ברכות לרבותינו ה׳מייסדים׳ שנהיו לחלוצים!!!
-
שיזכו החלוצים והמייסדים, המייבינים והמאסטרים להגדיל תורה - שהיא תורת חסד ולהאדירה
רק לי זה עושה קונוטציה לונקרא שמו בית חלוץ וגו׳?
@טוסון לא יודע מה אתה רואה בזה…
אבל אני רואה בזה ובכל השיפורים האלו וכו’ שיש מישהו או מישוהים… שיושבים ועמלים וחושבים איך ליעל יותר ויותר את הפורום האגדי הזה!!! אני פה לא כ"כ הרבה זמן ומה שהתחדש פה זה מטורף!!! ברכותיי לחלוצים היקרים!!!
וזה נקרא חלוץ!:

-
שיזכו החלוצים והמייסדים, המייבינים והמאסטרים להגדיל תורה - שהיא תורת חסד ולהאדירה
רק לי זה עושה קונוטציה לונקרא שמו בית חלוץ וגו׳?
@טוסון חחח גם אני זה הדבר הראשון שעלה לי אחרי זה החלוץ בשח מט אבל אז אם מישהו מתקדם נהיה מלכה?אבל לא התחבר לי מנהל הפורום עם תואר ה"מלכה"
או אני בתואר חייל פשוט(בשח)עד כדי כך מוגבל ? רק צעד אחד ?(למרות שההבנה שלי ברכבים זה בבחינס’ צעד…)
חלוץ זה אחד שחילצו אותו?
או מהכדו…תרבות יוון?
קיצור לא כל כך הבנתי את הרעיון
(אאאההה חלוצים לכל דבר שבקדושה ) -
@טוסון חחח גם אני זה הדבר הראשון שעלה לי אחרי זה החלוץ בשח מט אבל אז אם מישהו מתקדם נהיה מלכה?אבל לא התחבר לי מנהל הפורום עם תואר ה"מלכה"
או אני בתואר חייל פשוט(בשח)עד כדי כך מוגבל ? רק צעד אחד ?(למרות שההבנה שלי ברכבים זה בבחינס’ צעד…)
חלוץ זה אחד שחילצו אותו?
או מהכדו…תרבות יוון?
קיצור לא כל כך הבנתי את הרעיון
(אאאההה חלוצים לכל דבר שבקדושה )ואתה לא טועה הנה לשונו של בעל הטורים בפרשת מטות (במדבר לב, כא)בעל הטורים במדבר פרק לב פסוק כא (פרשת מטות)
ועבר לכם כל חלוץ. חלוץ הנעל (דברים כה י). והיינו דאמרינן (שבת נו א) כל היוצא למלחמת בית דוד גט כריתות כותב לאשתו, שלא תזקק ליבם ולא תצטרך לחלוץ נעל היבם. ושמעינן מכאן שגם משה עשה כן וממנו למד דוד. וזהו ועבר לכם כל חלוץ, פירוש חלוץ הנעל,
ולפי"ז אולי יש לשקול את שינוי התואר הנ"ל