חוות דעת על רנו פלואנס 2013
-
נתחיל כך:
לא להתעצבן עלי!
אני יודע שזה צרפתית ידועה לשימצה וכו וכו
ועכשיו לשאלה:
רנו פלואנס 2013 יד 3
comfort אוט׳ בנזין 1.6 (115 כ״ס)
130000 ק"מ - באחריות
הוחלף:
צלחות ,ברקסים, מערכת abs, משולשים,ממיר קטליטי,-על הכל יש קבלות ממוסך מורשהמטופל בזמן של אדם מבוגר שלא קרע בכלל את הרכב אלא נסע יום יום לעבודה,
המחיר המבוקש הוא 4000 ש"ח כמובן מחיר לא לפרסום (כלומר הוא פשוט מבחינתו לזרוק את האוטו לחלפים סתם כי לא חסר לבן אדם כסף והוא כבר קנה אוטו וזה לא יותר מדאי מעניין אותו להתמקח ולקבל 7500 ש"ח על האוטו)
השאלה מה הכדאיות של זה,
אני מציין אני לא מחפש לעשות עליו כסף אלא סתם להשתמש פה ושם וכשימאס לי למכור במחיר שקניתי ולתת לחברים שמשגעים אותי כל הזמן ככה יהיה לי מה לתת להם (כי חבל לי על האוטו שלי) וחסל .
אציין שהרכב עם טסט קצר (חודש+)
מה דעת המומחים? -
נתחיל כך:
לא להתעצבן עלי!
אני יודע שזה צרפתית ידועה לשימצה וכו וכו
ועכשיו לשאלה:
רנו פלואנס 2013 יד 3
comfort אוט׳ בנזין 1.6 (115 כ״ס)
130000 ק"מ - באחריות
הוחלף:
צלחות ,ברקסים, מערכת abs, משולשים,ממיר קטליטי,-על הכל יש קבלות ממוסך מורשהמטופל בזמן של אדם מבוגר שלא קרע בכלל את הרכב אלא נסע יום יום לעבודה,
המחיר המבוקש הוא 4000 ש"ח כמובן מחיר לא לפרסום (כלומר הוא פשוט מבחינתו לזרוק את האוטו לחלפים סתם כי לא חסר לבן אדם כסף והוא כבר קנה אוטו וזה לא יותר מדאי מעניין אותו להתמקח ולקבל 7500 ש"ח על האוטו)
השאלה מה הכדאיות של זה,
אני מציין אני לא מחפש לעשות עליו כסף אלא סתם להשתמש פה ושם וכשימאס לי למכור במחיר שקניתי ולתת לחברים שמשגעים אותי כל הזמן ככה יהיה לי מה לתת להם (כי חבל לי על האוטו שלי) וחסל .
אציין שהרכב עם טסט קצר (חודש+)
מה דעת המומחים? -
@טייס-קרבי בנזין או דיזל?
@צילפינגים
ערכתי בנזין -
@צילפינגים
ערכתי בנזין -
@טייס-קרבי לדעתי במחיר כזה אין הרבה מה להפסיד זה כמעט מחיר של ברזל ואם האוטו באמת שמור אז דווקא אני חושב שהוא יחזיק מעמד
@צילפינגים כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
אין הרבה מה להפסיד
החשש שלי הוא:
1 המון תיקונים ויקרים
2- שלא יהיה לי למי למכור גם לברזל (או שאין דבר כזה תמיד אני ימצא מישהוא שיקח לגריטה?) -
אין הרבה מה להפסיד
החשש שלי הוא:
1 המון תיקונים ויקרים
2- שלא יהיה לי למי למכור גם לברזל (או שאין דבר כזה תמיד אני ימצא מישהוא שיקח לגריטה?) -
@טייס-קרבי לכמה זמן אתה רוצה להחזיק את האוטו?
לכמה זמן אתה רוצה להחזיק את האוטו?
שנה אם אני יחזיק שנה כל יום בונוס…
-
השנקל שלי כבעלים של שני רנו לשעבר: אם האוטו לא אוכל שמן ומים, ויש נוזל קירור איכותי, ואין בעיטות מהגיר ורעשים חריגים מהמנוע, ואינו מעשן, 4000 זה סכום סביר בהחלט, בכפוף לכך שאין נורת תקלה [למשל נורת מפתח שוודי המעצבנת של רנו] והמזגן תקין קור וחום [בקיץ שוכחים לבדוק…]
לגבי החלפת ממיר- צריך לבדוק שאין אכילת שמן מאסיבית שגרמה לזה…
בהצלוחע’. -
השנקל שלי כבעלים של שני רנו לשעבר: אם האוטו לא אוכל שמן ומים, ויש נוזל קירור איכותי, ואין בעיטות מהגיר ורעשים חריגים מהמנוע, ואינו מעשן, 4000 זה סכום סביר בהחלט, בכפוף לכך שאין נורת תקלה [למשל נורת מפתח שוודי המעצבנת של רנו] והמזגן תקין קור וחום [בקיץ שוכחים לבדוק…]
בהצלוחע’.@חיים-Y0737 כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
הוחלף בגלל נורת מנוע שנדלקה והבן אדם יקה החליף מייד מה שאמרו לו…
לגבי עניין השווי
ביררתי אצל פירוק והמקסימום שנתנו לי היה 2000 ש"ח
השאלה אם זה לא סיכון כי אם אני לוקח את האוטו והוא מתקלקל יש כאן הפסד מיידי לא? -
@חיים-Y0737 כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
לגבי עניין השווי
השאלה אם זה לא סיכון כי אם אני לוקח את האוטו והוא מתקלקל יש כאן הפסד מיידי לא? -
@חיים-Y0737 כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
לגבי עניין השווי
השאלה אם זה לא סיכון כי אם אני לוקח את האוטו והוא מתקלקל יש כאן הפסד מיידי לא?@טייס-קרבי כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
אם זה לא סיכון
אם אתה בטוח שלא אוכל שמן ומים, ושיש נוזל קירור איכותי (שזה אומר מעברים במנוע נקיים לקראת הקיץ הבעל’'ט) הייתי מוכן להמר
נשמע שהבחור פנדט וזה יתרון בעיניי
המנוע הזה נחשב חזק יחסית (מכיר ממגאן בנזין 2008 נסע לי כמו לנדקרוזר- נמכר עקב צריכת דלק כשהייתי צעיר…)רק צריך להיות מוכן רגשית- ברנו עלול להידלק פתאומי נורות התראה שונות ומשונות, בתקווה שלא בס’'ד
-
@טייס-קרבי כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
אם זה לא סיכון
אם אתה בטוח שלא אוכל שמן ומים, ושיש נוזל קירור איכותי (שזה אומר מעברים במנוע נקיים לקראת הקיץ הבעל’'ט) הייתי מוכן להמר
נשמע שהבחור פנדט וזה יתרון בעיניי
המנוע הזה נחשב חזק יחסית (מכיר ממגאן בנזין 2008 נסע לי כמו לנדקרוזר- נמכר עקב צריכת דלק כשהייתי צעיר…)רק צריך להיות מוכן רגשית- ברנו עלול להידלק פתאומי נורות התראה שונות ומשונות, בתקווה שלא בס’'ד
עידכון קטנטן למי שזה מעניין אותו
הלכתי היום לסגור על הרכב,
וממש במקרה רציתי לבדוק איך מרגיש לשבת מאחורה וכשפתחתי את הדלת היא חרקה וממש היה קשה לפתוח ולסגור
ברמה שבקושי התלחתי לסגור (כשהיא נסגרת היא נסגרת אבל הדרך קשה…)
למעיישה,
תוך כדי שאני מתייעץ עם ידיד שאיתו התכוונתי לקנות ההוא חטף עלי עצבים
(הוא חשב שאני מנסה להוריד אותו עוד וכן כל מה שהוא לא שלח את הרכב לגריטה זה כי הבטחתי לו שאני לוקח בלי הרבה דרמות וזה כבר הפעם השלישית שאני בא ומוריד אותו מהבית)
ואמר לי לא רוצה לא צריך אני ישלח לגריטה וזהו…
תכלעס ירדתי מזה ועדיין התנצלתי מולו ואמרתי לו שאני ינסה לעניין כל מיני על הרכב
אז אם זה מעניין מישהוא לקנות אותו במחיר הנ"ל בלי הרבה דרמות מוזמן… -
@טייס-קרבי עד לעדכון שלך שמדובר בבנזין ולא בדיזל
חשבתי שמדובר ברכב הבא
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/jabghbmj
אגב חריקה של דלת יכולה להסתדר עם W40D -
@טייס-קרבי עד לעדכון שלך שמדובר בבנזין ולא בדיזל
חשבתי שמדובר ברכב הבא
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/jabghbmj
אגב חריקה של דלת יכולה להסתדר עם W40D -
וממש במקרה רציתי לבדוק איך מרגיש לשבת מאחורה וכשפתחתי את הדלת היא חרקה וממש היה קשה לפתוח ולסגור
למעיישה,
(הוא חשב שאני מנסה להוריד אותו עוד וכן כל מה שהוא לא שלח את הרכב לגריטה זה כי הבטחתי לו שאני לוקח בלי הרבה דרמות וזה כבר הפעם השלישית שאני בא ומוריד אותו מהבית)
אז אם זה מעניין מישהוא לקנות אותו במחיר הנ"ל בלי הרבה דרמות מוזמן…@טייס-קרבי כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
למעיישה,
אז אם זה מעניין מישהוא לקנות אותו במחיר הנ"ל בלי הרבה דרמות מוזמן…למה ירדת מזה ???
-
@טייס-קרבי כתב בחוות דעת על רנו פלואנס 2013:
למעיישה,
אז אם זה מעניין מישהוא לקנות אותו במחיר הנ"ל בלי הרבה דרמות מוזמן…למה ירדת מזה ???