מה הבעיות בפיגו - 308/207 שנות 2010 -2012
-
@ביתשמשניק מה לא?
-
@ביתשמשניק איזה מנוע?
-
@ביתשמשניק מנועים בעייתיים שבדרך כלל מתחילים לשרוף שמן עד שהם מתים…
באוטומט הגירים לא אמינים בלשון המעטה,
בעיות חשמל ועוד… -
אכן הגרסאות עם מנוע 1.6 ללא טורבו 120 כ"ס הם עם אותם מנוע וגיר שיש ב-301 1.6 האמין עיי"ש.
יש עדיין יתרון ל-301 חוץ מהמחיר שהוא יותר מאוחר ויותר פשוט ולכן יותר אמין ויש להאריך.@אלי-0 כתב במה הבעיות בפיגו - 308/207 שנות 2010 -2012:
אכן הגרסאות עם מנוע 1.6 ללא טורבו 120 כ"ס הם עם אותם מנוע וגיר שיש ב-301 1.6 האמין עיי"ש.
יש עדיין יתרון ל-301 חוץ מהמחיר שהוא יותר מאוחר ויותר פשוט ולכן יותר אמין ויש להאריך.לא הייתי אומר שאפשר לקרוא לזה “אמין” הכל יחסי…
-
מנוע וגיר לא אמינים, מטחנת דלק [במחיר זהה אתה יכול להביא פוקוס עד 2011 האמין בהרבה עם צריכת דלק זהה]
אישית מכיר סיפור שהתפוצצה משאבת מים בנסיעה ולא היה שווה לתקן!! נמכר ב 1000 שקל בלי שריטה עם מוליטמדיה חדשה… כי איש לא רצה.אם הרכב שמציעים לך תקין, ייתכן ושווה ב 2000/2500 גג
-
מנוע וגיר לא אמינים, מטחנת דלק [במחיר זהה אתה יכול להביא פוקוס עד 2011 האמין בהרבה עם צריכת דלק זהה]
אישית מכיר סיפור שהתפוצצה משאבת מים בנסיעה ולא היה שווה לתקן!! נמכר ב 1000 שקל בלי שריטה עם מוליטמדיה חדשה… כי איש לא רצה.אם הרכב שמציעים לך תקין, ייתכן ושווה ב 2000/2500 גג
-
@חיים-Y0737
אם אתה כל כך מבסוט וממליץ על הפוקוס בלי הפסקה אולי כבר הגיע הזמן לסקירה מפורטת ואז רק תתן קישור אליה…
טוב האמת שכבר @Lexus הקדימך…@מיכאלוש כתב במה הבעיות בפיגו - 308/207 שנות 2010 -2012:
לסקירה מפורטת
אין הרבה מה לפרט, יש כמה בעיות אבל לא אקוטיות אז לא דורך במוסך ב’‘ה (למשל גז מזגן, נורת מנוע- פיח בממיר, ורעידות כנראה מהפלאגים בקטנה… אבל נוסע כל הארץ עם מזגן בלי לגעת במים ושמן אז מבחינתי הכל סבבה ב’'ה, כשקניתי החליפו תושבות ובולמים, ושנה לפני כן גיר קומפלט… אבל בפוקוס הקודמת היה גיר מקורי לאורך כל חיי הרכב)
לגבי המלצותי- אני סבור שזה תמורה טובה למחיר, ביחס לאמינות שזה מפגין… למעט צריכת דלק מטורפת שאפשר לחיות עם זה אם אינך נוסע 20 אלף בשנה
אגב יש סוחר רכב אמין וישר [מוצר נדיר…] בשם ז. ו. מקריית ספר, הוא סיפר לי שקנה לחמיו שיחיה פוקוס 2009 מזקן שמורה עם 200K והמנוע יבש כמו תינוק (לזה אפילו אני לא זכיתי להגיע) הוא יכול לשדרג לרכב יותר מתקדם אבל לא מתחשק לו, טוב לו איתה ולא רואה מוסך
ברור שכמו כל רכב צריך למצוא שמורה. ענין של ס’'ד.