מזגן חצי צד חם חצי צד קר
-
הי שבוע טוב
יש לי רכב טיוטה יאריס היברידי 2013
והמזגן חצי צד שליד הנהג מתי שהמנוע חם עושה על חום מתי שזה על בטריה או לא חם עובד על קור אבל החצי של הנהג עובד על קור תמיד זה לא נראה שחסר גז מה עושים
תודה רבה אשמח לעזרה -
-
@חצי-קלאטש ומה כן נראה לו?
-
@חצי-קלאטש כתב במזגן חצי צד חם חצי צד קר:
והוא אמר שזה לא נראה גז
צריך לחבר שעון בדיקה ייעודי לכמות הגז
היה פה בפורום דיווח דומה לאחרונה שכמדומה נפתר ע’'י גז
אם הוא עמוס תחפש מישהו אחר… מהיכן אתה? -
הי שבוע טוב
יש לי רכב טיוטה יאריס היברידי 2013
והמזגן חצי צד שליד הנהג מתי שהמנוע חם עושה על חום מתי שזה על בטריה או לא חם עובד על קור אבל החצי של הנהג עובד על קור תמיד זה לא נראה שחסר גז מה עושים
תודה רבה אשמח לעזרה@חצי-קלאטש יש גם איזה סוג של ברז מסוים שאם לא גז אז כנראה צריך להחליף,
היה לי בעיה כזאת באוריס והמקצוען בעניין בצומת שילת צמוד למוסך פרקוף אמר לי שלא חסר לי גז וזה הברז הזה , תכלס הקונה של הרכב שם גז ואמר לי שפתר לו את הבעיה לא יודע אם זמני או קבוע… -
@חצי-קלאטש כתב במזגן חצי צד חם חצי צד קר:
והוא אמר שזה לא נראה גז
צריך לחבר שעון בדיקה ייעודי לכמות הגז
היה פה בפורום דיווח דומה לאחרונה שכמדומה נפתר ע’'י גז
אם הוא עמוס תחפש מישהו אחר… מהיכן אתה?@חיים-Y0737 קרית מלאכי
-
@חצי-קלאטש יש גם איזה סוג של ברז מסוים שאם לא גז אז כנראה צריך להחליף,
היה לי בעיה כזאת באוריס והמקצוען בעניין בצומת שילת צמוד למוסך פרקוף אמר לי שלא חסר לי גז וזה הברז הזה , תכלס הקונה של הרכב שם גז ואמר לי שפתר לו את הבעיה לא יודע אם זמני או קבוע… -
היה לי בעיה כזאת באוריס והמקצוען בעניין בצומת שילת צמוד למוסך פרקוף אמר לי שלא חסר לי גז וזה הברז הזה , תכלס הקונה של הרכב שם גז ואמר לי שפתר לו את הבעיה לא יודע אם זמני או קבוע…@mik6868 כתב במזגן חצי צד חם חצי צד קר:
היה לי בעיה כזאת באוריס והמקצוען בעניין בצומת שילת צמוד למוסך פרקוף אמר לי שלא חסר לי גז וזה הברז הזה , תכלס הקונה של הרכב שם גז ואמר לי שפתר לו את הבעיה לא יודע אם זמני או קבוע…אתה מתכוון כנראה לדלת ערבול.
זה בעיקר נופל וקם על השאלה אם מדובר במזגן עם אזור אקלים אחד או יותר. -
@mik6868 כתב במזגן חצי צד חם חצי צד קר:
היה לי בעיה כזאת באוריס והמקצוען בעניין בצומת שילת צמוד למוסך פרקוף אמר לי שלא חסר לי גז וזה הברז הזה , תכלס הקונה של הרכב שם גז ואמר לי שפתר לו את הבעיה לא יודע אם זמני או קבוע…אתה מתכוון כנראה לדלת ערבול.
זה בעיקר נופל וקם על השאלה אם מדובר במזגן עם אזור אקלים אחד או יותר.