סקר רכב 7 מקומות
-
@ישראל-0 למה חסר את הבחירה שלי? פריוס+?
-
@ראובן-שבתי לא מצתי אותו ב5דפים הראשונים ביד 2
-
@ישראל-0 כתב בסקר רכב 7 מקומות:
למרות שזה הרכב הכי מבוקש בקטגורייה
לא יודע איך חיפשת -
לא מצאת כי הרכב לא צריך לעלות לי 20כדי להמכר, זה הרכב הכי מבוקש בארץ. בפער!
-
מה הרכב 7 מקומות בתקציב של שישים-שמונים אלף שקל שתעדיפו
אני מעדיף לודג'י ידני דיזל שיכול להגיע בקלות לחצי מליון קילומטר!
למי שהנסיעות שלו בעיקר בעיר זה לא מתאים כי מנוע דיזל בנוי בעיקר לבין עירוני (מנוע דיזל מגיע לטמפרטורה היעילה שלו אחרי כחצי שעת פעולה. בשונה מבנזין - 7 דקות)כאמור רכב אמין. הוא גם נח, מרווח, מנוע חזק. והיתרון האמיתי שהוא ממש ממש זול.
אמינותו אינה ברמה של טויוטה אבל ההפרש ממש לא משתלם.כל האמור זה על מנוע הדיזל. במנוע הבנזין 1.2 טורבו לא עסקינן והוא לא אמין בעליל.
יאמרו האומרים שזה רנו ואסור... אני אומר שהבעיות של רנו הם בעיקר תקלות במנועי בנזין, הגיר הרובוטי כפול מצמדים ותקלות חשמל.
במקרה הזה מדובר בדיזל האמין תיבה ידנית ואין את תקלות החשמל כי הרכב מיוצר על פלטפורמה ישנה ופרימיטיבית ולא אלקטרונית. מרובת התקלות.בנוסף אתה נשאר עם עודף מכובד.
-
מצטרף לכל מילה של @מאיר פשוט שאבת לי את כל המילים מדובר במנוע הדגל של החברה מורכב גם בברלינגו בקונגו בפלואנס בניסן קשקאי ועוד המון רכבים וגם מצטרף ל @ראובן-שבתי ומכיון שאין כאן הצבעה על הפריוס+ אומר שזה רכב יותר אמין אפי' מהוורסו עם בעיות הגיר שנסתם לכ''כ הרבה אנשים ולדעתי הרכבים האלו טובים גם בנסיעות בתוך העיר
-
@ראובן-שבתי כתב בסקר רכב 7 מקומות:
@ישראל-0 למה חסר את הבחירה שלי? פריוס+?
לכשתמצא פריוס+ במצב תקין במחיר של עד 80K תעדכן אותי..
@ברמן כתב בסקר רכב 7 מקומות:
טיוטה ורסו זה לא רכב 7 מקומות,
זה 5 מקומות + 2 מקומות לילדים מקס' עד גיל 10
כמו רוב רכבי ה7 מקומות.
שלום
מה הרכב 7 מקומות בתקציב של שישים-שמונים אלף שקל שתעדיפוהרשימה נבחרה אחרי חיפוש של תנאים זה והתוצאות הכי נפוצות ב 5 הדפים הראשונים
למען האמת לא הבנתי כ"כ את הסקר, ההבדל בין רכבים נובע מהצורך של כל אחד.
רנו נמכר בארץ בכמויות למרות השם הלא טוב שיצא לו, וכן פיג'ו וסיטרואן.
מה שאומר שלכל רכב יש את השוק שלו לפי הצרכים של הרוכשים.לכן סתם סקר של הצבעה איזה רכב אני מעדיף לא אמור לתת לך כלום אם הכותבים לא מנמקים את היתרונות והחסרונות של כל דגם שבחרו.
-
@LENOVO כתב בסקר רכב 7 מקומות:
@מנהיג-הדור כתב בסקר רכב 7 מקומות:
מה עם רודיוס רכב מצויין וחזק
רכב שעולה זול וגם מבחינת דלק - סולר והוא יחסית חסכוני לגודל שלו,
אבל הוא עולה המון תחזוקה ויש לו כל הזמן בעיות... וזה ממש לא שווה להתעסק עם הרכב הזה... (מניסיון...)
לי יש רודיוס 2010 250 אלף ק"מ, נמצא אצלי כשנה וחצי ולא עושה בעיות.
[שמעתי מהמוסכניק שלי שהדגם החדש (משנת 2013 והלאה) הוא עם הרבה בעיות, אבל הדגם הישן הוא מצויין]