איפה כאן העוקץ???
-
@אושר-מתקרב
שים לב: הוא היה אמור להעביר את הרכב טסט לפני שבועיים
יש סיכוי שהרכב לא עבר טסט והמוסכניק הסביר לו שעדיף לו להפטר מהרכב במקום לתקן
עריכה: במשומשת כתוב שיש לו עוד שבועיים עד שהטסט יפקע, אבל מצד שני הרכב עבר טסט בפעם הקודמת חודשיים אחרי הזמן, אותי זה היה מחשיד
יש גם יותר מדי טפטופים סביב הרכב, אולי זה של המזגן אבל אולי גם של דברים אחרים -
@ביתשמשניק כתב באיפה כאן העוקץ???:
למה
יש לחלק בין תפעול הרכב שאם לא ייעשה יפגע ביאולי אתה צודק אבל לא הייתי לוקח סיכון
כי בנ"א שדוחה טסט לא מרוויח מזה, כי בלאו הכי התוקף של הטסט ישאר אותו הדבר, ורק הוא מסתכן בהסתבכות עם החוק
אלא מה? זה בנ"א שאוהב לדחות דברים, ולכן יש סיכוי לא מבוטל שגם דברים חשובים הוא דוחה -
@לך-תדע כתב באיפה כאן העוקץ???:
לגבי המחיר, נסה להתקשר ותגלה שזה בעצם 10,000 והוא שכח 0 אחד, "בטעות".
טריק ידוע עושים את זה בשביל שישלח לכל האנשים שמוגדר להם חיפוש מ0 עד 15.000 , ברגע שהסכום נמוך הוא יכנס לחיפושים של כולם.
ראיתי מלא רכבים ב10 שקל אפילו מרצדס 2020 ב20 שקל (200 אלף כמובן) -
@נייטרון-חפשי כתב באיפה כאן העוקץ???:
@מאיר קודם כל
מה לעשות שבפורום שלך אני לא יכול לתת יותר מלייק 1.
בדיוק ככה מזיזים עניינים, הפוסט הזה הוא פשוט הדרכה לקניית רכב!ולעניינינו, הייתי רוצה לשאול אותו איפה הוא החליף מנוע והאם אותו אחד החליף לו גם את האלטרנטור (אולי זה אותו נבל שעשה את זה עבורי), והייתי גם רוצה לראות את הקבלה על האלטרנטור (מאוד מתחשק לי לפרסם דבר כזה).
הצג לא מושחר 'לעיתים' אין דבר כזה, זה נסיון עלוב לטשטש תקלות יעני בדיוק עכשיו זה קרה אבל בד"כ זה עובד, וזה רק מלמד אותנו שהב"א לא הכי ישר בעולם. והחלפת מסך באמת עולה אלף ואין מה להשוות עם מחירי @אליהו (גם אני עשיתי את זה באותו מחיר).
סוג השקרים גם מלמד אותנו שמדובר במטומטם שלא יודע שלא משקרים במה שאתה עצמך לא מבין, זה עלול להיות מאוד לא נעים.... ולדעתי זו סיבה כן לבדוק את זה כי אחד כזה יכול להוריד במחיר בגלל שטויות ועוד להיות בטוח שהוא קימבן אותך.
אני נוטה לומר שכשהוא כתב תקלת חשמל הוא התכוון למשהו אחר כי לא מסתבר שהוא ככה יהרוס לעצמו, עדיף לכתוב מסך תקול מאשר תקלת חשמל, וייתכן שזו סוללה כמו שכתב @מאיר .ועשה לו יישור קו ב 9000
החלפת מנוע בשביל יישור קו? התחמם לו המנוע (אולי נקרעה רצועה כמו שקרה לי) וזה הקשר בין רדיאטור מנוע ומשאבת מים.
למעשה לדעתי כנראה הלך סוללה או משו דומה, אם לך כוח יכול להיות שווה צילצול ובמידה ואפשר להוריד אותו הרבה אז אולי זה שווה, אבל ס"ה הוא לא אמין=לא כדאי.
אני לא יכול להגיד שאתה לא צודק אבל יש אנשים שהם לא חושבים הרבה וגם לא קצת... והם לא חושבים איזה נוסח יותר טוב וכו'. אני לא אומר שזה המקרה אבל יש אנשים כאלו.. גם לגבי המנוע, הוא סיפר לי שהוא קנה את הרכב והלך למכונאי שיעשה לו ישור קו, והמכונאי אמר לו שיעשה עכשיו מנוע כדי שלא יתקע...
במהלך השיחה שאלתי אותו למה הוא מוכר והוא השיב לי שהוא עובר לאופנוע, ואיזה 2 דק' הוא נותן לי פרטים על האופנוע... הוא גם סיפר לי על הרכבים הקודמים שלו.. - אלה בד"כ דברים שלא קורים אצל סוחרים אבל כמובן שעדיין צריך להיזהר.
-
@מאיר כתב באיפה כאן העוקץ???:
נוע, הוא סיפר לי שהוא קנה את הרכב והלך למכונאי שיעשה לו ישור קו, והמכונאי אמר לו שיעשה עכשיו מנוע כדי שלא יתקע...
הכל יתכן, אבל זה מה שנשמע מהמודעה, ואני לא דיברתי איתו, בהחלט ייתכן שכמו שהליף לו אלטרנטור ככה החליף לו מנוע...
ואני לא אמרתי שהוא סוחר (סוחר לא אמור ליפול עם האלטרנטור)אגב, מודעה שכתוב מחיר 1000 זה כמו לא לכתוב מחיר (וכן 1234/1111/1212 וכו') , והרבה פעמים זה אומר רכב לפירוק ושמים מחיר מינימום כדי שתוכל למצוא אותו בחיפוש לפי מחיר נמוך כי בחיפוש ללא מחיר יעלה לך גם רכבי 2024.
-
@נייטרון-חפשי סתם כך אני חושב במקום לנתח אותו בהרחבה
אולי נעלה אותו לפורום
מה אומרים?