סקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה
-
מעניין לשמוע מהחברים העריקים שבינינו כמה זהירות הם משקיעים מלהימנע ממפגש עם משטרה
שמעתי מחברים שהחליפו את בעלות הרכב על שם נשותיהם שלא יעצרו אותם לפי המספר, או כאלה שלא יוצאים עם הרכב מחוץ לגבולות הערים החרדיות, יש שגם נוסעים הרבה יותר זהיר בשביל לא למשוך משטרה (אולי זה כבר שווה)
השאלה היא כמה זה סתם פחדים וכמה זה זהירות אמיתית -
מעניין לשמוע מהחברים העריקים שבינינו כמה זהירות הם משקיעים מלהימנע ממפגש עם משטרה
שמעתי מחברים שהחליפו את בעלות הרכב על שם נשותיהם שלא יעצרו אותם לפי המספר, או כאלה שלא יוצאים עם הרכב מחוץ לגבולות הערים החרדיות, יש שגם נוסעים הרבה יותר זהיר בשביל לא למשוך משטרה (אולי זה כבר שווה)
השאלה היא כמה זה סתם פחדים וכמה זה זהירות אמיתית -
השאלה היא כמה זה סתם פחדים וכמה זה זהירות אמיתית@Y.M כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
השאלה היא כמה זה סתם פחדים וכמה זה זהירות אמיתיתאני אישית לא שיניתי משהו
עשיתי חיוג מקוצר לצבע שחור
אני אזרח חו"ל ושומר את המס’ למקרה הצורך לעדכן גם שם שנחטפתי… אין לי הגדרה אחרת…אני אישית חושב שהניצחון שלהם זה לגרום לנו לפחד…
בערים החרדיות ודאי שאין סיבה ודיר באלק לשוטר שינסה
גם אצלנו באחיסמך משטרת ישראל יודעת שלטובתם שלא יגעו ביהודים על הפשע ה’חמור’.בתפילה שנזכה לראות שיתמו חוטאים מן הארץ ובביאץ גוא"צ אכי"ר.
ליבי אתך - אך דע לך שהלימוד בתורה עכשיו שלרבים הוא בצער שווה עכשיו Pמליוני מליונים
בכל רגע ורגע אתה יכול לכוון בצער על מסירת נפש על כל מצוה ומצוה כי מטרת העל של צה"ל וכפי שהם עצמם מצהירים בכל מקום היא חילון הציבור ורק המטרה המשנית היא הגנה על האויב.
עכשיו גם הלץ הפוקר הדתי זיני שהופיע בארגון הטרור הרצחני השב"כ הפך את המגמה מול הדתיים ונותן להם חירות גדולה ומוציא את כל הכלבים של המחלקה היהודית נגד היהודים, אך קיי"ל שלא ינום ולא יישן שומר ישראל, ואם כך לישראל כ"ש לשומרי התורה באמת שרק הם ובני יהודה יש לנו שם יהודים!נ.ב. בעניין הזהירות אני מסכים, אבל לא במקום של לרעוד מכל תת אדם לבוש כחול או ירוק או אפור וכו’
-
@Y.M כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
השאלה היא כמה זה סתם פחדים וכמה זה זהירות אמיתיתאני אישית לא שיניתי משהו
עשיתי חיוג מקוצר לצבע שחור
אני אזרח חו"ל ושומר את המס’ למקרה הצורך לעדכן גם שם שנחטפתי… אין לי הגדרה אחרת…אני אישית חושב שהניצחון שלהם זה לגרום לנו לפחד…
בערים החרדיות ודאי שאין סיבה ודיר באלק לשוטר שינסה
גם אצלנו באחיסמך משטרת ישראל יודעת שלטובתם שלא יגעו ביהודים על הפשע ה’חמור’.בתפילה שנזכה לראות שיתמו חוטאים מן הארץ ובביאץ גוא"צ אכי"ר.
ליבי אתך - אך דע לך שהלימוד בתורה עכשיו שלרבים הוא בצער שווה עכשיו Pמליוני מליונים
בכל רגע ורגע אתה יכול לכוון בצער על מסירת נפש על כל מצוה ומצוה כי מטרת העל של צה"ל וכפי שהם עצמם מצהירים בכל מקום היא חילון הציבור ורק המטרה המשנית היא הגנה על האויב.
עכשיו גם הלץ הפוקר הדתי זיני שהופיע בארגון הטרור הרצחני השב"כ הפך את המגמה מול הדתיים ונותן להם חירות גדולה ומוציא את כל הכלבים של המחלקה היהודית נגד היהודים, אך קיי"ל שלא ינום ולא יישן שומר ישראל, ואם כך לישראל כ"ש לשומרי התורה באמת שרק הם ובני יהודה יש לנו שם יהודים!נ.ב. בעניין הזהירות אני מסכים, אבל לא במקום של לרעוד מכל תת אדם לבוש כחול או ירוק או אפור וכו’
-
אני נוסע יום יום בכבישי ישראל והכול בסדר,
משתדל לא לעבור על החוק כדי שלא יהיה עילה לעצור אותי
קרה לי כבר כמה פעמים לעמוד ברמזור ליד ניידת והייתי מוכן עם הטלפון לצבע שחור
אבל ב"ה הקב"ה מצילנו מידם@חילי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
אני נוסע יום יום בכבישי ישראל והכול בסדר,
משתדל לא לעבור על החוק כדי שלא יהיה עילה לעצור אותי
קרה לי כבר כמה פעמים לעמוד ברמזור ליד ניידת והייתי מוכן עם הטלפון לצבע שחור
אבל ב"ה הקב"ה מצילנו מידםבע"ה
למרות שכפי שדובר ולמרות שהר"ר גיל חולק עלי רובא דכחלי הם אינשי דלא מעלי בעיקרם ורק מיעוט עושה כשליחות
מ"מ מאחר שיש את הרעיון צבע שחור כל מי שאין לו נשמה של נאצי לא מחפש להתחיל בדווקא כשהוא יודע לאיפה זה ידרדר