האם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?
-
בימים האחרונים צבעו את אחת הסמטאות הנידחות בעולם (@אליהו_הת"ח בבקשה לא לכעוס עלי
)
תכל’ס זו כבר הגזמה - כאשר גם בעלי תו תושב רשאים לחנות רק בשטח קטן ולמעשה אין איפה לחנות בלי לשלם את הארוחות של זייברט
יש צורה להגביל את העיריה/לתבוע אותה על העניין?@MEM אגב איכות הצביעה ממש זוועה
-
בימים האחרונים צבעו את אחת הסמטאות הנידחות בעולם (@אליהו_הת"ח בבקשה לא לכעוס עלי
)
תכל’ס זו כבר הגזמה - כאשר גם בעלי תו תושב רשאים לחנות רק בשטח קטן ולמעשה אין איפה לחנות בלי לשלם את הארוחות של זייברט
יש צורה להגביל את העיריה/לתבוע אותה על העניין?@MEM בבאר שבע יש קטע שעשו אדום לבן וכמעט ואין חנייה, והתושבים החכמים פשוט צבעו את המדרכה בלבן וכולם חונים שם ואף פעם שום שכן לא קיבל שם דו"ח… ועד שהעירייה נזכרה עבר כמה חודשים טובים והם צבעו באדום לבן, ולמחרת השכנים שוב צבעו בלבן, וע"ז הדרך, אולי גם תחשוב על זה בבני ברק, לא קשור אליי…
נ.ב. הייתי מציע לך למחוק את העצבים שלך על זייברט, זה גם נראה לי לשון הרע וגם זה אתר ציבורי וכו’ וכו’ ודו"ק…
-
@MEM אגב איכות הצביעה ממש זוועה
@הבל-הבלים-הכל כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
@MEM אגב איכות הצביעה ממש זוועה
אין כסף הכל לארוחות…
אבל ברצינות - נניח שבזה לא אכפ"ל
אין השקעה בשום דבר בעיר - רק לוקחים ולוקחים…
אני חושב שהעיר תיראה יותר טוב בלי שום ראש מאשר עם כזה…
מצלמות חניה בכל פינה גם איפה שלא נצרך ברמה הזו
אכיפה מטורפת וכמו שכתבתי בעבר שראיתי פקח ב6:30 בודק בכחול לבן מי בלי תו תושב כדי לתת לו דו"ח אם הוא שכח להפעיל פנגו בלילה…ורק מוסיפים…
-
@MEM בבאר שבע יש קטע שעשו אדום לבן וכמעט ואין חנייה, והתושבים החכמים פשוט צבעו את המדרכה בלבן וכולם חונים שם ואף פעם שום שכן לא קיבל שם דו"ח… ועד שהעירייה נזכרה עבר כמה חודשים טובים והם צבעו באדום לבן, ולמחרת השכנים שוב צבעו בלבן, וע"ז הדרך, אולי גם תחשוב על זה בבני ברק, לא קשור אליי…
נ.ב. הייתי מציע לך למחוק את העצבים שלך על זייברט, זה גם נראה לי לשון הרע וגם זה אתר ציבורי וכו’ וכו’ ודו"ק…
@אריאל-קמחי כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
@MEM בבאר שבע יש קטע שעשו אדום לבן וכמעט ואין חנייה, והתושבים החכמים פשוט צבעו את המדרכה בלבן וכולם חונים שם ואף פעם שום שכן לא קיבל שם דו"ח… ועד שהעריה נזכרה עבר כמה חודשים טובים והם צבעו באדום לבן, ולמחרת השכנים שוב צבעו בלבן, וע"ז הדרך, אולי גם תחשוב על זה בבני ברק, לא קשור אליי…
מצד לשוה"ר שפיר קאמרת, אבל מעבר?
זה התפרסם רציני בגלל הח"ע ההוא שמנסה ללכלך על כולם…על הרעיון הראשון חשבתי - אבל אני קצת חושש להיות זה שיעשה את זה…
אולי נתארגן מכאן כמה ביחד ונשכור יחד איזה בנדוד שיצבע? [אולי ההוא של העיריה עושה השלמת הכנסה בערב?] -
@MEM בבאר שבע יש קטע שעשו אדום לבן וכמעט ואין חנייה, והתושבים החכמים פשוט צבעו את המדרכה בלבן וכולם חונים שם ואף פעם שום שכן לא קיבל שם דו"ח… ועד שהעריה נזכרה עבר כמה חודשים טובים והם צבעו באדום לבן, ולמחרת השכנים שוב צבעו בלבן, וע"ז הדרך, אולי גם תחשוב על זה בבני ברק, לא קשור אליי…
מצד לשוה"ר שפיר קאמרת, אבל מעבר?
זה התפרסם רציני בגלל הח"ע ההוא שמנסה ללכלך על כולם…על הרעיון הראשון חשבתי - אבל אני קצת חושש להיות זה שיעשה את זה…
אולי נתארגן מכאן כמה ביחד ונשכור יחד איזה בנדוד שיצבע? [אולי ההוא של העיריה עושה השלמת הכנסה בערב?] -
@MEM כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
הח"ע
?
חבר עיריה
אני חושב שאין מי שלא יודע מי זה
תחפש ביוטיוב זה הוא שהעלה את הסרטון הנ"ל…