טויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד
-
@פריוסס כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
מעניין גם הוא מראה את הדלתות הפתוחות
אבל הוא מראה רק את הדלתות הקדמיות וכן הוא מראה הפוך דהיינו שהוא מראה שהדלת של הנהג פתוחה כאשר הדלת השניה פתוחה וכן להיפך
אולי זה בהגדרות מי שיודע לעזור בזה אשמחאיפה הוא מראה את זה ואיך מצאת את זה?
מצאתי את המקום שהוא מראה את הצריכה הממוצעת של הדלק אבל זה נראה לא אמיתי הוא תמיד כותב 5.7 L K100
אבל עדיין לא מצאתי איפה רואים את הצריכה כל 5 דקות כמו במקוריכנ''ל איפה מצאת את זה?
-
-
פה יש מפצל OBD כדי שתוכל לחבר גם סורק וגם את החיבור של המולטימדיה
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dl3L6RXhttps://s.click.aliexpress.com/e/_DB37WhL
מעניין גם הוא מראה את הדלתות הפתוחות
אבל הוא מראה רק את הדלתות הקדמיות וכן הוא מראה הפוך דהיינו שהוא מראה שהדלת של הנהג פתוחה כאשר הדלת השניה פתוחה וכן להיפך
אולי זה בהגדרות מי שיודע לעזור בזה אשמחזה נמצא בהגדרות בסעיף של רכב יש שם תצוגת דלתות
-
@שלמה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
אפשר תמונות וקישור למוצר שקנית?
מחיר כולל משלוח
זה מחיר ללא משלוח אם מזמינים ממנו מערכת אז המשלוח חינם אני שילמתי 27 דולר על המשלוח@שלמה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
עם איזה מסך אתה משתמש?
הכיזול היה אמור לעלות עם הפנל 300 שח אבל בגלל שהוא איחר אז לא עלה לי כלום
יש מצב לקישור למסך שקנית?
-
@שלמה
המוצר לא נמכר יותר
טקסט קישורבטח, עקץ את @שלמה והשלים את התיקון שלו בעולם...
-
@פריוסס
פניתי למוכר וזה מה שהוא ענה לי בהקשר לכך שלא רואים צרית דלק ממוצעת!לא תמיד המוכרים יודעים הרבה פעמים קרה לי שהם לא הכירו פונקציות של המוצרים שהם מוכרים
תדמיין איזה סיני יושב במרתף דלוח עם מחשב נייד ומתכתב עם כל העולם על המכשירים שהוא מוכר מצידו לדחות אותך בקש ולהמשיך להודעה הבאה -
@שלמה זה אותו הגדרות כמו שלך אז אתה צריך לנסות להגדיר בדיוק כמו אצלו
-
אני מעוניין לשנות את צורת התפריט של המיזוג אויר היא מראה כאילו יש לי גם מזגן אחורי והיא מכוערת
ראיתי שיש מערכת שהצורה שלה היא יפה יותר השאלה איזה הגדרה של הקנבס צריך לזה?
טקסט קישור -
@מנוע-אלפיים-טורבו שווה אבל הבעיה שאין את הצריכת דלק ממוצעת שזה עצמו מזרז לנהוג בצורה חסכונית כך שיוצא שאני נוהג בצורה לא חסכונית (יש לי גם מערכת גז אז לא עולה כמעט הדלק(גז))
-
שווה אבל הבעיה שאין את הצריכת דלק ממוצעת שזה עצמו מזרז לנהוג בצורה חסכונית כך שיוצא שאני נוהג בצורה לא חסכונית (יש לי גם מערכת גז אז לא עולה כמעט הדלק(גז))
תחילתו סותר לסופו
-