עזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008
-
@הלוך-ונסוע חיבורי מצבר רופפים
-
@פתוח-לשמוע כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
ניקיתי אותם כבר מקודם אם סודה לשתיה ומים חמים ושיפשפתי היטב עם מברשת שיניים, וחיברתי הכי חזק שהצלחתי…
וזה לא עזר!
יכול להיות שהקורזיה כל כך חריפה על המגעים שזה פשוט משבש את המצבר?
משום מה יש לי תחושת בטן שזה קשור למצבר, כי מהטיפול 10000 לא יכול להיות שום דבר! הדבר יחיד שנגענו שקשור למערכת החשמלית, זה המצבר אבל גם כשהחזרתי את המצבר הישן וחיברתי אותו טוב, היה את אותה בעיה! אומנם פחות אבל עדיין הייתה אותה בעיה, מה שגורם לי לחשוש אולי זה קשור למצבר, אבל אם המצבר מחובר חזק ומוברג חזק ויושב טוב על המקום, מה יכולה להיות הבעיה? -
@פתוח-לשמוע כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
ניקיתי אותם כבר מקודם אם סודה לשתיה ומים חמים ושיפשפתי היטב עם מברשת שיניים, וחיברתי הכי חזק שהצלחתי…
וזה לא עזר!
יכול להיות שהקורזיה כל כך חריפה על המגעים שזה פשוט משבש את המצבר?
משום מה יש לי תחושת בטן שזה קשור למצבר, כי מהטיפול 10000 לא יכול להיות שום דבר! הדבר יחיד שנגענו שקשור למערכת החשמלית, זה המצבר אבל גם כשהחזרתי את המצבר הישן וחיברתי אותו טוב, היה את אותה בעיה! אומנם פחות אבל עדיין הייתה אותה בעיה, מה שגורם לי לחשוש אולי זה קשור למצבר, אבל אם המצבר מחובר חזק ומוברג חזק ויושב טוב על המקום, מה יכולה להיות הבעיה?@הלוך-ונסוע מה פתאום אתה מנקה מצערת כל שבוע שבועיים?
-
@הלוך-ונסוע מה פתאום אתה מנקה מצערת כל שבוע שבועיים?
@ישראליק כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
זה לא ככה קבוע… אבל יצא לי בתקופה האחרונה להסביר כמה פעמים לחברים איך מחליפים פילטר אוויר, ובגלל שכבר פירקתי… אז על הדרך כבר השפרצתי קצת ספריי וניקיתי…
-
זה לא ככה קבוע… אבל יצא לי בתקופה האחרונה להסביר כמה פעמים לחברים איך מחליפים פילטר אוויר, ובגלל שכבר פירקתי… אז על הדרך כבר השפרצתי קצת ספריי וניקיתי…
@הלוך-ונסוע אולי עשית עם החומר נזק לאחד החיישנים? TPS למשל מה שיכול לגרום שהמחשב לא מזהה שהורדת גל מהגז
-
@הלוך-ונסוע אולי עשית עם החומר נזק לאחד החיישנים? TPS למשל מה שיכול לגרום שהמחשב לא מזהה שהורדת גל מהגז
@הלוך-ונסוע אולי עשית עם החומר נזק לאחד החיישנים? TPS למשל
אני השפרצתי בזהירות רק על פתח המצערת ונקיתי מיד!
אבל נניח וזה הבעיה למה זה התפרץ אחרי הטיפול… או שזה צירוף מקרים.
תכלס ניקיתי את הבית מצערת פעמיים שלוש… לא משהו מוגזם -
תכלס במידה וזה אחד החיישנים מחשב רכב יזהה את זה מיד!
מכירים מישהו בבני ברק אם סורק obd -
לגבי הכיול נסיעה מבית שמש לבני ברק לא מכיילת את הסרק
בנסיעה בינעירונית המצערת פתוחה ואתה לוחץ על הגז
המחשב לומד לייצב סרק רק כשהרכב עומד בניוטרל או פארקינג והמנוע עובד בסל"ד נמוך בלי להיכבות@ישראליק כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
לגבי הכיול נסיעה מבית שמש לבני ברק לא מכיילת את הסרק
בנסיעה בינעירונית המצערת פתוחה ואתה לוחץ על הגז
המחשב לומד לייצב סרק רק כשהרכב עומד בניוטרל או פארקינג והמנוע עובד בסל"ד נמוך בלי ל
איך אני יכול לכייל את המנוע בסרק אם הוא נכבה לי מייד -
מכירים מישהו בבני ברק אם סורק obd@הלוך-ונסוע כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
מכירים מישהו בבני ברק אם סורק obd
-
מכירים מישהו בבני ברק אם סורק obd@הלוך-ונסוע עיין כאן
אם לא תסתדר עם אחד משם, יש לי יש טטריס שנמצא אצל מישהו שלא כ"כ יודע להשתמש בו ומן הסתם יוכל להשאיל לך
@יראת-שמים הקדמתני כרגע, אבל יש לי עוד תוספת.
-
@הלוך-ונסוע כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
זה לא ככה קבוע… אבל יצא לי בתקופה האחרונה להסביר כמה פעמים לחברים איך מחליפים פילטר אוויר
השבוע גם, כאמור
אז אולי איזה צינור ואקום התרופף לך או חיישן שלא חובר טוב , למה לא תבדוק עכשיו על אף שבטיפול ספציפית לא נגעת -
@הלוך-ונסוע עיין כאן
אם לא תסתדר עם אחד משם, יש לי יש טטריס שנמצא אצל מישהו שלא כ"כ יודע להשתמש בו ומן הסתם יוכל להשאיל לך
@יראת-שמים הקדמתני כרגע, אבל יש לי עוד תוספת.
@טוסון כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
@הלוך-ונסוע עיין כאן
איך אני יוצר איתך קשר?
-
@הלוך-ונסוע עיין כאן
איך אני יוצר איתך קשר?
@הלוך-ונסוע תרשום כאן מייל, או טלפון ואתה יכול למחוק מיד, אבל האלו שרשומים בפוסט שקישרתי, לא זמינים? כי אני מעדיף לא לשגע אותו
-
@הלוך-ונסוע תרשום כאן מייל, או טלפון ואתה יכול למחוק מיד, אבל האלו שרשומים בפוסט שקישרתי, לא זמינים? כי אני מעדיף לא לשגע אותו
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@הלוך-ונסוע אני בודק עם ההוא, אתה יכול למחוק, אתה צריך להרגע?
עכשיו אני כבר לא אצא…
אבל לבוקר בתקווה ואני אוכל לצאת, כי הילדים בבית…
לגבי האלה מהטבלה שלחתי מייל ללא יודע האם/מתי יענו! -
@הלוך-ונסוע
המצבר שהרכבת הוא הניע רגיל או שהיה צריך כבלים?@המפותח כתב בעזרה דחוף דחוף!! סיריון 2008:
@הלוך-ונסוע
המצבר שהרכבת הוא הניע רגיל או שהיה צריך כבלים?הניע רגיל זה מצבר חדש שהיה פעיל ממש עד הימים האחרונים
חוץ מזה יש חשמל ברכב! הפנסים והלוח שעונים והרדיו עובדים רגיל! -
אולי האלטרנטור או הרצועה?