נסיעה לעימנואל ביום שישי. מה עדיף?
-
אני מתכנן ליסוע ביום שישי הקרוב (סוף הרמדאן) מנתיבות לעימנואל ורציתי לשאול 2 שאלות.
א. באיזו דרך כדאי מבחינה ביטחונית ליסוע בכביש 5 או 55?
ב. האם זה נכון שבנסיעה באוטובוס יש פחות סיכון מאשר הרכב פרטי? (חתיכת כאב ראש: נסיעה לב"ב ברכב ואח"כ אוטובוס לעימנואל וכן בחזור)
תודה רבה.
-
@במוו כתב בנסיעה לעימנואל ביום שישי. מה עדיף?:
ב. האם זה נכון שבנסיעה באוטובוס יש פחות סיכון מאשר הרכב פרטי
בדרך כלל ממוגן
-
@במוו סע מכביש 5 דחוף
ירי בכביש 55: מחבל פתח בירי לעבר אוטובוס
לפני זמן קצר התקבל דיווח על פיגוע ירי בכביש 55 סמוך לצומת נבי אליאס שבחטיבת אפרים • מחבל פתח בירי לעבר אוטובוס, צעירה נפצעה באורח קשה -
@במוו כתב בנסיעה לעימנואל ביום שישי. מה עדיף?:
אני מתכנן ליסוע ביום שישי הקרוב (סוף הרמדאן) מנתיבות לעימנואל ורציתי לשאול 2 שאלות.
א. באיזו דרך כדאי מבחינה ביטחונית ליסוע בכביש 5 או 55?
ב. האם זה נכון שבנסיעה באוטובוס יש פחות סיכון מאשר הרכב פרטי? (חתיכת כאב ראש: נסיעה לב"ב ברכב ואח"כ אוטובוס לעימנואל וכן בחזור)
תודה רבה.
@הכל-בעז-ה כתב בנסיעה לעימנואל ביום שישי. מה עדיף?:
@במוו אני הייתי נוסע מכביש 55 מכמה סיבות קודם כל סגרו את האחמדים בכפרים קלקיליה סגור פונודוק סגור ואזון שהם נחשבים לבעיתיים חוץ מזה גם סללו כביש חדש עוקף נביאליאס והיום הרבה יותר נוח ופחות מסוכן לדעתי
בדרך כלל ממוגן
מדהים! רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום דבר ראשון מזל שידידנו @במוו נסע ביום שישי ולא היום דבר שני דווקא לאור החשבונות שנאמרו כאן והיו נכונות קרה מה שקרה ודווקא שם
-
סע מכביש 5 דחוף
למעשה באמת נסעתי בשישי דרך כביש 5 רק בגלל שאני אוהב לינסוע בכבישים מפותלים...
@שלמה כתב בנסיעה לעימנואל ביום שישי. מה עדיף?:מזל שידידנו @במוו נסע ביום שישי ולא היום
זה אכן נס ששבתות חתן הן ביום שבת ולא ראשון...