רכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי
-
@יאיר-צ נווו מה עם הסוזוקי ספלאש? זה חמש מקומות אבל תכלס’ זה ארבע ורבע
אם באמת אתה זקוק לחמש מקו’ כלומר שני נוסעים מקדימה ושלש מאחורה ובפרט אם צריך כסאות בטיחות ובוסטרים מאחורהאז תצא מהקטגוריה הזאתפיגו’ 301 רעיון ג"כ מצויין רכב אמין בשונה מהצרפתיות אבל רק מנוע 1.6
-
@יאיר-צ הספלאש והסיריון, הפוקוס עד 2010, קורולה, ניסן טידה ונוט, הונדה אינסייט גאז וסיוויק, וכו‘ וגו׳
תלוי מה חשוב, ומה התקציב
בכלל לא מומלץ רובוטי
זוג ושני ילדים יסתדרו איכשהו בספלאש
אבל מלך הלואו קוסט בעניי זה אטראז‘ -
@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
פיגו’ 307 רעיון ג"כ מצויין רכב אמין בשונה מהצרפתיות אבל רק מנוע 1.6
301!!! לא 307 בשו”א
-
@טוסון הסיטרואן והפגו הם רובוטי?
כרגע אני אסתדר עם 4 אם יכנס שם כיסא ובוסטר, אבל איך הגודל מבחינת פגז’?
ואיך הם יחסית לאטראז’? -
@יאיר-צ 107 ו108 קטן ורובוטי
301 מנוע 1.6 משפחתי ואוטומט נורמלי
אטראז׳ לא גדול, אבל מכיל שתי כ. בטיחות, ובאגז׳ של רכב משפחתי סבבה לגמרי -
-
@יאיר-צ אל תשכח שפתחת את השרשור וביקשת רכב נוח ומפנק ועכשיו פתאום אתה אוהב קטנים?
פתח בחבית וסיים בכד
מבחינת דלק אם אתה לא נוסע הרבה אז לא יודע כמה זה השיקול כי בסוף כל הרכבים האלו חסכוניים לכן אם כבר אל תלך על קטן ורובטי אלא על גדול יותר ונורמאלי קצת יותר זו דעתי
אבל אם כן חשוב לך לחסוך את ה50 שקל על דלק בחודשי ואת ה 2000 בקניה אז זה משהו אחר
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמע -
@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
מלחיץ אותי שידחפו לי תיקונים שאני לא מבין בהם
יש איזה פורום רכבים זזזללל? לא זוכר משהו כזה… נראה לי בדיוק בשביל דברים כאלו.
@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
זה בלי סיפורי סבתות:)
לא בדקתי אולי מחר סתם זרקתי משהו שנראה טוב מלמעלה
-
@יאיר-צ אל תשכח שפתחת את השרשור וביקשת רכב נוח ומפנק ועכשיו פתאום אתה אוהב קטנים?
פתח בחבית וסיים בכד
מבחינת דלק אם אתה לא נוסע הרבה אז לא יודע כמה זה השיקול כי בסוף כל הרכבים האלו חסכוניים לכן אם כבר אל תלך על קטן ורובטי אלא על גדול יותר ונורמאלי קצת יותר זו דעתי
אבל אם כן חשוב לך לחסוך את ה50 שקל על דלק בחודשי ואת ה 2000 בקניה אז זה משהו אחר
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמע@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
פתח בחבית וסיים בכד
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמעאני מתכוון מבחינת איכות הרכב, מה עדיף לי לקנות שלא אצטרך לראות מוסכים