תאונה בערב שבת ברכב שכור
-
@אברום כתב בתאונה בערב שבת ברכב שכור:
ברצוני לשאול א’ האם כדאי לי לנסות להסתדר איתה או שפשוט לתת את זה לחברת השכרה ככה והיא תסתדר כבר.
בדרך כלל אתה חותם על חוזה שלא תתקן לבד
-
שבוע טוב
ביום ששי ממש סמוך לשבת בכניסה לב"ב בפניה שמאלה לכיון גשר גבעת שמואל אני באתי לפנות שמאלה מהצד הימני ורכב לידי שהיה בנתיב השמאלי תוך כדי שאני כבר מתחיל שמאלה פשוט נוסע ישר, הוא לא היה צמוד אלי אלא מאחורי ככה שפתאום אני רואה אותו במראה נצמד אלי נסיתי כמובן לברוח ימינה וזה עזר אבל לא לגמרי פשוט היא שפשפה אותי בצד הרכב מאחורה בצד שמאול שלי
למעשה היא המשיכה הלאה בנסיעה תוך כדי שהיא אומרת לי לא קרה כלום…
כמובן שרדפתי אחריה ועצרתי אותה …
לאחר כל הדברים בעקבות הלחץ ביום שישי היא נתנה לי פרטי ת.ז. מספ’ טלפון, וכמובן שצימלתי את המספר רישוי של הרכב.
עכשיו את הביטוח שלה היא לא היתה מכונה לתת היא אמרה תבוא ביום ראשון למוסך שלי ונסתדר.
הרכב של השכרה לקחתי אתו ליומים בעיקרון עד מחר בבוקר בלי ביטול השתתפות עצמית…
ברצוני לשאול א’ האם כדאי לי לנסות להסתדר איתה או שפשוט לתת את זה לחברת השכרה ככה והיא תסתדר כבר.
ב’ האם הענין שאין לי את החברת ביטוח שלה בעיתי …
ג’ תכלס מה אתם ממלצים לי לעשות עכשיו…
בתודה מראש לכל העונים…@אברום אין לך מה להסתדר איתה, הרכב אינו שלך ואתה לא יכול לתקן בעצמך!!
תחזיר את הרכב, תספר על התאונה וכנראה יגבו ממך השתתפות עצמית שתחזור ומידה והיא תחוייב על ידם
אתה צריל להוציא ממנה הודאה מוקלטת, בנוסף לעדי ראיה אם היו, כו"כ כדאי לבדוק האם ישנם במקום מצלמות
בהצלחה! -
@אברום אין כזה דבר היא מחויבת לתת לך פרטי ביטוח אם לא תגיד לה שאתה מגיש נגדה תלונה,
תבהיר לה שזה רכב של חברת השכרה וא"א להסתדר לבד, רק אם ביטוח -
@אברום אין לך מה להסתדר איתה, הרכב אינו שלך ואתה לא יכול לתקן בעצמך!!
תחזיר את הרכב, תספר על התאונה וכנראה יגבו ממך השתתפות עצמית שתחזור ומידה והיא תחוייב על ידם
אתה צריל להוציא ממנה הודאה מוקלטת, בנוסף לעדי ראיה אם היו, כו"כ כדאי לבדוק האם ישנם במקום מצלמות
בהצלחה! -
@אברום באמת שאין לי מושג, נקווה שמישהו פה ידע לענות על זה
לדעתי אין לך בשלב זה מה להתעסק עם הביטוח שלה, תתחיל מעניין ההקלטה, תתקשר לדבר איתה על התאונה
אגב, לרוב חברות הביטוח יש מקום באתר לבדוק האם רכב מסויים מבוטח אצלם, אפשר לעבור אחת אחת, אבל שוב, לדעתי אין טעם -
@אברום היא מחויבת ע"פ חוק לתת לך פרטי ביטוח, גם אם אתה אשם, ואני מבין שלא אתה אשם, אם אתה הולך למשטרה הם יתנו לך את הפרטי ביטוח שלה לבד
-
@אברום כתב בתאונה בערב שבת ברכב שכור:
@טרנטע למה שזה יגרום לה לתת לי את הביטוח שלה היא תגיד לי תפנה למשטרה זה משנה לה במשהו
זו עבירה פלילית לכל דבר ועניין!
זה אמור לשנות לאנשים נורמטיביים במשהו
יכול להיות לה מזה פסילה וקנס לא קטן בכלל@י.-שטרן @אברום היא כבר עברה על העבירה הזו ביום שישי, לעניות דעתי צריך כהצעת @מוטי-56 ו @טרנטע להחזיר את הרכב ככה, (לא יודע מה רמת הפגיעה) ולתת להם את הפרטים שלה ובמקביל (עדיף כבר קודם) לדבר איתה בשיחה מוקלטת (לא צריך לומר לה שזה מוקלט) ולבקש פרטי ביטוח, מה שצריך זה שהיא תודה באשמה (אם היא אכן אשמה)
אתה לא צריך ללכת למשטרה
מספיק שיש לך הודאה -
בקיצור אני מבין מכולם כאן לא לתקן את זה בעצמי ולנסות להוציא ממנה דרך הטלפון הודאה באשמה ולהביא את זה לחברה ככה
השאלה היא א’ האם לנסות להוציא ממנה את החברת ביטוח ב האם לפנות למשטרה בענין הזה -
@אברום אם היא נותנת לך את חברת הביטוח אתה לא צריך לפנות למשטרה
לדעתי אם יש לך הודאה, אתה לא צריך להתעקש על עניין הביטוח, בכל מקרה חברת ההשכרה תתנהל מולה
קח בחשבון שיקחו ממך השתתפות עצמית שלב ראשון
בד"כ 2000 ש"ח
ואח"כ מחזירים -
החברת השכרה בכל מקרה תגבה ממך מחיר מלא
ואח"כ אתה תצטרך לרדוף אחרי הביטוח שלה שיחזירו לך את הכסף
(מנסיון שקרה לאמו"ר שליט"א) -
@אברום היא מחויבת ע"פ חוק לתת לך פרטי ביטוח, גם אם אתה אשם, ואני מבין שלא אתה אשם, אם אתה הולך למשטרה הם יתנו לך את הפרטי ביטוח שלה לבד