טיפול בנזילת מים
-
@אהרלה אתה טועה בגדול! לא כי החומר הזה לא עובד, אלא כי אתה ממליץ על מוצר בעייתי בלי לדעת את הסיכונים שבו, זה עובד יופי וסותם כל מיני חורים וזה עלול לסתום גם דברים שבהחלט היית מעדיף שיישארו פתוחים (שאם ייפתח וכו') זה מומלץ מאוד כשאין מה להפסיד למשל כשיש סדק בראש במקום החלפת מנוע, אבל בשביל לחסוך רדיאטור זה ממש לא מומלץ.
יש גם לי נסיון מוצלח עם החומר וגם ל @צילפינגים קצת פחות מוצלח. -
והנה סרטון ממצה בעניין
-
@נייטרון-חפשי כתב בטיפול בנזילת מים:
(שאם ייפתח וכו')
חחחח, אהבתי!
זה כל יום לקום בבוקר ולהודות לקב"ה שיצר את האוטו בחכמה וברא בו כל מיני צינורות ומעברים וחיבורים, כל מה צריך להיות פתוח באוטו - פתוח, מה שצריך להיות סגור - סגור... ושאם רק אחד מהם עושה בעיות אי אפשר וכו'... -
@נייטרון-חפשי הרגשתי ממש לינץ....
סליחה עם טעיתי זה לא עזר מה שהצעתי .....
פשוט אני השתמשתי בחומר הזה (שעלה לי 40 ש"ח) לרכב ששווה 5000 ש"ח
במקום להחליף רדיאטור שהעלות שלו כמעט בשווי של הרכב . -
@אהרלה, היום החלפתי את הרדיאטור שלי. הוא לא עלה לי כ"כ קרוב לשווי הרכב. הוא עלה לי 350 ש"ח + כמה שעות עבודה.
עבודה קצת מלוכלכת, אבל בשיטת "מה שפירקת תחזיר" הכל עבר מעולה!@נייטרון-חפשי כתב בטיפול בנזילת מים:
אין שום סיבה שלא תסתדר לבד (ועוד עם התמיכה של הפורום! )
הקרדיט לך! אתה נתת לי את האומץ. יישר כח גדול!
רק שלא כ"כ הצלחתי להבין איפה הנזילה
הנזילה הייתה בחלק העליון של הרדיאטור. סוג של בין הכיסוי העליון שלו (עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה) לבין הגוף עצמו. בקיצור, מהרדיאטור.
-
@רפי-זה-אני זה מה שאמרו לי בזמנו
ואז לא היה את הפורום כדיי לדעת מה המחירים .... -
@רפי-זה-אני כתב בטיפול בנזילת מים:
אז תכירו: בקרוב אדע בעז"ה גם איך להחליף רדיאטור (מחכה לחלק שמישהו קונה לי בעטרות (350 ש"ח, אם שאלתם)).
@רפי-זה-אני כתב בטיפול בנזילת מים:
@אהרלה, היום החלפתי את הרדיאטור שלי. הוא לא עלה לי כ"כ קרוב לשווי הרכב. הוא עלה לי 350 ש"ח + כמה שעות עבודה.
עבודה קצת מלוכלכת, אבל בשיטת "מה שפירקת תחזיר" הכל עבר מעולה!כל הכבוד זו הגישה הנכונה אם שווי הרכב שלך מתחיל ב1 ויש לך לא יותר מ5 ספרות (וכ"ש פחות) הדבר הנכון הוא לנסות לבד
השלב הבא הוא להעלות מדריך לפורום 😉 -
@אהרלה לא לינץ' ולא שום דבר אישי ולא עשית שום דבר לא בסדר כשטעית (גם אני טועה לפעמים)
אבל לדעתי זה עוול להשאיר את הפוסט שלך ללא תגובה הגונה כי זה עלול להטעות אנשים, ואני גם מבקש ממך אפילו שטעית אל תמחוק את הפוסט שלך, זה ההזדמנות של אנשים ללמוד וזה ייזקף לזכותך.
ס"ה אנחנו כאן כדי לתקן את העולם.. -