מצלמות במודיעין עילית
-
אחרי השרשורים שעלו על המצלמות במו”ע הבנתי שיש שם הרבה מקומות עם מצלמות ומחלקים דוחות ללא חשבון
במוצש הסתובבתי שם ופחדתי
לטובת תושבי העיר מי שיודע על מצלמות שיעדכן -
אחרי השרשורים שעלו על המצלמות במו”ע הבנתי שיש שם הרבה מקומות עם מצלמות ומחלקים דוחות ללא חשבון
במוצש הסתובבתי שם ופחדתי
לטובת תושבי העיר מי שיודע על מצלמות שיעדכן -
במוצש הסתובבתי שם ופחדתי
לטובת תושבי העיר מי שיודע על מצלמות שיעדכן@אני-10 יש מצלמה על הכיכר שליד גן ההדסים זאת אומרת בית שמאי - שדרות בית הלל, קיבלתי שם 3 דוחות בשבוע
-
@אני-10 יש מצלמה על הכיכר שליד גן ההדסים זאת אומרת בית שמאי - שדרות בית הלל, קיבלתי שם 3 דוחות בשבוע
@אברימי-הסוכן כתב במצלמות במודיעין עילית:
על הכיכר שליד גן ההדסים
גם בשטח העפר שם? ראיתי הרבה חונים שם!
בכל אופן תבקש להישפט אל תמהר לשלם
-
@אני-10 יש מצלמה על הכיכר שליד גן ההדסים זאת אומרת בית שמאי - שדרות בית הלל, קיבלתי שם 3 דוחות בשבוע
@אברימי-הסוכן מישהו עקר אותם כבר
-
שימו לב באזור מתחם השדרה שמתי את הרכב על הכביש מול יידיש קייט אחרי התחנת אוטובוס ב 21:30 בלילה אני חוזר לרכב והפקח (המוכר משדי חמד בתקופה לפני שתלשו את השלט תו חניה אזורי) עם רכב חשמלי (מעניין איך) עוצר ליידי ומעדכן שקיבלתי דו"ח מוגדל (אחרי כל הוויכוחים על השעה והמקום שלא שמפריע לתנועה וכו’ ומה הוא בא לחפש וכו’ ושעצוב לי שאני מממן אדם עם כאלו “כוונות טהורות” הדו"ח לא התבטל)