לסיים עם העושק
-
@מאיר-ג פעם היה טופס שמי שלא קיבל את הכרטיס היה ממלא ומקבל חדש בחינם
כנראה אנשים חגגו על זה (“חגגו”), והמשרד מחק את הטופס
ומבקר המדינה זה פתרון מעולה, אין ספור דברים שלא זזו גם אחרי אינספור פניות, טופס אחד למבקר המדינה (אגב, כאן זה בכובעו השני, נציב תלונות הציבור), ומתקשרים אלי אישית (מהגוף הנילון!) לברר שהכל הסתדר
יושבים אצלו במשרד אנשים [חלקם לפחות], שכמה מפתיע, בניגוד לסטיגמות על משרדים ממשלתיים - רוצים לעזור [לדעתי זה סוג של אידיאל]@אושר-מתקרב כתב בלסיים עם העושק:
ומאז הם חוגגים
-
@אושר-מתקרב כתב בלסיים עם העושק:
ומאז הם חוגגים
@מאיר-ג
גם היום מדובר סה"כ על 23 ש"ח
https://www.gov.il/he/service/duplicate_drivers_license_in_case_of_loss
חוץ מזה יש את האתר הזה מעניין
https://fastdl.co.il/ -
@מאיר-ג פעם היה טופס שמי שלא קיבל את הכרטיס היה ממלא ומקבל חדש בחינם
ומבקר המדינה זה פתרון מעולה, אין ספור דברים שלא זזו גם אחרי אינספור פניות, טופס אחד למבקר המדינה (אגב, כאן זה בכובעו השני, נציב תלונות הציבור), ומתקשרים אלי אישית (מהגוף הנילון!) לברר שהכל הסתדר
יושבים אצלו במשרד אנשים [חלקם לפחות], שכמה מפתיע, בניגוד לסטיגמות על משרדים ממשלתיים - רוצים לעזור [לדעתי זה סוג של אידיאל]@אושר-מתקרב שלחתי פניה למשרד המבקר נראה מה ייצא מזה
עכ"פ תכלס’ לא יקרה כלום אלא אם או יתאגדו לתביעה גדולה או שיציפו את משרד המבקר בפניותאז מכאן יוצאת הקריאה לכל מי שלא קיבל את הרשיון למרות שההאגרות הנדרשות שולמו או כל מי שקיבל את הרשיון רק לאחר כפל תשלומים (או שעדיין לא למרות כפל או השלשת התשלום) שלמען הציבור יפנה ויתלונן אצל נציב תלונות הציבור-משרד מבקר המדינה
(זה לא לוקח יותר משתי דקות) -
@אושר-מתקרב שלחתי פניה למשרד המבקר נראה מה ייצא מזה
עכ"פ תכלס’ לא יקרה כלום אלא אם או יתאגדו לתביעה גדולה או שיציפו את משרד המבקר בפניותאז מכאן יוצאת הקריאה לכל מי שלא קיבל את הרשיון למרות שההאגרות הנדרשות שולמו או כל מי שקיבל את הרשיון רק לאחר כפל תשלומים (או שעדיין לא למרות כפל או השלשת התשלום) שלמען הציבור יפנה ויתלונן אצל נציב תלונות הציבור-משרד מבקר המדינה
(זה לא לוקח יותר משתי דקות)@מאיר-ג כתב בלסיים עם העושק:
עכ"פ תכלס’ לא יקרה כלום אלא אם או יתאגדו לתביעה גדולה או שיציפו את משרד המבקר בפניות
יקרה, יקרה
לא צריך להציף, בסך הכל לפנות, דברים מסתדרים כמו קסם
ואני מדבר על דברים שלא האמנתי שיקרו, לדוג’ קליטה סלולרית במודיעין עילית, במשך שנים לא הייתה לי קליטה בבית, מתישהו שמעתי על האופציה של מבקר המדינה
זה היה חודש-חודשיים אחרי ה7 באוקטובר, הסברתי שבמקרי חירום לא ניתן להוציא שיחות וכו’ וכו’, אחרי כמה שבועות מתקשרת מישהי ממשרד התקשורת ומספרת לי שבנו אנטנה חדשה ליד מגדל המים ואני אמור לראות שיפור, “אם לא - תחזור אליי ונראה מה עוד אפשר לעשות” -
@מאיר-ג כתב בלסיים עם העושק:
עכ"פ תכלס’ לא יקרה כלום אלא אם או יתאגדו לתביעה גדולה או שיציפו את משרד המבקר בפניות
יקרה, יקרה
לא צריך להציף, בסך הכל לפנות, דברים מסתדרים כמו קסם
ואני מדבר על דברים שלא האמנתי שיקרו, לדוג’ קליטה סלולרית במודיעין עילית, במשך שנים לא הייתה לי קליטה בבית, מתישהו שמעתי על האופציה של מבקר המדינה
זה היה חודש-חודשיים אחרי ה7 באוקטובר, הסברתי שבמקרי חירום לא ניתן להוציא שיחות וכו’ וכו’, אחרי כמה שבועות מתקשרת מישהי ממשרד התקשורת ומספרת לי שבנו אנטנה חדשה ליד מגדל המים ואני אמור לראות שיפור, “אם לא - תחזור אליי ונראה מה עוד אפשר לעשות”@אושר-מתקרב שומע אבל אני מאמין שגבי הרשיון לא רק אתה פנית ואם כל זה לא קרה משהו רוחבי
-
@אושר-מתקרב שומע אבל אני מאמין שגבי הרשיון לא רק אתה פנית ואם כל זה לא קרה משהו רוחבי
-
להערכתי זה ברדק שקשור לדפוס בארי שעלה באש בשמחת תורה ה’'י
@חיים-Y0737 כתב בלסיים עם העושק:
דפוס בארי שעלה באש בשמחת תורה ה’'י
א. כמו שאמרו הוא לא עלה באש.
ב. הדפוס הזה עובד היטב על טורבו, זה זכיין הדפוס הראשי של המסמכים הרשמיים בכל המדינה, מתעודות זהות דרכונים ורישיונות, דרך כל כרטיסי האשראי, הצ’קים של כמעט כל הבנקים, ואינסוף הדפסות אזרחיות. אפילו הכרטיסים הצהובים של “יש” של האברכים שאני אישית השתמשתי בעשרות רבות כאלה מאז שבעה באוקטובר.
בקיצור, לא זה האירוע. -
הופתעתי מהמהירות שמשרד מבקר המדינה עונה (ענה לי כבר אתמול - רבעי) כלומר תוך יומיים קובלתי תשובה
אלא שהתשובה היתה שהמשרד מנוע מלחקור את התלונה היות והחוק מתיר לחקור רק מקרה שלא עברה עליו שנה
מה שבעצם נותן לי שני אופציות או לא לשלם ולא לקבל לעולם או לשלם שוב ולהסתמך על משרד המבקר שיעשה לי את העבודה
לא מידי בא לי לשלם שוב אבל אין ברירה ובדיוק לכן אני חושב שצריך לעשות משהו עם זה שכל אחד ששילם שלא יהיה פראייר, שיתלונן.
ואולי מבול של פניות לא יהיה פתרון רק למקרים הספציפים אלא יהווה גם פתרון רוחבי -
@חיים-Y0737 כתב בלסיים עם העושק:
דפוס בארי שעלה באש בשמחת תורה ה’'י
א. כמו שאמרו הוא לא עלה באש.
ב. הדפוס הזה עובד היטב על טורבו, זה זכיין הדפוס הראשי של המסמכים הרשמיים בכל המדינה, מתעודות זהות דרכונים ורישיונות, דרך כל כרטיסי האשראי, הצ’קים של כמעט כל הבנקים, ואינסוף הדפסות אזרחיות. אפילו הכרטיסים הצהובים של “יש” של האברכים שאני אישית השתמשתי בעשרות רבות כאלה מאז שבעה באוקטובר.
בקיצור, לא זה האירוע. -
אני מנסה להבין
התופעה הזאת קיימת גם בכרטיסי אשראי צ’קים וכו’
או שרק ברשיונות נהיגה
אם זה רק הרשיונות זה ממש מוזר@אברך-פשוט קודם כל לא עובר לי חלק כבר הרבה זמן שם המשתמש שלך כי אין כזה דבר אברך פשוט
זה באמת שאלת השאלות עם זה קשור לדפוס אז כמו שאמרת מה נגרע כרטיס הרשיון מכרטיס כאל
אלא שאפ"ל שאם דפוס בארי לא יטרחו לשלוח את הכרטיס של כאל כאל יתנו להם בראש כי הם מפסידים כסף אבל במשרד התחבורה מה כ’פת להם ולכן הדפוס מתרשל . או שזה בכלל חברת השליחויות
או שדפוס בארי עצמו אין עליו בעולם כולם תמימים צדיקים וישרי דרך… רק שמשרד התחבורה לא שמע עדיין על המושגים הגבוהים הללו אז הם לא טורחים לעדכן את הדפוס להדפיס
מצד שלישי (או רבעי ? איפה אנחנו? יאללה איזה “חבורה”) אם כן למה חלק כן מקבלים רשיון וחלק לא?למה אני מקשקש כל כך המון?

כי חשוב להבין איפה הבעיה בשביל לדעת במי לטפל

-
אני מנסה להבין
התופעה הזאת קיימת גם בכרטיסי אשראי צ’קים וכו’
או שרק ברשיונות נהיגה
אם זה רק הרשיונות זה ממש מוזר@אברך-פשוט זה רק הרישיונות וזה חוזר למה שאני חושב, בגלל שזה משרד ממשלתי, הכל אצלם מיושן ופרימיטיבי
-
@אברך-פשוט קודם כל לא עובר לי חלק כבר הרבה זמן שם המשתמש שלך כי אין כזה דבר אברך פשוט
זה באמת שאלת השאלות עם זה קשור לדפוס אז כמו שאמרת מה נגרע כרטיס הרשיון מכרטיס כאל
אלא שאפ"ל שאם דפוס בארי לא יטרחו לשלוח את הכרטיס של כאל כאל יתנו להם בראש כי הם מפסידים כסף אבל במשרד התחבורה מה כ’פת להם ולכן הדפוס מתרשל . או שזה בכלל חברת השליחויות
או שדפוס בארי עצמו אין עליו בעולם כולם תמימים צדיקים וישרי דרך… רק שמשרד התחבורה לא שמע עדיין על המושגים הגבוהים הללו אז הם לא טורחים לעדכן את הדפוס להדפיס
מצד שלישי (או רבעי ? איפה אנחנו? יאללה איזה “חבורה”) אם כן למה חלק כן מקבלים רשיון וחלק לא?למה אני מקשקש כל כך המון?

כי חשוב להבין איפה הבעיה בשביל לדעת במי לטפל

-
קודם לא עובר לי חלק כבר הרבה זמן שם המשתמש שלך כי אין כזה דבר אברך פשוט
אשמח להסבר מעמיק בעניין, להבין בדיוק מה לא עובר לך חלק
@אברך-פשוט “פשוט אברך”

-
קודם לא עובר לי חלק כבר הרבה זמן שם המשתמש שלך כי אין כזה דבר אברך פשוט
אשמח להסבר מעמיק בעניין, להבין בדיוק מה לא עובר לך חלק
@אברך-פשוט תראה פורום רכבים פה ולא בית המדרש דקלם
בקצרה אברך זה הדבר אין למעלה מזה. נקודה . ועוד נקודה. (ועוד . ) כך שבכל אופן שהוא המילה פשוט אינה יכולה להיות צמודה למילה אברך -
@אברך-פשוט “פשוט אברך”

@זיק-המבריק
אני לא רוצה להפריע למיקוד השרשור
אבל חייב לציין שאני יותר מזדהה בדגש על הסדר שכתבתי ולא הפוך,
אבל בכל מקרה אפשר לפתוח על זה שרשור נפרד באישור ההנהלה,
אם נמשיך לחפור על זה השרשור הזה יינעל. -
@זיק-המבריק
אני לא רוצה להפריע למיקוד השרשור
אבל חייב לציין שאני יותר מזדהה בדגש על הסדר שכתבתי ולא הפוך,
אבל בכל מקרה אפשר לפתוח על זה שרשור נפרד באישור ההנהלה,
אם נמשיך לחפור על זה השרשור הזה יינעל.@אברך-פשוט כתב בלסיים עם העושק:
@זיק-המבריק