משהו מעניין אבל סוכנות מנתניה - ??
-
כמה מרגיז…
כעת דיברתי עם המוסך שהוא טוען שטיפלו שמה והם החליפו מחשבים ויש היסטוריה רק של 2 הטיפולים האחרונים
האחד לפני הטסט לפני חצי שנה עם 150 א"ק והקודם ב 135 א"ק
מה שאומר שלאחרונה הוא טיפל בזמן אבל מה היה לפני אי אפשר לדעת… (או שהסוכן לא יודע שאין להם היסטוריה שמה כבר או שזה חלק מהתרגיל לסחוב אותך לומר יש היסטוריה מלאה ואז בסוף כשאתה כבר על הרכב אז לא נורא מה לעשות החליפו מחשבים…) -
@שיש כתב במשהו מעניין אבל סוכנות מנתניה - ??:
@סוסיתא-קדישתא עברתי על זה רובם טובים וקצת לא
לא יודע מה זה אומרזה אומר “סוכנות”.
@סוסיתא-קדישתא כתב במשהו מעניין אבל סוכנות מנתניה - ??:
זה אומר “סוכנות”.
כלויימר??
ע"כ חברה כלשהית בארץ יש בגוגל קצת לא טובים זה לא אומר כלום
בסוף יש שם 45 ביקורות ו 5 מתוכם לא טובים וגם הם לא עם סיפורי נוכלות מסמרי שיער כמו שיש על הרבה סוכנויות -
בכל אופן אחרי שגיליתי שאין היסטוריה מלאה אני כבר פחות להוט על הרכב
מה שבעיקר הדליק אותי זה שיש היסטוריהמה אתם אומרים?
אם אני לוקח אותו למוסכניק מקצועי והוא בודק והכל טוב יש עדיין ממה לחשוש? -
כמה מרגיז…
כעת דיברתי עם המוסך שהוא טוען שטיפלו שמה והם החליפו מחשבים ויש היסטוריה רק של 2 הטיפולים האחרונים
האחד לפני הטסט לפני חצי שנה עם 150 א"ק והקודם ב 135 א"ק
מה שאומר שלאחרונה הוא טיפל בזמן אבל מה היה לפני אי אפשר לדעת… (או שהסוכן לא יודע שאין להם היסטוריה שמה כבר או שזה חלק מהתרגיל לסחוב אותך לומר יש היסטוריה מלאה ואז בסוף כשאתה כבר על הרכב אז לא נורא מה לעשות החליפו מחשבים…) -
@שיש אם זה טופל ברשת של סמלת- סובארו אז כל מוסך ברשת יכול לגשת לנתונים… זה ממש לא יושב על המחשב אלא על שרת של תוכנת ניהול כל מוסכי הרשת
-
-
@סוסיתא-קדישתא כתב במשהו מעניין אבל סוכנות מנתניה - ??:
זה אומר “סוכנות”.
כלויימר??
ע"כ חברה כלשהית בארץ יש בגוגל קצת לא טובים זה לא אומר כלום
בסוף יש שם 45 ביקורות ו 5 מתוכם לא טובים וגם הם לא עם סיפורי נוכלות מסמרי שיער כמו שיש על הרבה סוכנויות@שיש
כשאני קורא ביקורות בגוגל אני לא מתייחס לביקורת אלא לתגובת הבעליםתגובה כזו מסבירה טיפונת על מי שנמצא מאחורה

ואני יסביר קצת
כשאתה רוצה לענות למישהו שמתלונן ואתה עושה את זה עם שגיאות כתיב וטקסט לא קריא, כנראה שמה שכתוב בביקורת לפני הוא נכון…