מותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?
-
@דגיג השאלה מתי יהיה לי מישהו שיעשה לי טיפול.
כי אני עד מחר בערב בירושלים.
רק מחר בערב חוזר לעיר - ק"ס תובב"א.
וגם אז אני עדיין לא יודע מה לעשות ואצל מי לעשות.
פעם ראשונה שאני צריך לעשות כזה טיפול……
זה דבר שאני יכול לעשות לבד?
או שזה דבר שאני צריך ללכת לרולי?
וגם אז איזה חומרים אני צריך להגיד לו לשים@kasnik כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
מיכוון שאתה מתחיל אז הייתי הולך למישהו שיעשה לי עם פילטר שמן מקורי ושמן במעל 120 שקל לגלון, אתה בהחלט יכול לעשות את זה אבל צריך כמה כלים וידע בסיסיים, שאתה יכול בקלות לקבל מהפורום הזה.
-
@kasnik כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
מיכוון שאתה מתחיל אז הייתי הולך למישהו שיעשה לי עם פילטר שמן מקורי ושמן במעל 120 שקל לגלון, אתה בהחלט יכול לעשות את זה אבל צריך כמה כלים וידע בסיסיים, שאתה יכול בקלות לקבל מהפורום הזה.
-
@דגיג כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
ושמן במעל 120 שקל לגלון,
איזה שמן ואיזה תקנים הכי טוב לרכב שלי?

-
@kasnik המוסכניק בדר"כ שם שמן סביר כדי לא להקפיץ את המחיר בטיפול, תבקש שישים משהו טוב שיתאים לרכב. אם אתה רוצה ממש כמו התקן היתי ממליץ לך ללכת לחנות חלפים ולקנות בעצמך, ולגבי התקן אין כמו להסתכל בספר רכב…
-
ולגבי התקן אין כמו להסתכל בספר רכב…
אין לי אותו לצערי, היכן אני יכול למוצאו?
@kasnik זה העתקה מג’ימיני:
עבור יונדאי i30 CW (סטיישן) שנת 2013 (מנוע 1.6 ליטר בנזין), תקן שמן המנוע המומלץ על ידי היצרן הוא: דרגת צמיגות: 5W-30 תקן איכות (שמן סינטטי מלא): תקן ACEA A5/B5 (מועדף ומותאם למנועי בנזין מודרניים של קיה ויונדאי המצריכים שמן בעל חיכוך נמוך) או תקן API SN ומעלה. -
ושמן במעל 120 שקל לגלון,

-
@kasnik כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
יונדאי i30cw 2013 -
א. לצערי או לשמחתי אני לא מאמין
ב. אני ישמח להמלצה על שמן ספציפי, אני לא מבין מה אומרים התקנים למיניהם, יענו אני רוצה להגיע למוסכניק וחומר לו ‘כזה ראה וקדש’ -
אפשר גם בפחות יקר- יורול הולנדי או מותג ביניים בתקן מתאים, בחנות חלפים יידעו להגיד לך לפי מספר רכב [יש לך חנות בשילת]
-
אפשר גם בפחות יקר- יורול הולנדי או מותג ביניים בתקן מתאים, בחנות חלפים יידעו להגיד לך לפי מספר רכב [יש לך חנות בשילת]
@חיים-Y0737 אני כעת בבני ברק, חוזר לעיר רק מחר בלילה,
אני מחפש לעשות לפני איפשהוא בבני ברק / ירושלים