צינור יניקה מתנתק מפילטר אוויר
-
רנו קליאו דיזל 2017
לאחרונה כמעט כל פעם שאני פותח מכסה מנוע, אני שם לב שצינור יניקת האוויר מנותק מבית הפילטר-אוויר, כמובן שאני מחבר אותם בחזרה
כמה זה בעייתי, (אני יודע שבס"ה גורם שיגיע אוויר מתא המנוע ולא מהגריל, אבל האם לטווח רחוק זה יכול לגרום נזק או בלאי מוגבר) ואיך מונעים את התופעה?
ייש"כ מראש -
רנו קליאו דיזל 2017
לאחרונה כמעט כל פעם שאני פותח מכסה מנוע, אני שם לב שצינור יניקת האוויר מנותק מבית הפילטר-אוויר, כמובן שאני מחבר אותם בחזרה
כמה זה בעייתי, (אני יודע שבס"ה גורם שיגיע אוויר מתא המנוע ולא מהגריל, אבל האם לטווח רחוק זה יכול לגרום נזק או בלאי מוגבר) ואיך מונעים את התופעה?
ייש"כ מראש@טוסון בנד
-
@טוסון בנד
@זיק-המבריק כתב בצינור יניקה מתנתק מפילטר אוויר:
@טוסון בנד
אני לא בטוח שיתפוס, זה מתחבר בקליק כזה, בעובי ממש דק, ולא צינור גומי או סיליקון שאפשר להדק ע"י בנד
-
רנו קליאו דיזל 2017
ייש"כ מראש -
צינור יניקה שמתנתק יגרום לזיופים של חיישנים של זרימת האוויר(חיישן MAF), טורים עלולים להיות פחות יציבים והגברת צריכת דלק.
-
@DanielC כתב בצינור יניקה מתנתק מפילטר אוויר:
צינור יניקה שמתנתק יגרום לזיופים של חיישנים של זרימת האוויר(חיישן MAF), טורים עלולים להיות פחות יציבים והגברת צריכת דלק.
כרגע הוא נשאר מחובר, אחרי שחיזקתי אותו אתמול
מקווה שישאר ככה -
@טוסון אם הוא היה מתנתק אי פעם היה נדלק לך באותו שניה נורת מנוע MAF sensor high voltage
אז אנחנו לא מדברים על אותו הדבר, אני מדבר על הצינור (בעיגול) שמחובר לפילטר אוויר

כאן הוא מנותק
ולא נדלקה לי אף נורה
(רק נורת נוזל בלמים, כמובן בלי קשר… וסוף סוף השגתי את הנוזל המדוייק) -
@טוסון אם הוא היה מתנתק אי פעם היה נדלק לך באותו שניה נורת מנוע MAF sensor high voltage
אז אנחנו לא מדברים על אותו הדבר, אני מדבר על הצינור (בעיגול) שמחובר לפילטר אוויר

כאן הוא מנותק
ולא נדלקה לי אף נורה
(רק נורת נוזל בלמים, כמובן בלי קשר… וסוף סוף השגתי את הנוזל המדוייק) -
@מאיר-ג כתב בצינור יניקה מתנתק מפילטר אוויר:
“הציריה” הזאת
זה בסה’'כ צינור שמוליך את האויר, יש אותו בכל רכב
משום מה ברנו עיצבו דומה לצירייה אבל לכל רכב יש צינור כונס אויר -