך (כל אחד וכלי אומנותו) וזה הרכב מדליק נורה ועוד נורה לא אומר דבר לאיש(ה), עד שהרכב החליט להתחפש למנגל, סופו של הרכב היה שהלך המנוע וקנה מקומו כמת מצווה בשולי כביש 6…
אגב, עכשיו אני נזכר שגם גז פלפל הוא דבר שמסוכן להשאיר ברכב, לא כי הוא יתפוצץ אלא כי המחסום מפלסטיק שלו יימס, והתוצאה תהיה רכב שלא שייך להיכנס אליו ללא איוורור של שבוע רצוף, לפחות.
עריכה: נכתב לפני שערכת את הנושא. -
לא להשאיר מיכל לחץ ברכב, החל מבושם, תרסיס פנצר, תרסיס שמן W40 וכדומה
סוללות של פלאפונים- טאבלטים ‘‘ודומיו’’ ח’'ו… גם בוסטר לא ממולץ לדעתי [אלא אם יש איזשהיא הגנה]נזילות מים במנוע- קריטי לתקן
נזילות שמן- ח’'ו עלול לנטוף על סעפת פליטה ולרתוח ושמן זה דבר דליק…ולא לשכוח הכי חשוב- תפילת הדרך!
לחיים ולשלום -
תודה רבה
אבל תמחלו לי אני רוצה יותר לדעת על דברים במרכב הרכב שיכולים להתפוצץ מהזנחה או מכל סיבה אחרת -
@AVIVI רכבים הם לא רקטות, ולא נועדו להתפוצץ מחוסר הזנחה. אם יתחמם המנוע, הוא יעלה עשן. אם אתה רוצה תרחיש בלהות - בנזין או שמן מנוע שישפריצו לכל עבר בתא המטען עלולים לגרום לל"ג בעומר שלא בזמנו.
-
@גיל ניחמתנו…
אבל כמובן כמו שהזכרתי בפוסט הראשון פתיחת פקק רדיאטור רותח או מצבר מת יכולים ליגרום לפעולות פלסטיות בלתי הפיכות
וכן התפוצץ ברכב לידי באמצע פקק, רדיאטור של הרכב שהשפריץ אדים לכל עבר (בת דודינו…)