גיר מתחיל לגסוס
-
אני עם לנסר 2008
בחודשים האחרונים כשאני מעביר לרוורס יש רעש כזה לכמה שניות ובזמן האחרון זה התחיל גם במעבר לדרייב .
חוץ מזה יש לי לפעמים כמו בעיטה כזאת בנסיעה ככה"נ במעבר של ההילוכים
הלכתי למוסך שנחשב מומחה (בכללי לא בגיר דווקא) הוא העביר את ההילוכים (בלי ליסוע) שמע את הרעש ואמר שאין מה לעשות והגיר יכול ללכת עוד מעט וגם יכול להיות עוד 10 שנים
שאלתי ובקשתי האם מישהו יודע מה הבעייה והאם יש משהו שניתן לעשות וכן כמה עלות החלפת גיר ברכב כזה (אם זה שווה בכלל)
וכן אשמח לשמוע המלצות איך לנהוג כרגע בצורה שתשמור כמה שיותר על הגיר
תודה רבה לכולם -
@YOLEVI אם לא חסר לך שמן גיר כמו שכתב לך @סים-שלום אז אתה יכול לנסות להציל את הגיר ולקנות תוסף לגיר כאלה וכדומה
-
@סים-שלום כתב בגיר מתחיל לגסוס:
@YOLEVI בדקו לך שמן גיר?
תראה, אני לא מבין בגיר בכלל, אבל אני יודע מה היה לי בסובארו B3.
לי היה תקופה שגיר היה קופץ לי בתחילת נסיעה וההילוכים היו מזייפים לפעמים.
אמרו לי לבדוק שמן גיר, ראיתי שחסר, מילאתי וזה נפתר.כמובן זה הדבר הראשון שבדקתי אבל לא חסר
@הכל-בעז-ה כתב בגיר מתחיל לגסוס:
@YOLEVI אם לא חסר לך שמן גיר כמו שכתב לך @סים-שלום אז אתה יכול לנסות להציל את הגיר ולקנות תוסף לגיר כאלה וכדומה
אתה יכול להמליץ לי על אחד מהם ספציפית מה הכי מתאים לי?
והאם אתה יודע שזה באמת עוזר?
והיכן שמים את זה? איפה שהשמן גיר? -
@הכל-בעז-ה מה הוא עושה התוסף הזה?
-
@נייטרון-חפשי הגיר לא מצליח לבנות לחץ ולכן מחליק צריך תוסף שיסמיך את השמן וייצב לך את הגיר (אולי אבל שווה לנסות )
-
אולי אבל שווה לנסות
כמו כל התוספים אני מרגיש שזה כמו הבדיחה הידועה
שמעת על זה שמכר אבקה להרחקת פילים וכשהביעו בפניו חוסר אמון הוא אמר להם שהנה מציאות שאין בסביבה פילים.
תכלס קניתי פעם בחנות לא מעט חלפים וקיבלתי מתנה תוסף לדלק לא שמתי אותו להשים? -
-
מציאות שזה מנקה מזרקים ופייח מהבוכנות עיין ודו"ק
ברור שזה עושה משהו לא חשבתי שלא ולכן הבאתי את הבדיחה לעייל "מציאות שזה עושה משהו=ראיתם זה עובד"
שאלתי מה הסיכונים של זה? -
@שלמה כתב בגיר מתחיל לגסוס:
שאלתי מה הסיכונים של זה?
מחיטוט רב שעשיתי בגוגל בזמנו, ראיתי כרגיל אנשים שמצאו סיכונים, בעיקר כגון : שנכנס כל הליכלוך למנוע עם שמן מזוהם וכדו'....
למעשה מה שיצא לי שזה עושה רק טוב לרכב.
שאלתי לפחות עשרה מוסכניקים ללא אינטרסים! שענו לי חד משמעית שזה עושה רק טוב. אחד הסתייג על רכב שמעולם לא עשו לו תוסף והוא ישן מאד.
והכי חשוב שלכו''ע (עלמא שאני שאלתי ) אין שום תועלת בזולים של ה30₪ של התחנות דלק!! ויש שהחמירו לומר שזה מזיק יותר!
וכמו שכתב מו''ר @הכל-בעז-ה ודו''ק! -
@Klonimoos כתב בגיר מתחיל לגסוס:
שאלתי לפחות עשרה מוסכניקים ללא אינטרסים!
זהו שאלו שאני שאלתי, ושאלתי. חלק ענו עזוב שטויות חפש לך משהו אחר להתעסק בו ואחרים אמרו לי שזה מזיק
-
אני רואה שאתה מחמיר לעצמך יותר מטיפה של מחשבה כדי למנוע מבול של טעויות....
😉
לכאו' זה נראה לי מחלוקת לנצח....
אפי' מחלוקת במציאות שאף אחד לא הוכיח אותה לגמרי כביעתה בכותחא.
ולכאו' וודאי שאין הרבה עניין להתחיל 'לטפל' ברכב טוב בלי בעיות, ושאף אחד לא ידמיין שזה יחסוך לו בדלק.... אם צריך בשביל טסט, או רכב ישן שמשתעל, לכאו' יש על מי לסמוך.