רכבים סיניים, מסוכן או לא.
-
לדעתי יהיה מגוחך לחשוש מרכבים סיניים בגלל חששות כאלה.
חברים, אנחנו כבר כבולים ושבויים של הסינים עמוק עמוק גם בלי זה.
ברגע זה אתה נוגע פיזית בבין חמישה לעשרים מוצרים שיוצרו בסין. כן כן, גם הכיפה שלך, המשקפיים, הגופיה, החגורה, וכמובן כמעט כל מכשיר חשמלי או טכנולוגי בבית, וגם המנורות ברחוב, ובקיצור 75% מכל מה שתראה אם תרים את העיניים לכיוון כלשהו.
בקיצור, אם הם ירצו לתכנן מזימות כאלה, הם כבר יכולים מזמן, הרכבים זה רק לקינוח.בואו למשל ננסה לדמיין תרחיש פרוע, קצת רחוק, אבל אולי נצליח: נניח, לו יצוייר, שהסינים מחליטים לשחרר איזה נגיף ממעבדה כלשהי, ולשתק את כלכלת העולם כולו לשנה ומשהו… יש סיכוי?
-
חברה אני גם מצטרף למאסטר לפני, אני חושב שאין מה כ"כ לחשוש מהסינים הם לא כ"כ עויינים לישראל, אז מה אם הם בקשר טוב עם איראן…
וחוץ מזה ברגע שהם יפוצצו את הרכבים או את המנורות או את כל המכשירי חשמל… הם יפגעו גם בכמעט 200,000 סינים (ותיאלנדים) שעובדים פה בארץ…
ועכשיו אני חושב שאולי בגלל זה טראמפ ניפגש עם נשיא סין…
ועצה שלי לא בריא לקרוא הרבה ספרי קומיקס וכדו’… ואכמ"ל. -
חברה אני גם מצטרף למאסטר לפני, אני חושב שאין מה כ"כ לחשוש מהסינים הם לא כ"כ עויינים לישראל, אז מה אם הם בקשר טוב עם איראן…
וחוץ מזה ברגע שהם יפוצצו את הרכבים או את המנורות או את כל המכשירי חשמל… הם יפגעו גם בכמעט 200,000 סינים (ותיאלנדים) שעובדים פה בארץ…
ועכשיו אני חושב שאולי בגלל זה טראמפ ניפגש עם נשיא סין…
ועצה שלי לא בריא לקרוא הרבה ספרי קומיקס וכדו’… ואכמ"ל.@אריאל-קמחי כתב ברכבים סיניים, מסוכן או לא.:
הם יפגעו גם בכמעט 200,000 סינים
טוב, זו לא טענה. את זה הם אוכלים לארוחת בוקר שם בסין.
-
@הרשל כתב ברכבים סיניים, מסוכן או לא.:
שימו לב נא לעיין קודם כאן.
יש להם שליטה מלאה וכו’ - נכון
ואז?אתה יודע שגם יש להם שליטה על כל מיני רכיבים נוספים שיכולים לעשות נזקים P-30M+ ?
זה לא בגדר יש לחוש אפילו…
מזכיר לי שלפני כמה שנים אחרי שמנהל הספנות או איך שזה נקרא בארה"ב רכשו כמות של עגורני נמל הם גילו שיש שליטה מרחוק מלאה ליצרן…
אאל"ט הFBI דרש לרקל את כל העגורנים החדשים, הסינים כמובן צעקו להד"מ…
אני כב רלא זוכר איפה זה נגמר אולי מישהו ימצא לנו את הכתבה…
תכל’ס כמדינה אתה יכול לחוש וגם יש לך מה להפסיד - שרכבים בשימוש קצינים קרביים/אמ"ן וכו’ יספקו מידע מלא זה אומר שנסראלה יקבל עדכון עוד שעה המטוסים אצלך תעבור לבונקר השני…
אצלך מקסימום ידעו כמה אתה כועס על החריגת בניה של השכן אבל החלטת להעביר על מידותיך ולהבליג
-
עובדה שבצבא אסור להכנס לבסיס עם רכב סיני
זו עובדה קיימת
הטענה היא שהם יכולים להפעיל מעקב וחלילה למסור לאוייב מיקומים ה’'י -
לדעתי יהיה מגוחך לחשוש מרכבים סיניים בגלל חששות כאלה.
חברים, אנחנו כבר כבולים ושבויים של הסינים עמוק עמוק גם בלי זה.
ברגע זה אתה נוגע פיזית בבין חמישה לעשרים מוצרים שיוצרו בסין. כן כן, גם הכיפה שלך, המשקפיים, הגופיה, החגורה, וכמובן כמעט כל מכשיר חשמלי או טכנולוגי בבית, וגם המנורות ברחוב, ובקיצור 75% מכל מה שתראה אם תרים את העיניים לכיוון כלשהו.
בקיצור, אם הם ירצו לתכנן מזימות כאלה, הם כבר יכולים מזמן, הרכבים זה רק לקינוח.בואו למשל ננסה לדמיין תרחיש פרוע, קצת רחוק, אבל אולי נצליח: נניח, לו יצוייר, שהסינים מחליטים לשחרר איזה נגיף ממעבדה כלשהי, ולשתק את כלכלת העולם כולו לשנה ומשהו… יש סיכוי?
-
אני חושב שהחשש הוא אמיתי ומציאותי כלומר בוודאי שהם יכולים לשלוט ולשנות מרחוק במידה מסוימת
אבל זה לא כ"כ נפק"מ משום שיש בישראל עשרות אלפי רכבים סיניים ואולי גם יותר אז זה לא באמת משנה אם יכולים לשלוט ברכב שלי או ברכב של השכן שלי
אבל מה שכן ברור זה שהתרחיש הזה יכול התממש רק במצב קיצוני משום שזה יגבה מהם מחיר כבד מאוד זה יפיל את התעסוקה והכלכלה שלהם ואף אחד לא יקנה או יעבוד איתם
לדוגמא איראן או מדינות דתיות אחרות עלולות לכפות את האמונה שלהם על אחרים באמצעות כח אפילו אם הם יפסידו מכך את כל הכלכלה והחיים שלהם אבל סין היא לא מדינה בעלת רצון להשליט דת מסוימת ולכן במצב רגיל היא לא אמורה להשתמש בכח הזה
רק אם יהיה מצב קיצוני מאוד שבו סין תרגיש איום ממשי היא תשתמש בכח הזה שהוא כאמור כבר קיים -
אני חושב שהחשש הוא אמיתי ומציאותי כלומר בוודאי שהם יכולים לשלוט ולשנות מרחוק במידה מסוימת
אבל זה לא כ"כ נפק"מ משום שיש בישראל עשרות אלפי רכבים סיניים ואולי גם יותר אז זה לא באמת משנה אם יכולים לשלוט ברכב שלי או ברכב של השכן שלי
אבל מה שכן ברור זה שהתרחיש הזה יכול התממש רק במצב קיצוני משום שזה יגבה מהם מחיר כבד מאוד זה יפיל את התעסוקה והכלכלה שלהם ואף אחד לא יקנה או יעבוד איתם
לדוגמא איראן או מדינות דתיות אחרות עלולות לכפות את האמונה שלהם על אחרים באמצעות כח אפילו אם הם יפסידו מכך את כל הכלכלה והחיים שלהם אבל סין היא לא מדינה בעלת רצון להשליט דת מסוימת ולכן במצב רגיל היא לא אמורה להשתמש בכח הזה
רק אם יהיה מצב קיצוני מאוד שבו סין תרגיש איום ממשי היא תשתמש בכח הזה שהוא כאמור כבר קיים@טכנולוג על זה בדיוק אני מדבר
@הרשל כתב ברכבים סיניים ובפרט צ'רי - כובשים את השוק:
כמובן שזה תרחיש אימה של מדע בידיוני וגם אם יש את האפשרות הם לא ישתמשו בה כל כך מהר אלא רק במלחמה אמתית ולכן זה ממש לא דאגה של האזרח אלא אני חושב שהממשלה צריכה לדאוג לעניין האחוזים של המסירות שמעבר להם יוטל מס או כל דרך אחרת להפחית את הכמות שלהם
-
ואז?אתה יודע שגם יש להם שליטה על כל מיני רכיבים נוספים שיכולים לעשות נזקים P-30M+ ?
מזכיר לי שלפני כמה שנים אחרי שמנהל הספנות או איך שזה נקרא בארה"ב רכשו כמות של עגורני נמל הם גילו שיש שליטה מרחוק מלאה ליצרן…
תכל’ס כמדינה אתה יכול לחוש וגם יש לך מה להפסיד - שרכבים בשימוש קצינים קרביים/אמ"ן וכו’ יספקו מידע מלא זה אומר שנסראלה יקבל עדכון עוד שעה המטוסים אצלך תעבור לבונקר השני…
אצלך מקסימום ידעו כמה אתה כועס על החריגת בניה של השכן אבל החלטת להעביר על מידותיך ולהבליג
@MEM כתב ברכבים סיניים, מסוכן או לא.:
בישראל הם לא צריכים למכור עגורנים לנמל, הם פשוט קנו את כל הנמל
-
בישראל הם לא צריכים למכור עגורנים לנמל, הם פשוט קנו את כל הנמל
@אושר-מתקרב כתב ברכבים סיניים, מסוכן או לא.:
הם פשוט קנו את כל הנמל
וגם את כל תנובה [שלא, זה ממש לא רק חלב, זה גם בשר ודגים, וכמעט כל הפירות והירקות]
ועוד אלפי חברות ועסקים גדולים וקטנים.
שלא לדבר על המחשבים, שזה לבד מספיק בשביל להשמיד מדינה שלמה בכמה דקות, או שניות. בלי לטרוח לגרום לרכבים להתפוצץ, זה פרימיטיבי מדי.
ובקיצור - מלחמה אבודה. נשאיר את השמירה למי שבאמת שומר כי לנו אין באמת סיכוי קלוש. -
לפני כמה שנים אחרי שמנהל הספנות או איך שזה נקרא בארה"ב רכשו כמות של עגורני נמל הם גילו שיש שליטה מרחוק מלאה ליצרן…