עזרה דחופה - קודן רכב
-
@רפי-זה-אני תעלה תמונה של הקודן שלך אולי נצליח להצליב עם תמונה של קודן אחר ותדע לפי המספרים מה הקוד
-
@שלמה אעלה עוד מעט בל"נ תמונה.
למעשה דיברתי עם דוד מתן מהסרטון, והוא אמר לי שזה קודן שכבר לא מייצרים וכו' וזה היה בשימוש רכבי ליסינג בעבר, והוא המליץ לי לבטל את הקודן.
ורגע לפני שמישהו מאיתנו איבד קליטה הוא אמר לי שיש משהו שאפשר לקצר, אבל כבר לא השגתי אותו יותר.
עשיתי שם כמה גישורים, אבל זה לא עבד... -
@רפי-זה-אני למקרה הכי גרוע אם יש לך גרר בביטוח תגרור למוסך לא לוקחים על זה הרבה כסף בשביל ניתוק.
ומה עם ידידים פעם דובר פה שיש אפשרות כזאת בידידים שמבטלים קודניות במקרה כזה. -
@רפי-זה-אני שלח תמונה של הקופסה ואני יסביר לך איך לנתק
-
@הכל-בעז-ה כתב בעזרה דחופה - קודן רכב:
@רפי-זה-אני שלח תמונה של הקופסה ואני יסביר לך איך לנתק
תבורך! תעלה לנו איזה מדריך על זה יועיל ללא מעט חברים
-
הפתרון אקספרס הכי פשוט: לפתוח את הפלסטיק ולחשוף את הלוח (להוציא את הלחצנים) עכשיו אתה יכול 'ללחוץ' על הכפתורים ע"י נגיעה עם חומר מוליך כגון מפתח הרבה פעמים מספיק להרטיב את האצבע ולגעת.
זה כמובן לא יעזור אם משהו השתבש במוח שלו. -
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה דחופה - קודן רכב:
הפתרון אקספרס הכי פשוט וכו'
עשיתי את זה, יש משהו שהשתבש בכרטיס שבתוך הקודן. כמו שאמרתי - הוא קולט את הלחיצה, רק לא מצליח להיקלט כדי להתניע.
ה' שלח לי פרנסה כאן ליד הבית שלי ונהייתי קצת עסוק עם זה. בהמשך אעלה תמונה, וכמובן @הכל-בעז-ה... -
@רפי-זה-אני
אז הנה תמונות.
זה הקודן. כרגע הוא עם לחצן אחד ומנותק, אבל כדי להדגים:
זה הבפנוכו מצד אחד (המספר הזה זה לא הקוד. אין לי מושג מה זה).
וזה הצד השני:
והנה מקבץ של הקופסא שלו:
[המדבקות הלבנות יש עליהם מספר שמשום מה לא צולם. אם זה חשוב אני אלך לבדוק.]
וכך נראה המכלול:
הסבר קצר: החוט שאני מחזיק היה מחובר לחוטים עם הסטלבנד הכחול ואני חתכתי את זה.
אם פיספסתי משהו או שנחוץ עוד מידע אני ילך לבדוק. -
@רפי-זה-אני ושכחתי לציין עוד משהו סופר חשוב. לקודן שלי יש קריץ שלקח לי זמן לעלות עליו - הוא מאפשר (כלומר איפשר בעבר, בימים היפים שלו) לעשות את הקוד רק בתוך כעשרים שניות מפתיחת הדלת. אחרת הייתי צריך לפתוח את הדלת ואז זה היה שוב מתעורר לכמה שניות.
-
@רפי-זה-אני זה קודן ישן של ג'מל ניתוק פשוט
אתה צריך לעקוב אחרי החוטים להולכים מהקופסה השחורה תראה שמחובר לזרם קבוע ואחרי סוויץ ולמינוס או לבורג בגוף הרכב
תעקוב אחרי 2 חוטים שהולכים לניתוק פשוט הם לקחו חוט ל האימובוליזר או סטרטר חתכו לשנים וחיברו כל צד תגשר בניהם יניע הרכב -
@הכל-בעז-ה אתה תותח
-
@טכנולוג כתב בעזרה דחופה - קודן רכב:
@רפי-זה-אני כתב בעזרה דחופה - קודן רכב:
אז התרטב לי הקודן בגשם.
אחד הספרות שאני צריך ללחוץ עליו לא עובד. הקטע הוא שמשהו בו כן עובד, כי הוא מפעיל את הנורה שנדלקת בכל לחיצה, אבל הוא לא מצפצף לי וגם לא מצטרף לקוד.
2 שאלות:
האם יש דרך אקספרס כרגע להניע את הרכב? דחוף ביותר!
וכן, האם יש דרך לפרק את הקודן DIY (עשה זאת בעצמך)?במקום להקיש את הקוד אתה יכול לסובב את המפתח בסוויץ' לפי הקוד שלך
צפה כאן בדוד מתן מסביר את התהליך (פתוח בנטפרי)
וכאן יש הדרכה איך לנקות את המגעיםפטנט גאוני תודה על המידע
מעניין אם זה עובד גם בפריוס באיזושהי דרך ? -
-
@צילפינגים כן