דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. סקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה

סקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
84 פוסטים 34 כותבים 1.5k צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ח חיים Y0737

אני כל הזמן מתפלל לא להיעצר [וכמובן גם על כלל בני הישיבות] כי לפי מה ששמעתי [למשל באתר קול חי ראיון עם אמסילי] הכלא אינו פיקניק כלל וכלל, זה מקום אכזרי ומשפיל עם תנאים ירודים ברוחניות וגשמיות כאחד, ומ’'מ מי שזכה להעצר על קידוש השם אשרי חלקו ולוואי יחזיר שם את כולם בתשובה ולא להישבר העוצמה שלנו זה שאנו לא נכנעים להם!! זה מרסק אותם!

מ מנותק
    מ מנותק
    מאיר ג
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@חיים-Y0737 וודאי שזה לא פקניק אין מי שיגיד לך שזה פיקניק
    אבל מצד שני אם נפחד מזה מאד בשעת מעשה נהיה מפוחדים ומשותקים מאשר הם מצד אחד נהיה מודעים שזה קשה אבל מצד שני להכניס הכל לפרופורציות הנכונות. ובעיקר לחזק את עצמנו שזה באמת זכות עצומה עצומה ואנחנו זוכים לסגור את המעדל של המסירות נפש של כל האבות שלנו ואבות אבותיהם שמסרו וחירפו נפשם על קדושת ה’

ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי עיינו ערך סיביר וכו’ וכו’ הכלא הצבאי אפילו אינו משל למשל, בדיחה לעומת מה שאבותינו עשו למען הקב"ה. ובל נשכח שכוחות אלו טמונים בנפשנו זה לא הלך לשום מקום אנחנו רק צריכים לגלות את הכוחות האלו בתוכינו.

טוסוןט ח נייטרון חפשינ 3 תגובות תגובה אחרונה
    3
    • מ מאיר ג

אבל מצד שני אם נפחד מזה מאד בשעת מעשה נהיה מפוחדים ומשותקים מאשר הם מצד אחד נהיה מודעים שזה קשה אבל מצד שני להכניס הכל לפרופורציות הנכונות. ובעיקר לחזק את עצמנו שזה באמת זכות עצומה עצומה ואנחנו זוכים לסגור את המעדל של המסירות נפש של כל האבות שלנו ואבות אבותיהם שמסרו וחירפו נפשם על קדושת ה’

ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי עיינו ערך סיביר וכו’ וכו’ הכלא הצבאי אפילו אינו משל למשל, בדיחה לעומת מה שאבותינו עשו למען הקב"ה. ובל נשכח שכוחות אלו טמונים בנפשנו זה לא הלך לשום מקום אנחנו רק צריכים לגלות את הכוחות האלו בתוכינו.

טוסוןט מנותק
      טוסוןט מנותק
      טוסון
      מייבין
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@מאיר-ג ממה שהבנתי מכמה, עיקר הכאב ראש, הוא במעצר עד המשפט
      מי שחלילה ייחבש ליותר מיוממיים, זה כבר סביר הרבה יותר
      ואני בכלל לא יודע אם הם רוצים ממני משהו, לא קיבלתי שום דבר מהצבא…

כללו של דבר, האדם לא נברא בעבור מצבו בעולם הזה אלא בעבור מצבו בעולם הבא, אלא שמצבו בעולם הזה הוא אמצעי…
      (מס"י פ"א)
      נחייה ולא…

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • טוסוןט טוסון

@מאיר-ג ממה שהבנתי מכמה, עיקר הכאב ראש, הוא במעצר עד המשפט
        מי שחלילה ייחבש ליותר מיוממיים, זה כבר סביר הרבה יותר

מ מנותק
        מ מנותק
        מאיר ג
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@טוסון כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

אם לא קיבלת אז זה פשוט לא קשור אליך כל הסיפור
        מעניין גם אני לא קיבלתי כלום.
        נראה לי שהם לא שולחים לכולם צווים אל רק למי שהם מחליטים

על הטוב שלךע תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • מ מאיר ג

ח מנותק
          ח מנותק
          חיים Y0737
          מייבין
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@מאיר-ג כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי

נכון מאוד.
          ובכל אופן ביחס לדור המפונק של ימינו זה נסיון גדול, והלוואי שכבר ייפסק

בזעיר אנפין זה מסך הברזל, לא נותנים לצאת מ’רוסיה האהובה’ [כמובן אסור לנסוע לחו’‘ל סתם אבל מה יעשה מי שאחותו נישאת בחו’'ל?] ומחפשים אותך ברחוב רק כי אתה עם סממנים יהודים! מזכיר תקופות אפלות בהיסטוריה… הזוי לחלוטין ומזעזע.

טוסוןט תגובה 1 תגובה אחרונה
          2
          • ח חיים Y0737

@מאיר-ג כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי

נכון מאוד.
            ובכל אופן ביחס לדור המפונק של ימינו זה נסיון גדול, והלוואי שכבר ייפסק

בזעיר אנפין זה מסך הברזל, לא נותנים לצאת מ’רוסיה האהובה’ [כמובן אסור לנסוע לחו’‘ל סתם אבל מה יעשה מי שאחותו נישאת בחו’'ל?] ומחפשים אותך ברחוב רק כי אתה עם סממנים יהודים! מזכיר תקופות אפלות בהיסטוריה… הזוי לחלוטין ומזעזע.

טוסוןט מנותק
            טוסוןט מנותק
            טוסון
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@חיים-Y0737 כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

כמובן אסור לנסוע לחו’‘ל סתם אבל מה יעשה מי שאחותו נישאת בחו’'ל?

יש פתרונות, רק צריך לדעת לעבוד…

כללו של דבר, האדם לא נברא בעבור מצבו בעולם הזה אלא בעבור מצבו בעולם הבא, אלא שמצבו בעולם הזה הוא אמצעי…
            (מס"י פ"א)
            נחייה ולא…

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • מ מאיר ג

נייטרון חפשינ מנותק
              נייטרון חפשינ מנותק
              נייטרון חפשי
              מאסטר
              כתב נערך לאחרונה על ידי

ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי עיינו ערך סיביר

בעיניי, השתתפות בחזית ההפגנות קשה עשרת מונים משבוע שבועיים בכלא.

pikolinou@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
              4
              • מ מאיר ג

@טוסון כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

אם לא קיבלת אז זה פשוט לא קשור אליך כל הסיפור

על הטוב שלךע מחובר
                על הטוב שלךע מחובר
                על הטוב שלך
                כתב נערך לאחרונה על ידי

בגדול כל מי שבגיל גיוס קיבל צו לא מעצר אבל צו ראשון או שני כנראה לא הגיע לדואר או משהו הוציא או ההורים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ח חיים Y0737

אני כל הזמן מתפלל לא להיעצר [וכמובן גם על כלל בני הישיבות] כי לפי מה ששמעתי [למשל באתר קול חי ראיון עם אמסילי] הכלא אינו פיקניק כלל וכלל, זה מקום אכזרי ומשפיל עם תנאים ירודים ברוחניות וגשמיות כאחד, ומ’'מ מי שזכה להעצר על קידוש השם אשרי חלקו ולוואי יחזיר שם את כולם בתשובה ולא להישבר העוצמה שלנו זה שאנו לא נכנעים להם!! זה מרסק אותם!

י מנותק
                  י מנותק
                  יהודה המכבי
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@חיים-Y0737 כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

אני כל הזמן מתפלל לא להיעצר [וכמובן גם על כלל בני הישיבות] כי לפי מה ששמעתי [למשל באתר קול חי ראיון עם אמסילי] הכלא אינו פיקניק כלל וכלל

אני לא מסכים איתך, אתה לא צריך להביא ראיה מאמסילי, תשמע עשרות אחרים שמספרים אחרת.
                  ברור שלא נעים לקום כל בוקר ב5 ולעמוד ל6 מסדרים ביום, ולקבל צרחות מאנשים.
                  אבל שאתה יודע למה אתה יושב שם ובפרט שאתה מקבל גיבוי ציבורי אדיר זה לא כזה דרמה, לדעתי אמסילי לא התכונן לזה ולכן כל רגע היה לו רע, ברמת העיקרון מי שמוכן לזה נפשית הכל בסדר.

יעקב 5י תגובה 1 תגובה אחרונה
                  2
                  • יוניי יוני

עכשיו נעצר אברך בצומת גילת שזה נראה שהשוטרים חיפשו לעצור אותו כדי להסגיר למ.צ.
                    https://hagizra.news/#2276687

שלמה א 0ש מחובר
                    שלמה א 0ש מחובר
                    שלמה א 0
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוני כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

שזה נראה שהשוטרים חיפשו לעצור אותו כדי להסגיר למ.צ.

מבירור פשוט עם הבחור שרואים בסרטון, הם לא קשורים לבחור שעצרו זה פשוט משטרת תנועה שעצרה אותם באותה צומת באותו זמן שעיכבו באמת מישהו אחר

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • י יהודה המכבי

אני כל הזמן מתפלל לא להיעצר [וכמובן גם על כלל בני הישיבות] כי לפי מה ששמעתי [למשל באתר קול חי ראיון עם אמסילי] הכלא אינו פיקניק כלל וכלל

אני לא מסכים איתך, אתה לא צריך להביא ראיה מאמסילי, תשמע עשרות אחרים שמספרים אחרת.
                      ברור שלא נעים לקום כל בוקר ב5 ולעמוד ל6 מסדרים ביום, ולקבל צרחות מאנשים.
                      אבל שאתה יודע למה אתה יושב שם ובפרט שאתה מקבל גיבוי ציבורי אדיר זה לא כזה דרמה, לדעתי אמסילי לא התכונן לזה ולכן כל רגע היה לו רע, ברמת העיקרון מי שמוכן לזה נפשית הכל בסדר.

יעקב 5י מנותק
                      יעקב 5י מנותק
                      יעקב 5
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יהודה-המכבי
                      שמעתי מכמה חברים שהיו שם בתקפות תשע"ח הידועה
                      בקצרה בהתחלה זה מאוד לא נעים ואח"כ מתרגלים

השבוע נמכר ספר הפרצוף האמיתי של הכלא הצבאי מומלץ מאוד

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• 1
                      • 2