מה עדיף אוריס (לא היברידית) או הונדה אינסייט?
-
@EBA עוד יותר טוב אני לא חזק כ"כ במחירים של הרכב הזה אבל זה רק מסביר למה הוא נוטה לחפש לא היברידית
אני באופן אישי בעד היברידית אבל לא בכל מחיר כלומר תמיד כדאי לבדוק חלופות ולחשב עלויות סופיות כי לא תמיד מה שמתאים ונכון לאחד נכון גם לשני לפעמים מגלים הפתעות -
@EBA כתב במה עדיף אוריס (לא היברידית) או הונדה אינסייט?:
@טכנולוג כתב במה עדיף אוריס (לא היברידית) או הונדה אינסייט?:
@אוריאל כתב במה עדיף אוריס (לא היברידית) או הונדה אינסייט?:
בתקציב של 25K
נדמה לי שהיברידית 2012-2013 תעלה יותר סביב ה35-40 לא?
אם היא 300 ק"מ...
המחיר הוא יותר באזור ה50לא נכון. המחיר שציינת תואם ל2016
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@קינג-קומפיוטר כתב במה עדיף אוריס (לא היברידית) או הונדה אינסייט?:
@אוריאל נסעתי על אוריס ישנה לא היברידית כמה ימים
בסיבובים הרכב מרגיש כאילו הוא עומד להתהפך, בגלל הכיול הרך של המתלים יש לו זווית גלגול גדולה
אם אתה אחד שנוסע קצת פחות מרגוע כדאי שתקח את זה בחשבוןלא זכורים לי כאלה תחושות כשנהגתי עליה אבל אני באמת לא אחד שאוהב לסחוט את הדוושה
-
פוסט זה נמחק!
-
@טכנולוג אם ככה אז מכל בחינה הוא עדיף על האינסייט?
חוץ מהדלק שבו האינסייט יותר חסכוני משמעותית.
||ההפרש במחיר ביניהם הוא כ5K, וההפרש בממוצע של הדלק הוא 1/3 לטובת האינסייט כך שבחישוב פשוט, נסיעה של 50K באינסייט תיקח 3125 ליטר ובאוריס 4347 ליטר, הפרש של 7000 ש"ח לפחות||
השאלה האם שווה לשלם יותר על האוריס בשביל הנוחות? מה דעתך?
ואם כדאי אוריס יותר מאינסייט אולי בכלל אפשר ללכת על אוריס היברידית שעולה כמו הונדה אינסייט
ותודה רבה על התשובה המפורטת! -
@מאיר
שתי נסיעות שבועיות לירושלים לוקחות 1/3 מהמיכל שלי (יש לי סוזוקי ספלאש, גיר רציף 1/14 ממוצע, נביעה לירושלים כ90 קילומטר הלוך חזור, 6.2 ליטר), ככה ש2/3 מהטנק מתרוקן על חוץ עירוני לעומת 1/3 בתוך העיר.
לכן שאלתי, אם שווה לשלם יותר בשביל ההיברידי, או שאנשים מתלהבים עליהם יותר ממה שהם שווים וחוסכים, ובסוף הם משלמים על החסכון הזה בקניית הרכב יותר ממה שהוא שווה.
אני לא סגור על אחת מהם בדווקא, ויותר מאשמח לשמוע את דעתך מה עדיף לי! -
@EBA
הנה 2 דוגמאות ששלפתי מיד 2 ב33K
אני חושב שאפשר להגיע גם ל25K עם הרבה מאמץ ||מי שיודע על אחת כזו שיכתוב לי.... ;)||
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/qas3lasq?ad-location=Main+feed+listings&opened-from=Feed+view&component-type=main_feed&index=4&color-type=Yellow
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/lzgtniyd?ad-location=Main+feed+listings&opened-from=Feed+view&component-type=main_feed&index=17&color-type=Grey -
@קינג-קומפיוטר הכיול רך כמו הונדה ג'אז?
יש לי עכשיו סוזוקי ספלאש, ככה שיותר גרוע מזה אין.... -
@טכנולוג אם ככה אז מכל בחינה הוא עדיף על האינסייט?
חוץ מהדלק שבו האינסייט יותר חסכוני משמעותית.
||ההפרש במחיר ביניהם הוא כ5K, וההפרש בממוצע של הדלק הוא 1/3 לטובת האינסייט כך שבחישוב פשוט, נסיעה של 50K באינסייט תיקח 3125 ליטר ובאוריס 4347 ליטר, הפרש של 7000 ש"ח לפחות||
השאלה האם שווה לשלם יותר על האוריס בשביל הנוחות? מה דעתך?
ואם כדאי אוריס יותר מאינסייט אולי בכלל אפשר ללכת על אוריס היברידית שעולה כמו הונדה אינסייט
ותודה רבה על התשובה המפורטת!אתה אומר הפרש של 7000 ש"ח בחישוב של 50k שזה כ4-5 שנים ז"א כ1500 לשנה עבור האוריס (בהנחה ואכן האינסייט כ"כ חסכונית כי כאן ובעוד מקומות אומרים שהאינסייט לא כזו חסכונית)
אוריס היברידית זה שאלה בכמה אתה מוצא כי כאן @EBA אמר שהמחיר גבוה משמעותית אז אם אתה מוצא עד 30k יש מה לשקול את האופציה הזו אבל מעבר לכך נראה לי שלא שווה כי כבר אין ביטוח סוללה ולכן יש ירידת ערך גבוהה (ואם ח"ו תלך סוללה אז ברגע הפסדת את כל מה שניסית לחסוך ועוד תצא בהפסד)
ולדעתי מי שנוסע הרבה בהחלט שווה לו לשלם 1500 בשנה ולקבל נוחות וביצועים הרבה יותר טובים (לדעתי גם יופי) אבל בסוף זה מאוד אינדבדואלי מי אתה למה אתה מצפה מהרכב ומה מצבך הכלכלי אז אני חושב שהנתונים לפניך אבל החלטה עליך לקבל בעצמך -
@EBA אם כך אז בקשר לשאלתו של @אוריאל
התשובה ברורה ולדעתי במחירים האלה עדיף לך אוריס לא היברידית
-
@EBA דווקא נראה לי שזה הגיוני להשיג היברידית במחירים האלו, (הבאתי 2 קישורים)
אבל יכול להיות שהביטוח סוללה או הסיכון שהסוללה תלך לי, גורמת שיהיה עדיף אוריס לא היברידית.
די ירדתי מאינסייט לפי כל ההמלצות כאן, השאלה אוריס היברידית או לא.
@טכנולוג איך עובד הביטוח סוללה? זה לפי מספר שנים של הסוללה? לפי קילומטר?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/bb4o5wu6?ad-location=Main+feed+listings&opened-from=Feed+view&component-type=main_feed&index=11&color-type=Grey
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/nka08q80?ad-location=Main+feed+listings&opened-from=Feed+view&component-type=main_feed&index=13&color-type=Grey -
@טכנולוג איך עובד הביטוח סוללה? זה לפי מספר שנים של הסוללה? לפי קילומטר?
ביטוח סוללה בטויוטה הוא עד 12 שנים מיום עלות הרכב לכביש ללא קשר לק"מ
דהיינו המקסימום שאפשר לחדש את האחריות זה עד 12 שנה כמובן בתשלום שנתי בסך כ500 - 600 ש"ח -