שטיפת רכב בערב פסח
-
@צילפינגים כתב בשטיפת רכב בערב פסח:
הייתי ממליץ לך במקום לנגב את החלונות עד שיורדים הסימנים של הסמרטוט, לנקות עם מגבת יבשה וכו' וכו' תוסיף לך ג'ילדה עולה במקסטוק 10.9 ובפעם אחת הכל מתנקה בלי פעם אחת לשטוף אחרי זה ליבש ואחרי זה לנקות את הסימנים, ומגבת יבשה וכו
במקרה שאין ג'ילדה
אפשר לנקות עם ספרי חלונות ונייר עיתון (לא מנייר כרומו כמובן)
ג"כ מתנקה בפעם אחת -
ושוטף עם גרניק נייד כמו זה או זה - לי יש משהו הרבה יותר חלש ועדיין הוא מעולה (שוב גם זה לא נחשב עוצמתי במיוחד כמו הגדולים אבל העובדה שהוא נטען ולא צריך חיבור לברז גורם שלשימוש בסיסי הוא מצויין ונוח)
פעם קניתי גם גרניק שיש לו משאבה קטנה כזאת שמתחברת למצת של הרכב ומהמשאבה יוצא צינור לדלי מים והצינור השני לאקדח מים מוצר ממש טוב עולה באיזור ה80 שח אין לי קישור כרגע לשלוח אבל מי שירצה יחפש לפי ההסבר שכתבתי ולפי המחיר וימצא את המוצר, מוצר מאוד מוצלח וטוב לדעתי אומנם לא לחץ כמו בשטיפה אבל עושה את העבודה המוטלת עליו....
כוונתך לזה? היה לי גם אותו בעבר זה ערכה נחמדה וזולה אבל יש לה כמה חסרונות דבר ראשון זה די מסורבל כי יש לך שלושה חלקים אקדח משאבה ומצת
דבר שני המשאבה חשופה וקצת מים יכולים לגרום לקצר
דבר שלישי יש שם כמה חיבורי צינורות והם נוטים להשתחרר ולהשפריץ
ומעבר להכל יש את החיסרון שזה די חלש גם ביחס לניידים ובוודאי ביחס לגרניק שצירפתי קודם (יש לו לחץ של 200 בר לעומת כ10 בערכה שהבאת - אמנם הסינים נוטים לנפח נתונים אבל בשניהם זה אחרי הניפוח ) -
זה אולי יעניין אותכם
https://rechavimzelaze.ovh/post/12354 -
כוונתך לזה? היה לי
אני לא יכול כרגע להיכנס לקישור לאשר לך אלי אקספרס חסום במכשיר שלי אם תשלח תמונה אני יגיד לך מייד
זה
-
הוא מתחבר לצינור מים רגיל או לדלי פשוט אני אין לי נקודת מים קרובה לאוטו
גם וגם
עובד עם סוללת מקיטה 18v
וכאן יש עם סוללה אחת או שתיים
המחיר קצת יותר גבוה מהערכה שלך (מתחיל ב200 ועולה לפי התוספות - סוללות , אביזרים)אבל זה משהו הרבה יותר עוצמתי@צילפינגים כתב בשטיפת רכב בערב פסח:
יש לך את המוצר הזה?
לא, יש לי דומה - חלש יותר
-
@טכנולוג בקיצור מגיע לאיזור ה400 שח חופשי אם אתה קונה משם גם את הסוללות אם אתה קונה מהארץ המחיר קופץ, גם בטריה גם מטען....
במחיר הזה יש גרניק טוב של בוש 110 באר,
-
@טכנולוג בקיצור מגיע לאיזור ה400 שח חופשי אם אתה קונה משם גם את הסוללות אם אתה קונה מהארץ המחיר קופץ, גם בטריה גם מטען....
מדובר במכשיר חזק ועוצמתי לא הפשוטים ובהחלט הוא שווה את ה400 ש"ח ובמיוחד מי שכבר יש לו מכשיר של מקיטה (מברגה וכו') אז לא צריך סוללה ומשלם רק 200
ותראה כאן תגובות של אנשים על מכשיר חלש בהרבה@אנונימוס אתה מדבר על גרניק עם חיבור מים וחשמל וכאן מדובר על נייד לגמרי
רק לחדד אני לא סוכן שלהם או משהו כזה רק שיתפתי מה אני עצמי עשיתי -
@מיישה כתב באיפה למען ה' אני מוצא שטיפת רכב בבית שמש במחיר הגיוני???:
ניקיתי לבד
הכי יסודי, הכי טוב!טוב מיישה עשית לי מרץ והחלטתי לנקות אתמול את הרכב
תשאלו למה אני מספר לכם את זה א. כדי לשתף אתכם בתחושת הסיפוק, וכמובן השרירים התפוסים כדבעי
ב. כי ניקיתי את האוטו ברמה שהוא יצא מהמפעל, תבינו אני עם שלוש ילדים, ומאחורה שיעשו מה שבא להם משחקים אוכל וכדו', יש להם פח ואני מחדד להם לשים בתוכו, רק שלפעמים.... לפני איזה חודשיים (מחילה מכת''ר) הרחתי ריח זוועה באוטו חיפשתי ומצאתי תפוח, (ב''ה שעץ ולא אדמה ) ''הגופה הייתה במצב ריקבון נוראי'' וגרוע מכך השטיח היה דחוף למתחת למושב הנהג מה שאומר שהזירה הייתה מוכתמת במיוחד. ניסיתי לנקות בכל מיני דרכים אך נאדה, כלום, גורנישט, وَلَا إِشِي
(וַלַא אִשִי). התייאשתי
ואז מכיוון לא צפוי הגיעה ב''ה הישועה, אישתי הזמינה בשביל הניקיונות לבית את המוצר הזה במבצעים עלה 6 ש''ח
לבשתי חולצה מרופטת ויחד עם האימפקט שלי (מברגת רטט) יצאנו להרפתקה. השפרצתי קצת מנקה חלונות על ריצפת האוטו והתחלתי לקרצף וראו זה פלא הכל ירד!!!!! נכנסתי למוד והתחלתי לנקות, מצאתי שהחלק הכדורי (דומה למקרצף של האסלה) אם שמים אותו ואת המברגה במנח שוכב מסוגל להוציא את החול וכל המראין בישין מהשורש של שטיח רצפת הרכב אז לעבוד יחד עם שואב חזק עשה את העבודה כמו שצריך ואז במושבים כל כיתמון לרסס ולקרצף הכל יורד
תצליחו
כמובן שאתם יכולים לבא ולשאול את המקרצפים