רכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי
-
-
@יאיר-צ אם התקציב שלך 10, אני חוזר על המלצתי על רכב לא חסכוני אבל אמין, שלא יצריך מוסכים, ונוח מאוד לנהיגה (אם כי מתאמץ מעט בעליות) הלא הוא… פורד פוקוס!! בעיניי- קורולה לעניים
אתה יכול להביא 2011 (הדור האחרון שהוא לא רובוטי) בפחות מ 7 אלף… ועוד יישאר לך כסף ל’‘ישור קו’’ לסדר דברים קטנים.
שכן שלי נושק ל 300 אלף ומשלם 8 שנים בעיקר על דלק ופחות על מוסכים -
@מאיר-ג אם הרכב עדין לא עבר טסט, יש לזה משמעות במעמד המכירה? אפשר לבדוק אותו / לנסוע / להעביר בעלות?
-
@מאיר-ג אם הרכב עדין לא עבר טסט, יש לזה משמעות במעמד המכירה? אפשר לבדוק אותו / לנסוע / להעביר בעלות?
@יאיר-צ בטח צריך לחשבן גם את מחיר האגרה וגם שכ"ט על הכאב ראש ללכת לטסט ואם זה לא יעבור זה עליך ואם הוא עושה את זה התיקון יהיה עליו
יש כאלו (@טוסון ועוד) שסוברים שטסט הוא אישור שהרכב תקין אבל זה ממש לא פרמטר להסתמך עליו ואכמ"ל…
לנסוע: אז לגבי ביטוח אני לא יודע בדיוק דובר על זה איפשהו בפורום (אולי @טוסון עם הזיכרון שלו יידע לקשר אותך לשם) עד כמה שידוע לי כל עוד אתה מוכיח שהתאונה לא מחמת שהרכב בלי טסט יש ביטוח, לגבי אכיפה משטרתית תלוי כמה זמן הרכב כבר בלי טסט ואם כל זה אין סומכין על הנס -
@יאיר-צ אפשר להוציא אישור תנועה זמני, לבדיקה והעברת טסט
לא ממליץ לך להתחיל עם רכב בלי טסט, זה לא כאב ראש שמתאים לשונאי מוסכים -
@יאיר-צ אם התקציב שלך 10, אני חוזר על המלצתי על רכב לא חסכוני אבל אמין, שלא יצריך מוסכים, ונוח מאוד לנהיגה (אם כי מתאמץ מעט בעליות) הלא הוא… פורד פוקוס!! בעיניי- קורולה לעניים
אתה יכול להביא 2011 (הדור האחרון שהוא לא רובוטי) בפחות מ 7 אלף… ועוד יישאר לך כסף ל’‘ישור קו’’ לסדר דברים קטנים.
שכן שלי נושק ל 300 אלף ומשלם 8 שנים בעיקר על דלק ופחות על מוסכים@חיים-Y0737 אתה ממליץ עליו יותר מהאטרז’?
-
@חיים-Y0737 אתה ממליץ עליו יותר מהאטרז’?
@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
יותר מהאטרז’
מבחינת מחיר זול- כן, זה רכב שממש זול ושווה כל שקל (אם הוא שמור כמובן)
אטראז’ יעלה לפחות 12 במצב סביר
פוקוס טובה תעלה 5-6 -
@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
יותר מהאטרז’
מבחינת מחיר זול- כן, זה רכב שממש זול ושווה כל שקל (אם הוא שמור כמובן)
אטראז’ יעלה לפחות 12 במצב סביר
פוקוס טובה תעלה 5-6@חיים-Y0737 פוקוס צורכת יותר דלק
בסוף הגם שפוקוס בשנתונים המסוימים אמינה אני לא יודע אם היא מתקרבת לאמינות של אטראז’
אטראז’ הוא רכב לאו קוסט יש ברזל עם כמה צינורות וזהו אתה כמעט יכול לאלתר לבד בשטח צילנדר מפחית שימורים אם המנוע הלך (להמחשה בלבד)
-
@חיים-Y0737 פוקוס צורכת יותר דלק
בסוף הגם שפוקוס בשנתונים המסוימים אמינה אני לא יודע אם היא מתקרבת לאמינות של אטראז’
אטראז’ הוא רכב לאו קוסט יש ברזל עם כמה צינורות וזהו אתה כמעט יכול לאלתר לבד בשטח צילנדר מפחית שימורים אם המנוע הלך (להמחשה בלבד)
@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
פוקוס צורכת יותר דלק
ברור, ציינתי במפורש, אבל זה רכב שבנוי טוב ולא ייתקע כל שני וחמישי, ופותח הנושא ציין שלא נוסע הרבה אז דלק לא שיקול עיקרי לכאורה
-
@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
פוקוס צורכת יותר דלק
ברור, ציינתי במפורש, אבל זה רכב שבנוי טוב ולא ייתקע כל שני וחמישי, ופותח הנושא ציין שלא נוסע הרבה אז דלק לא שיקול עיקרי לכאורה
@חיים-Y0737 אתה צודק
השאלה אם היא עדיפה על האטרז’ מבחינת האיכות, כי לפי איך שאני מבין פה היא מעולה שבמעולות מבחינת אחזקה, השאלה אם הפוקס עדיפה עליה מאוד בזה ששוה לספוג את הדלק היקר… -
שווה אם התקציב שלך דל מראש, (ונניח יקנה אטראז’ ב 12 ויצטרך יישור קו ב 3? ) ואתה רוצה רכב יציב ונורמלי עם אחיזת כביש מצויינת.
בנוסף כמה אתה נוסע בשנה? 7 אלך ק’‘מ? ההפרש 3,000 ש’'ח בדלק וזה בתשלומים ופחות מורגש -
שווה אם התקציב שלך דל מראש, (ונניח יקנה אטראז’ ב 12 ויצטרך יישור קו ב 3? ) ואתה רוצה רכב יציב ונורמלי עם אחיזת כביש מצויינת.
בנוסף כמה אתה נוסע בשנה? 7 אלך ק’‘מ? ההפרש 3,000 ש’'ח בדלק וזה בתשלומים ופחות מורגש@חיים-Y0737 כמה הפער בדלק?
גדול, מה המספרים? -
@חיים-Y0737 כמה הפער בדלק?
גדול, מה המספרים? -
אטראז’ 1 ל 14, פוקוס 1 ל 9
כלומר על 50 ליטר תיסע באטרז’ 700 ק’‘מ
ועל פוקוס כ 450 ק’‘מ
ביחס של 7000 ק’‘מ בשנה זה פער של כ 2500 עד 3000 ש’'ח
ובתשלומים נוחים חחחאם יש לך תקציב של 15 תחפש אטרז נורמלית ושמורה
אם יש לך תקציב של 5 הייתי הולך על פוקוס בלי למצמץ, רכב יציב ונוח -
אטראז’ 1 ל 14, פוקוס 1 ל 9
כלומר על 50 ליטר תיסע באטרז’ 700 ק’‘מ
ועל פוקוס כ 450 ק’‘מ
ביחס של 7000 ק’‘מ בשנה זה פער של כ 2500 עד 3000 ש’'ח
ובתשלומים נוחים חחחאם יש לך תקציב של 15 תחפש אטרז נורמלית ושמורה
אם יש לך תקציב של 5 הייתי הולך על פוקוס בלי למצמץ, רכב יציב ונוח@חיים-Y0737 כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
אטראז’ 1 ל 14
אפשר אפילו להגיע לנתונים קצת יותר טובים באטראז’ בנסיעות רגועות (ולא רגוע בקטע המוגזם)