תאונה קטנה האם יתכן הנזק שהנפגע טוען לו?
-
שלום רב
אחותי נכנסה בבחור בן דודנו בירושלים הנפגע עם היונדאי,
לטענת אחותי הפגיעה הייתה ממש חלשה והעניין מסתכם בקצת קילוף צבע אצל הנפגע, אבל לאחר כמה ימים הוא התקשר וטען לנזק של 4000 שח לפני מעמ (שכך דרשו ממנו במוסך) לטענתו צריך להחליף טמבון ולצבוע, הוא טוען שחלק מגוף הרכב נכנס פנימה ואחת מהדלתות האחוריות לא נסגרת טוב ( שצריך בנוסף לעשות גם איזון צדדים בנוסף הפגז’ לא נסגר טוב (יתכן שלזה הוא התכוון ב"דלת אחורית" לעיל) הוא טוען שיש גם נזק בגשר או משהו כזה וגם הפקק של הדלק לא נסגר טוב
הוא אומר שהלך לשטחים ושם ביקשו ממנו 1900 על כל התיקון והוא מוכן לסגור איתנו ב 1700
לנו זה נראה כמו ניסיון סחיטה למרות שהוא נשמע נחמד והגון (הוא רופא משפחה במאוחדת לטענתו)השאלה שלי האם יתכנו כל הנזקים האלו מכזאת פגיעה או שבכלל לא יתכן?
מציין שיש לאחותי השתתפות עצמית של 3000 שח…מצרף את התיאור של הנהגת לאירוע:
"הוא עצר ברמזור אדום לפני ואני ממש האטתי והייתי ממש קרובה אליו ולכן בסוף ההאטה נכנסתי בו , הבום עצמו (רעש הפגיעה ) היה ממש חלש יחסית
יצאתי מהרכב והפגיעה הייתה אצלו ואצלי בעיקר מצד ימין של הרכבים
צילמנו הכל , לכאורה זה לא הגיוני שהטמבון שלו יצא ונכנס כי הבום לא היה מספיק חזק בשביל זה .
הוא נשאר בדיוק אותו דבר בלי שום תזוזה (רואים שהכל משורטט בטמבון ולא זז כלום .
לגבי הפאגז׳ הרכב שלי ממש נמוך וזה לא הגיוני שהוא פגע בו בנעילה שם וכל שכן בדלק .
כנראה שהיו לו בעיות לפני כן שהוא מנסה להדביק על הפגיעה הזאת .
ולפי מה שאני ראיתי בסרטונים שהוא שלח שהפאגז לא נסגר זה בגלל הגומי שם של הסגירה (הוא משוחרר ) ככה זה היה נראה בכל אופן ויש את זה למלא רכבים של יונדאי , כל הזמן זה יוצא במיוחד הישנים יותר .
ובכל אופן זה לא קשור אלי זה בטוח "מצורף קישור לג’מבו עם תמונות ווידאו של הנזק
אשמח לחוות דעת המומחים ובפרט לחוות דעתו של @מיכלין-שמאי-רכב
-
רמאי בוודאות
לא לשלם לו ולהבהיר לו שתשלמו רק אחרי בדיקה מטעמכם
שיטת מצליח לנסות לתבוע נזקים קודמים שהיו לו