שאלה בין שני רכבים
-
יש לי כרגע הצעה של 2 רכבים לקנייה אשמח לחוות דעתכם מה עדיף ולמה.
1.מיצובשי אאטולנדר 2018 יד 1 פרטי, כל הטיפולים במוסך מורשה,אך עשתה 175 אלף קילומטר דורש לאחר לחץ 72K
2. יונדאי טוסון 2019 יד 2 ראשונה, הייתה ליסינג( לא שחט תאוטו מבחינת קילומטר דוח קארזון) טיפולים עם קבלות,105 אלף קילומטר דורש 68K
אציין כמה שאלות.
1.אני עם שלשה ילדים אך בגלל שרוב ככל הנסיעות הם בתוך העיר אני לא חושב שקריטי לי 7 מקומות גם בלידת ילד נוסף בעז"ה מה כדאי בכל זאת?
2.חשוב לי חווית נהיגה.
3.איפה אני יפסיד יותר בירידת ערך??
4. מלחיץ אותי עניין הקילומטר במיצבושי יותר מאשר הליסינג…אני טועה??
5. בסוף היונדאי זה שנה התקדמות בפחות מחיר…
בקיצור עצה ותבונה ממכם בבקשה.
אין לי כל כך הרבה זמן להחליט בשני המקרים. -
יש לי כרגע הצעה של 2 רכבים לקנייה אשמח לחוות דעתכם מה עדיף ולמה.
1.מיצובשי אאטולנדר 2018 יד 1 פרטי, כל הטיפולים במוסך מורשה,אך עשתה 175 אלף קילומטר דורש לאחר לחץ 72K
2. יונדאי טוסון 2019 יד 2 ראשונה, הייתה ליסינג( לא שחט תאוטו מבחינת קילומטר דוח קארזון) טיפולים עם קבלות,105 אלף קילומטר דורש 68K
אציין כמה שאלות.
1.אני עם שלשה ילדים אך בגלל שרוב ככל הנסיעות הם בתוך העיר אני לא חושב שקריטי לי 7 מקומות גם בלידת ילד נוסף בעז"ה מה כדאי בכל זאת?
2.חשוב לי חווית נהיגה.
3.איפה אני יפסיד יותר בירידת ערך??
4. מלחיץ אותי עניין הקילומטר במיצבושי יותר מאשר הליסינג…אני טועה??
5. בסוף היונדאי זה שנה התקדמות בפחות מחיר…
בקיצור עצה ותבונה ממכם בבקשה.
אין לי כל כך הרבה זמן להחליט בשני המקרים.@זה-לזה אם לא אכפת לך החמש מקומות גם שיתווסף בעז"ה עוד ילד, אז אני חושב שלך על הטוסון שהוא גם שנה קדימה, גם פחות קילומטר, גם יותר חסכוני מהאוטלנדר, וגם יהי לך בו פחות ירידת ערך, ועוד שלדעתי יונדאי יותר אמינה ממיציבושי… וגם יהיה לך יותר שיפורים שאין באוטלנדר, ועוד דבר חשוב (לפחות בשבילי…): הטוסון נחשב לרכב אירופאי יותר, עם כיול מתלים מוצלח ובידוד רעשים יותר טוב. האאוטלנדר מצויד בגיר רציף (CVT) שנוטה להרעיש תחת האצה וזה פחות מהנה לנהיגה, אם חוויית הנהיגה חשובה לך…
רק אם אתה הולך על הטוסון הייתי ממליץ בחום לעשות בדיקה כי הליסינג קצת מפחיד אותי… אפי’ שאתה “יודע” שלא קרעו אותו…
עכ"פ שיהיה לך המון בהצלחה!!! -
@זה-לזה אם לא אכפת לך החמש מקומות גם שיתווסף בעז"ה עוד ילד, אז אני חושב שלך על הטוסון שהוא גם שנה קדימה, גם פחות קילומטר, גם יותר חסכוני מהאוטלנדר, וגם יהי לך בו פחות ירידת ערך, ועוד שלדעתי יונדאי יותר אמינה ממיציבושי… וגם יהיה לך יותר שיפורים שאין באוטלנדר, ועוד דבר חשוב (לפחות בשבילי…): הטוסון נחשב לרכב אירופאי יותר, עם כיול מתלים מוצלח ובידוד רעשים יותר טוב. האאוטלנדר מצויד בגיר רציף (CVT) שנוטה להרעיש תחת האצה וזה פחות מהנה לנהיגה, אם חוויית הנהיגה חשובה לך…
רק אם אתה הולך על הטוסון הייתי ממליץ בחום לעשות בדיקה כי הליסינג קצת מפחיד אותי… אפי’ שאתה “יודע” שלא קרעו אותו…
עכ"פ שיהיה לך המון בהצלחה!!!@אריאל-קמחי תודה על המענה
אני יעשה בדיקה רק אני חושב שאני יבדוק במוסך אמין שיבדוק את כל הרכב יסודי…ופחות ללכת למכון בדיקה…אשמח אך יתקנו אותי…
ובהזדמנות זאת אשמח לדעת די בדחיפות על מוסך אמין וישר שיבדוק לי את האוטו לפני קנייה באיזור באר שבע…הרכב נמצא בדימונה תודה רבה -
@אריאל-קמחי תודה על המענה
אני יעשה בדיקה רק אני חושב שאני יבדוק במוסך אמין שיבדוק את כל הרכב יסודי…ופחות ללכת למכון בדיקה…אשמח אך יתקנו אותי…
ובהזדמנות זאת אשמח לדעת די בדחיפות על מוסך אמין וישר שיבדוק לי את האוטו לפני קנייה באיזור באר שבע…הרכב נמצא בדימונה תודה רבה -
@זה-לזה הטוסון מנוע 2.0?
לדעתי והבנתי הדלות (ואבקשך להתעלם משם המשתמש שלי, הוא פחות רלוונטי במקרה זה) האאוטלנדר משמעותית יותר אמינה מהטוסון (בק”מ ותחזוקה נורמלי וכו׳)