העברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון
-
@אליהו-התח כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
אבל אני נהג חדש, והשלט נהג חדש כל היום נופל לי מחלון האחורי.
וכל פעם שאני עובר ליד ניידת ליבי מתמלא חשש שמא יש להם מערכת אוטומטית שמזהה ואומרת לשוטר זה נהג חדש.
רק שתמיד ביטלתי את חששותי בהינף יד.
כעת אני כבר באמת מתחיל לחשושכמעט ואין שוטר שיורד לקטנות הזאת, כך היה אצלי בכל אופן, שוטר עצר אותי על עבירת תנועה כאשר אני עדיין נהג חדש.
ציפיתי שהוא יוסיף לי לתיק גם את זה שלא היה שלט נהג חדש, הוא לא העיר ולא ציין על זה כלום (הוא ישב מאחורי בניידת איזה שלוש חמש דקות).
נ.ב. ייתכן שכאשר הם יוצאים למבצע יזום של עבירות מסוימות הם לא מתייחסים לעבירות אחרות? כי היה אז סוג של מבצע אכיפה על עבירות מסכנות חיים…@תצמנ כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
כמעט ואין שוטר שיורד לקטנות הזאת, כך היה אצלי בכל אופן, שוטר עצר אותי על עבירת תנועה כאשר אני עדיין נהג חדש.
ציפיתי שהוא יוסיף לי לתיק גם את זה שלא היה שלט נהג חדש, הוא לא העיר ולא ציין על זה כלום (הוא ישב מאחורי בניידת איזה שלוש חמש דקות).פגשתי מי שקיבל על זה אפילו שהשלט היה מתחת לשמשה האחורית וניכר שנפל.
-
-
@גיל
אני רוצה לעשות דברים הלכה למעשה השאלה אם אני יכול ליהיות בטוח לגבי הצעד הזה ושהוא לא יעלה לי יד -
@א.ב. כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
כפי שהתברר, מערכת ממוחשבת המזהה לוחיות רישוי מאפשרת כיום לניידות משטרה שגרתיות לאתר באופן אוטומטי בעלי רכב המוגדרים כמשתמטים מגיוס.
כמדומני שכתבתי בעבר שיש בניידות רבות מערכת שמתריעה מראש לשוטר שהלוחית מקפיצה נתון בעייתי, למשל רכב ללא ביטוח, ללא מבחן רישוי, רכב גנוב וכד’.
ועדיין, עושים מזה יותר ממה שזה.
לא יהיו גלים, לא יהיו אכיפות נרחבות. נתנו לכל אחד תורתו בידו, ואני לא מדבר על ה"עריקים"… וד"ל.@גיל כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
למשל רכב ללא ביטוח
שוטר יכול לדעת אם יש ביטוח? היה זכור לי שלא.
-
@גיל כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
למשל רכב ללא ביטוח
@נייטרון-חפשי כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
ביטוח חובה כן, אם יש את המערכת הנ"ל זה קופץ.
אם לא - זה אמור להופיע במסוף.
אגב “אמור” פירושו - לפי מה שידוע לי, אני לא יודע במדוייק, לאור העובדה שאני לא נוגע במכשירים טמאים, תרתי משמע… -
@נייטרון-חפשי כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
אם לא - זה אמור להופיע במסוף.
אגב “אמור” פירושו - לפי מה שידוע לי, אני לא יודע במדוייק, לאור העובדה שאני לא נוגע במכשירים טמאים, תרתי משמע…@גיל כתב בהעברת בעלות של הרכב על שם האשה בלי רשיון:
אם לא - זה אמור להופיע במסוף.למשטרה אין גישה למסד הנתונים של כל חברות הביטוחים, כי א"כ היה לא היה חובה לשאת את תעודת הביטוח.
-
@גיל
אני רוצה לעשות דברים הלכה למעשה השאלה אם אני יכול ליהיות בטוח לגבי הצעד הזה ושהוא לא יעלה לי יד