קנית גרוטאה חדשה בסיעתא דשמיא, המיקום לא פעיל וגם איך אני חוסם את המולטימדיה מאינטרנט?
-
@שמואל1 לברר עם המוכר אם היו לו.
לפרק (חלקית) את המערכת ולבדוק אם בכלל מחובר צמה עם יציאות יואסבי.@תודה-לבורא-עולם-0 ממש קל לי לפרק את המערכת אבל איך אני יכול לזהות את הצמה אם היא של usb בכלל?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 ממש קל לי לפרק את המערכת אבל איך אני יכול לזהות את הצמה אם היא של usb בכלל?
-
@שמואל1 לא זוכר כעת בע"פ.
אולי בהמשך אוכל לצלם לך מה הצמה עם החיבורים.רק לוודא מדובר ב-TS18 ?
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בקנית גרוטאה חדשה בסיעתא דשמיא, המיקום לא פעיל וגם איך אני חוסם את המולטימדיה מאינטרנט?:
רק לוודא מדובר ב-TS18 ?
כן
-
@תודה-לבורא-עולם-0 ממש קל לי לפרק את המערכת אבל איך אני יכול לזהות את הצמה אם היא של usb בכלל?
-
@שמואל1 כתב בקנית גרוטאה חדשה בסיעתא דשמיא, המיקום לא פעיל וגם איך אני חוסם את המולטימדיה מאינטרנט?:
איך אני יכול לזהות את הצמה אם היא של usb בכלל
אין צמה של usb זה בא שתי כבלים בנפרד ויש רכבים שמחברים את אחד מהם לשקע של הרכב
וכבר אמר החכם
@טוסון כתב בקנית גרוטאה חדשה בסיעתא דשמיא, המיקום לא פעיל וגם איך אני חוסם את המולטימדיה מאינטרנט?:
יש שני חיבורים של USB אחד חיבור של 6 פינים, ואחד של 4
-
@שמואל1 כתב בקנית גרוטאה חדשה בסיעתא דשמיא, המיקום לא פעיל וגם איך אני חוסם את המולטימדיה מאינטרנט?:
איך אני יכול לזהות את הצמה אם היא של usb בכלל
אין צמה של usb זה בא שתי כבלים בנפרד ויש רכבים שמחברים את אחד מהם לשקע של הרכב
וכבר אמר החכם
@טוסון כתב בקנית גרוטאה חדשה בסיעתא דשמיא, המיקום לא פעיל וגם איך אני חוסם את המולטימדיה מאינטרנט?:
יש שני חיבורים של USB אחד חיבור של 6 פינים, ואחד של 4
@פתוח-לשמוע אני ראיתי שהחכם דווקא אמר “אנשים חכמים הם אינם אלה שמוצאים את הדרך בעצמם
הם אלו שיודעים לשאול” ולכן אני שואל איך אני אמור לזהות את החיבור כחיבור usb?
אני ינסה לצלם עכשיו ברכב את המערכת… -
@פתוח-לשמוע אני ראיתי שהחכם דווקא אמר “אנשים חכמים הם אינם אלה שמוצאים את הדרך בעצמם
הם אלו שיודעים לשאול” ולכן אני שואל איך אני אמור לזהות את החיבור כחיבור usb?
אני ינסה לצלם עכשיו ברכב את המערכת…@שמואל1 מאחורי המולטימדיה יש כמדומני סוגי חיבורים 4 של USB יש של 6 שהוא גם USB ויש של 8 שזה המצלמת רוורס ו10 של הקנווס ועוד אחד רחב של הצמה של המיקרופון-סים-ומגברים וחיבורים למינהם
תחפש את ה4 וה6
מקווה שהועלתי
אם יש לך גישה לפעמים אפשר לגשש בזהירות דרך התא כפפות תחפש כבל בודד קצת עבה שמוביל עד המולטימדיה ללא חיבורים נוספים -
@שמואל1 מאחורי המולטימדיה יש כמדומני סוגי חיבורים 4 של USB יש של 6 שהוא גם USB ויש של 8 שזה המצלמת רוורס ו10 של הקנווס ועוד אחד רחב של הצמה של המיקרופון-סים-ומגברים וחיבורים למינהם
תחפש את ה4 וה6
מקווה שהועלתי
אם יש לך גישה לפעמים אפשר לגשש בזהירות דרך התא כפפות תחפש כבל בודד קצת עבה שמוביל עד המולטימדיה ללא חיבורים נוספים@פתוח-לשמוע לא הבנתי אני אמור לראות חיבור יואסבי אגיל או סתם כבלים?
כי חיבור יו אס בי ממש ממש אין שם! -
@פתוח-לשמוע לא הבנתי אני אמור לראות חיבור יואסבי אגיל או סתם כבלים?
@פתוח-לשמוע לא הבנתי אני אמור לראות חיבור יואסבי אגיל או סתם כבלים?
@שמואל1 זה כבל, שבסופו יש שקע usb, ואתה יכול לראות האם המקום שלו מלא או ריק, וסימנך, חיבור של 4 צ’ופצ’יקים קטנטנים כאלו, או של 6 זה החיבור של הusb, אם הוא חסר, כנראה שאין, ואז אתה צריך לקנות/לקחת ממישהו ולחבר
-
@טוסון @פתוח-לשמוע

אשמח לחוות דעתכם תודה רבה! -
@שמואל1
שתי אלו

@פתוח-לשמוע שניהם usb?
אז לעקוב אחרי שני החוטים האלו נכון?
מקווה שלא יהיה מדי מסובך, תודה בכל אופן!אגב:
-
@פתוח-לשמוע שניהם usb?
@שמואל1 בינתיים גם תמשוך את הריבוע של אנטנת הGPS למקום שרואה (בעששית-דרך החלון) אווירו של עולם, ואם זה קשה אז וודאי לא להשאיר בתוך הדשבורד, יען המתכת חוסמת את איכות הקליטה, אם הוא מודבק זו שאלה אם שווה לתלוש, אבל בפשטות כן
ואולי על הדרך תגלה שאיננו מחובר כלל…

-
@פתוח-לשמוע שניהם usb?
מקווה שלא יהיה מדי מסובך, תודה בכל אופן!
זה חצי מטר אורך אין מה לחשוש
-
@שמואל1 בינתיים גם תמשוך את הריבוע של אנטנת הGPS למקום שרואה (בעששית-דרך החלון) אווירו של עולם, ואם זה קשה אז וודאי לא להשאיר בתוך הדשבורד, יען המתכת חוסמת את איכות הקליטה, אם הוא מודבק זו שאלה אם שווה לתלוש, אבל בפשטות כן
ואולי על הדרך תגלה שאיננו מחובר כלל…

-
@טוסון כן חשבתי על זה באמת.
תיכננתי לבצע את זה. תודה רבה!
@פתוח-לשמוע תודה אני יורד לרכב.