האמינות של טויוטה, בכל הרכבים שלהם?
-
@טוסון כתב בהאמינות של טויוטה, בכל הרכבים שלהם?:
זה לא טויוטה
מעניין באמת למה טויוטה לוקחים על עצמם שם רע
@קורולה-אברכים זהו שזה לא רע בכלל, סתכל סביבך, לא סתם הם שולטים בכל השוק המסחרי.
ואלו רכבים שנוסעים כל היום תחת עומס…
כמעט הכל בראש, ובמחיר הקנייה… -
@חובק-עולם כתב בהאמינות של טויוטה, בכל הרכבים שלהם?:
@חיים-Y0737 כתב בהאמינות של טויוטה, בכל הרכבים שלהם?:
בגדול האמינים ביותר זה קורולה, אוונסיס קאמרי יאריס,
אוונסיס עם אותו מנוע וגיר של ורסו
ורסו מנוע 1.8, אוונסיס מנוע 2.0 וייתכן גם שהגיר מכוייל טוב יותר (לסבא שלי יש כזה עם קרוב ל 350K מנוע וגיר מקורי נוסע יום יום ב’'ה)
@חיים-Y0737 כתב בהאמינות של טויוטה, בכל הרכבים שלהם?:
ורסו מנוע 1.8, אוונסיס מנוע 2.0 וייתכן גם שהגיר מכוייל טוב יותר (לסבא שלי יש כזה עם קרוב ל 350K מנוע וגיר מקורי נוסע יום יום ב’'ה)

-
@חובק-עולם מעניין אני דיברתי על דור קודם של 2010
לא הכרתי את 2017, לכאורה כמו הוורסו (אבל לא ממש נפוץ לדעתי כמוהו) -
@חובק-עולם מעניין אני דיברתי על דור קודם של 2010
לא הכרתי את 2017, לכאורה כמו הוורסו (אבל לא ממש נפוץ לדעתי כמוהו)@חיים-Y0737 כתב בהאמינות של טויוטה, בכל הרכבים שלהם?:
מעניין אני דיברתי על דור קודם של 2010
ידוע כאמין
-
סיכום
רוב ככל הדגמים אמינים מאד ולאו דווקא קורולה, גם קאמרי, יאריס, לנד קרוזר, היילקס הייאס, ראב 4 ועוד ביססו את המוניטין
מה צריך לדעת ?
קורולה ויאריס יש שנים של רובוטי פחות נח ופחות אמין [גם אייגו]
וורסו ואוונסיס גיר רציף בינוני ומערכת וולואמטיק [תזמון שסתומים רציף] רגישה
ספייס וורסו אוכל שמן [גם פריוס לפעמים]
בחלק מההיברידות -סוללה כל בערך 7 שנים
פרואיס ופרואיס סיטי - צרפתיות בתחפושת -
סיכום
רוב ככל הדגמים אמינים מאד ולאו דווקא קורולה, גם קאמרי, יאריס, לנד קרוזר, היילקס הייאס, ראב 4 ועוד ביססו את המוניטין
מה צריך לדעת ?
פרואיס ופרואיס סיטי - צרפתיות בתחפושת@יצחק-רשטונ סיכום מושלם. כיהודה ועוד לקרא,
טויוטה ניצחו את מבחן האמינות בכל הסגמנטים.
מתחיל מהאייגו הקטנה, ממשיך ביאריס, עולה לCHR, קורולה, פריוס ואוריס, גובה ביאריס קרוס ובקורולה קרוס, מתרחב בקאמרי וברהב 4, גדל בפריוס פלוס, משמין בהיילנדר וסיינה, ומתפרע בלנדר קרוזר.
בכל קטגוריה יש להם את הטוב ביותר, מידי פעם יש פשלות קטנות כמו הדגמים שהוזכרו כאן
הבעיה היא רק המחירים… -
@יצחק-רשטונ סיכום מושלם. כיהודה ועוד לקרא,
טויוטה ניצחו את מבחן האמינות בכל הסגמנטים.
מתחיל מהאייגו הקטנה, ממשיך ביאריס, עולה לCHR, קורולה, פריוס ואוריס, גובה ביאריס קרוס ובקורולה קרוס, מתרחב בקאמרי וברהב 4, גדל בפריוס פלוס, משמין בהיילנדר וסיינה, ומתפרע בלנדר קרוזר.
בכל קטגוריה יש להם את הטוב ביותר, מידי פעם יש פשלות קטנות כמו הדגמים שהוזכרו כאן
הבעיה היא רק המחירים… -
אני ממליץ רק על דברים, א’ פשוטים וברורים, ב’ שיובנו אצל הקורא ב100%, ג’ שלא יכעסו עלי אחר כך בצורה מוגזמת.
לכן כיף לי להמליץ על יפניות – מה שאתה רואה זה מה יש, הכל ברור ואין תלונות.
פחות נח לי להמליץ על צרפתיות, “רק 2014, בלי טורבו, עם הפנסים המחודדים, ותבדוק שהוחלף טיימינג ושמן גיר בזמן, וכשאתה משלב רוורס תחכה כמה שניות לשמור על הגיר”, כי המסר לא עובר ב100%, ואני לא מחפש שיכעסו עליו, ודאי כשאני לא מרוויח מזה כלום…
-
אני ממליץ רק על דברים, א’ פשוטים וברורים, ב’ שיובנו אצל הקורא ב100%, ג’ שלא יכעסו עלי אחר כך בצורה מוגזמת.
לכן כיף לי להמליץ על יפניות – מה שאתה רואה זה מה יש, הכל ברור ואין תלונות.
פחות נח לי להמליץ על צרפתיות, “רק 2014, בלי טורבו, עם הפנסים המחודדים, ותבדוק שהוחלף טיימינג ושמן גיר בזמן, וכשאתה משלב רוורס תחכה כמה שניות לשמור על הגיר”, כי המסר לא עובר ב100%, ואני לא מחפש שיכעסו עליו, ודאי כשאני לא מרוויח מזה כלום…
-
סיכום
מה צריך לדעת ?
פרואיס ופרואיס סיטי - צרפתיות בתחפושת@יצחק-רשטונ כתב בהאמינות של טויוטה, בכל הרכבים שלהם?:
ספייס וורסו אוכל שמן
מניסיון של כמה ספייס ורסו הם אוכלים קצת שמן (אפילו הרבה) וממלאים וזהו לא הייתי מוריד את האמינות שלו על זה זה רכב מיני שיכול לעבור 400000 ק"מ (כמה כבר עולה שמן) כל הבעיה באכילת שמן זה מתי שזה לא רגיל לדגם אבל מתי שהבעיה ידועה (והזיהום אויר תקין) וזה לא מעיד על בעית מנוע אז הכל טוב