דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
טויוטה קורולה קרוס
חדש!! המבדיל בין נוחות להנדסת אנוש: מקסוס מיפה 7 במבחן מקיף
  1. דף הבית
  2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
  3. קיבלתי דוח, מה עושים?

קיבלתי דוח, מה עושים?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
3 פוסטים 3 כותבים 158 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • י מנותק
    י מנותק
    ישראל10
    כתב נערך לאחרונה על ידי

נסעתי לכיוון כרמיאל, כביש 85, ורכב של רלב"ד חפר לי לתוך הרכב תוך כדי נסיעה, וראה את אשתי שלא הייתה חגורה מאחור.
    סימן לי לעצור בצד וניגש אלי, לבנתיים אשתי חגרה ולא היה לו מה לעשות, התעצבן וחיפש, וראה את הילד שלי יושב מקדימה בלי כסא בטיחות, [הילד בערך בן 5], הוא שאל אותי בן כמה הילד, אמרתי חמש, איפה כסא בטיחות, התגמגמתי… אמרתי לו, אמרו לי שלא צריך. בנוסף שאל האם ביטלתי את כרית האויר, השבתי שלא צריך. בדק והשתתק.

אמר לי לחכות בצד, ולאחר 15 דקות הגיע ניידת משטרה, [יכול להיות שלא היה לו זכות לתת דו"ח?] השוטר הכניס את הפרטים שלי, ואז קרה משהו מוזר ביותר, השוטר היה יהודי נחמד, ודלא כהמתנדב של רלב"ד ימ"ש. וניגש אלי בשקט ואמר לי, אתה יודע שהרשיון שלך לא בתוקף כבר 8 חודשים? אם אתה עושה תאונה אין לך ביטוח.

הייתי בשוק, השבתי לו, ברור שחידשתי את הרשיון, למזלי… הרשיון לא היה עלי [הייתי צריך לתת אותו פיקדון לבעל הוויז…] התקשרתי אליו, שאלתי אותו, אולי אני מדמיין, תגיד לי מה התוקף של הרשיון, והשיב לי 2030, השוטר לא האמין לי, לטענתו, יש לו את כל הפרטים במחשב, והוא הראה לי צבעוני על גבי פיקסלים, שהתוקף שלי פג…
    [לאחר מכן התקשרתי למשרד התחבורה, והם טענו לי בתוקף שהרשיון שלי בתוקף…].

למעשה, החמור נתן לי דוח של 750 ו8 נקודות, לא שאל אותי מה תגובתי בנידון, ולא ביקש לחתום על דברי הנהג, וכפי שהיה נראה לי, הוא חתם בשם הנהג של הרכב ולא בשמו, [אני לא בטוח, הוא ביקש ממנו איזה רשימת ספרות שהיה נשמע לי כמו מספר מתנדב או משהו כזה]. ובסוף הדברים הוסיף גם שהיה נוסעת לא חגורה מאחור.

עד כאן הסיפור.
    עבר בערך חודשיים. מה כעת לעשות? @גיל
    אולי יש דברים שאסור לומר אותם בקול? אפשר ליצור קשר באישי?

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א מנותק
      א מנותק
      אלעדי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

על איזה ס"ס ניתן הדוח?
      אם תוכל להעלות את פרטי העבירה זה יועיל לראות אם יש מה לתקוף.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • י ישראל10

נסעתי לכיוון כרמיאל, כביש 85, ורכב של רלב"ד חפר לי לתוך הרכב תוך כדי נסיעה, וראה את אשתי שלא הייתה חגורה מאחור.
        סימן לי לעצור בצד וניגש אלי, לבנתיים אשתי חגרה ולא היה לו מה לעשות, התעצבן וחיפש, וראה את הילד שלי יושב מקדימה בלי כסא בטיחות, [הילד בערך בן 5], הוא שאל אותי בן כמה הילד, אמרתי חמש, איפה כסא בטיחות, התגמגמתי… אמרתי לו, אמרו לי שלא צריך. בנוסף שאל האם ביטלתי את כרית האויר, השבתי שלא צריך. בדק והשתתק.

אמר לי לחכות בצד, ולאחר 15 דקות הגיע ניידת משטרה, [יכול להיות שלא היה לו זכות לתת דו"ח?] השוטר הכניס את הפרטים שלי, ואז קרה משהו מוזר ביותר, השוטר היה יהודי נחמד, ודלא כהמתנדב של רלב"ד ימ"ש. וניגש אלי בשקט ואמר לי, אתה יודע שהרשיון שלך לא בתוקף כבר 8 חודשים? אם אתה עושה תאונה אין לך ביטוח.

הייתי בשוק, השבתי לו, ברור שחידשתי את הרשיון, למזלי… הרשיון לא היה עלי [הייתי צריך לתת אותו פיקדון לבעל הוויז…] התקשרתי אליו, שאלתי אותו, אולי אני מדמיין, תגיד לי מה התוקף של הרשיון, והשיב לי 2030, השוטר לא האמין לי, לטענתו, יש לו את כל הפרטים במחשב, והוא הראה לי צבעוני על גבי פיקסלים, שהתוקף שלי פג…
        [לאחר מכן התקשרתי למשרד התחבורה, והם טענו לי בתוקף שהרשיון שלי בתוקף…].

למעשה, החמור נתן לי דוח של 750 ו8 נקודות, לא שאל אותי מה תגובתי בנידון, ולא ביקש לחתום על דברי הנהג, וכפי שהיה נראה לי, הוא חתם בשם הנהג של הרכב ולא בשמו, [אני לא בטוח, הוא ביקש ממנו איזה רשימת ספרות שהיה נשמע לי כמו מספר מתנדב או משהו כזה]. ובסוף הדברים הוסיף גם שהיה נוסעת לא חגורה מאחור.

עד כאן הסיפור.
        עבר בערך חודשיים. מה כעת לעשות? @גיל
        אולי יש דברים שאסור לומר אותם בקול? אפשר ליצור קשר באישי?

ג מנותק
        ג מנותק
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל10 יפה הגדרת, חמור.
        יכל לתת לך דו"ח על עצם כך שראה את אשתך שהיא לא חגורה, גם אם אח"כ תחגור מצנח…
        על כסא הבטיחות זה דו"ח, על אי ביטול כרית אוויר זה דו"ח גם בגיל כזה.
        יכל גם יכל לתת דו"ח, כנראה שהוא טרי ולא ידע מי מה ומוּ.
        ברכסים הניידות של הרלב"ד (שמגיעות בהזמנה אישית של הרשות המקומית, אגב) קרעו פה ת’צורה לאנשים רבים, ותחושותי - מעורבות. אני מודה.
        ברלב"ד בדר"כ לא יושבים מתנדבים, והואיל ויש דו"ח משימה למלא והוא צריך לציין את כל המעורבים - הוא לקח ממנו את המספר האישי שלו. יש כזה לשוטר, ויש כזה למתנדב.
        עדיף שתיצור קשר באישי.
        אני תמיד כותב שאם תרצה - תציין כאן מה ייעצתי, בהתאם לפרטיות שלך, ולמה שניתן לומר.

דבר שצריך להרגיל, להאיר פנים לאדם "רגיל", וזה בעצם כל התרגיל.
        למדריכים שכתבתי בס"ד 🙏 לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

37

2.9k

משתמשים

9.4k

נושאים

126.9k

פוסטים
        • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה