P0420
-
לפני כמה שבועות נדלקה לי נורת מנוע, במוסך מחקו לי אותה, אחרי שבועיים היא חזרה שוב, ואז היא נעלמה מעצמה כעבור שבועיים.
בדקתי ומדובר ב - P0420.
הרכב הוא קיה פורטה 2012 על גז.
מה מומלץ? ראיתי כמה נושאים ולא יצא לי ברור.
אציין שאני ממש לפני טסט. -
לפני כמה שבועות נדלקה לי נורת מנוע, במוסך מחקו לי אותה, אחרי שבועיים היא חזרה שוב, ואז היא נעלמה מעצמה כעבור שבועיים.
בדקתי ומדובר ב - P0420.
אציין שאני ממש לפני טסט. -
@בור-סיד הכי פשוט וקל ברוב ככל המקרים מדובר בהחלפת ממיר או לחלופין מאריך לחיישן חמצן שזה יכול להועיל לך בעיקר למחיקת המנורה לא יותר מיזה יכול להיות שיתחילו להגיד לך החיישן ההוא והחיישן ההוא אבל הכל סתם שטויות זה קוד שמצביע על בעיה בממיר קטליטי עצמו בהצלחה
-
-
בדקתי ומדובר ב - P0420.
אציין שאני ממש לפני טסט.יש הרבה סיבות לזה.
אמרת שאין לך נורה עכשיו, הפסיק, גם יכול להיות.
אם זה חוזר/חזר/היה בעבר ואתה רוצה לבדוק, צריך לבדוק כיוונים עם מחשב רכב אני מאמין שאפשר גם פשוט, בנוסף צריך לבדוק אולי דליפות אויר יותר דלק וכו’. ויכול להיות שזה ממיר צריך לבדוק עם הוא מגיב בכלל בנתונים. -
-
-
-
לא תמיד זה ממיר עצמו, הייתי אומר לפחות 50 אחוז זה לא הממיר
לעיתים זה חיישן חמצן [עליון ברוב המקרים, קל להחלפה]
ולעיתים בעיות הצתה [משאבת דלק, פלאגים קוילים וכדומה] שגורמות לבעירה לא אחידה ולדלק שנפלט לממיר.
צריך בדיקה יותר רצינית.
לעיתים זה כן הממיר לרוב עקב אכילת שמן של המנוע הולך ממיר. -
לא תמיד זה ממיר עצמו, הייתי אומר לפחות 50 אחוז זה לא הממיר
לעיתים זה חיישן חמצן [עליון ברוב המקרים, קל להחלפה]
ולעיתים בעיות הצתה [משאבת דלק, פלאגים קוילים וכדומה] שגורמות לבעירה לא אחידה ולדלק שנפלט לממיר.
צריך בדיקה יותר רצינית.
לעיתים זה כן הממיר לרוב עקב אכילת שמן של המנוע הולך ממיר.@חיים-Y0737 חיישני חמצן ב99 אחוז מהמקרים לא מדליקים את הקוד הזה מניסיון אני אומר לך
-
@חיים-Y0737 חיישני חמצן ב99 אחוז מהמקרים לא מדליקים את הקוד הזה מניסיון אני אומר לך