יוצא הרבה עשן לבן מאחורה אשמח למידע
-
תודה לכל העונים
את החיישני חמצן אני רוצה לנקות עם ספריי קרבורטור זה אמור לעזור ב"ה
הרכב אוכל קצת שמן ושמתי תוסף בשמן שאם הרינגים במנוע שחוקים התוסף מסמיך את השמן ואמור למנוע את הזליגה החוצה
מפלס המים לא יורד וזה מה שמוזר כי לי ידוע כמו שכתבו פה שעשן לבן זה מים ועשן שחור זה שמן
@אהרון-שלום כתב ביוצא הרבה עשן לבן מאחורה אשמח למידע:
מפלס המים לא יורד וזה מה שמוזר כי לי ידוע כמו שכתבו פה שעשן לבן זה מים ועשן שחור זה שמן
שריפת שמן זה לאו דווקא עשן שחור ממש (כמו של רכבי דיזל) אלא יותר שחור מאדים, תבדוק האם יש לעשן ריח של שמן שרוף (דומה קצת לשריפת גומי אבל אחר) או של דלק (שזה יכול להוציא שחור אמיתי) אם לא זה ולא זה שים את היד מול הפליטה כשיש עשן, אם יוצא שם מים אתה תרגיש את הרטיבות די בבירור.
-
@נייטרון-חפשי
יש ריח שרוף וחונק. יותר נראה שזה שמן
האם יש משהו לעשות בנידון לבד בלי מוסך או שזה רק להחליף אטם או לשפץ מנוע? -
בשביל לבדוק אם זה מים אתה יכול לבדוק טחינה בשמן
כמובן, זה לא שולל אפשרות שיש גם אם לא תראה, אבל אם חלילה רואים- זה וודאי מים -
בכל אופן תעקוב על מפלס השמן, שלא ילך לך מנוע חלילה (קרה לי בעבר…
) -
)@חיים-Y0737 כתב ביוצא הרבה עשן לבן מאחורה אשמח למידע:
)היום הייתי במוסך וראיתי אברך שהלך לו מנוע ל"ע

-
קודם תנקה את חיישני החמצן ואז תעבור לחשוד בדברים גדולים יותר
יכול להיות שהחיישנים מלוכלכים ומתקנים את ההזרקה של הדלק לתערובת עניה והעשן שאתה רואה זה דלק (שמעתי כבר על מקרה כזה)@נתי-2 כתב ביוצא הרבה עשן לבן מאחורה אשמח למידע:
קודם תנקה את חיישני החמצן ואז תעבור לחשוד בדברים גדולים יותר
אם אין ריח דלק בפליטה זה בזבוז אנרגיה
-
@נייטרון-חפשי
האם יש משהו לעשות בנידון לבד בלי מוסך או שזה רק להחליף אטם או לשפץ מנוע?@אהרון-שלום כתב ביוצא הרבה עשן לבן מאחורה אשמח למידע:
@נייטרון-חפשי
האם יש משהו לעשות בנידון לבד בלי מוסך או שזה רק להחליף אטם או לשפץ מנוע?- בדוק חיישן PCV
- ניקוי מנוע (פלאש) אם כי יש בזה סיכון אם יש בוצה
- כדי לשרוד עם הרכב כך כמה שיותר זמן מומלץ מאוד להעלות את רמת הצמיגות של השמן
-
@נייטרון-חפשי
היה לי הרבה בוץ במים ניקיתי עם פלאש עזר כמעט לגמרי עשיתי 3 שטיפותניקיתי חיישן חמצן עם ספריי קרבורטור הוא היה שחור מאוד ולא עזר
בדקתי במתח שנכנס לחיישן חמצן (לפי הבנתי משהו CO2 V) והיה 0.15 V לא יודע מה זה אומרולהעלות צמיגות שמתי תוסף שמן לפני שבוע נראה כמו פחית מתכת כחולה מיוצר בUSA לא נסעתי מדי אבל עדיין היה עשן