בקשת ייעוץ מעבר מהיברידי לדיזל
-
@שלמה-א-0 מה גם שאמנם יש לי נסיעות פנימיות אבל את רוב הק"מ אני נוסע חוץ לעיר ושם איך שהבנתי היתרון של דיזל גדול מהיברידי
-
@נהגבו-ס א, תודה אבל ממה שאני מבין סולר הוא לא מחיר אחיד והוא תלוי בתחנות ואיזורים ,אני מפספס משהו?
-
@נהגבו-ס א, תודה אבל ממה שאני מבין סולר הוא לא מחיר אחיד והוא תלוי בתחנות ואיזורים ,אני מפספס משהו?
-
@נהגבו-ס כתב בבקשת ייעוץ מעבר מהיברידי לדיזל:
אני חושב שאחרי המחירים של הדיזל היום תחשוב פעמיים…
אל תשכח שאע"פ שהדיזל יותר יקר - הוא גם יותר חסכוני… כך שלא בטוח ששורה תחתונה משלמים יותר יקר על הדיזל פר ק"מ.
@לוחצגז לכן אמרתי “תחשוב פעמיים” ולא לגמרי להחליט…
-
שלום יש לי פריוס שנתון 13 עם 336 אלף ק"מ קצת מפחיד אותי הק"מ הקצת גבוה (בהשוואה לרכבים לא דווקא בהשוואה לטויוטה היברידית) ואני חושב לעבור לרכב דיזל מה שיישמר לי את הצריכה החסכונית + ייתן לי איכות נסיעה של שנתון יותר גבוה וכו’
השאלה האם בחשש שלי יש משהו מוצדק והאם דיזל הוא פתרון טוב וא"כ מה מומלץ במחירון של 30 עד 40 אלף
תודה רבה! -
@שלמה-א-0 תכלס הנושא קצת סטה למחירי הדיזל ולא כ"כ התמקד בשאלות א. האם החשש בק"מ הזה מוצדק גם אם לא לגמרי וב. מה מומלץ במחיר הזה באם זה פתרון טוב
@שלמה-א-0 כתב בבקשת ייעוץ מעבר מהיברידי לדיזל:
א. האם החשש בק"מ הזה מוצדק גם אם לא לגמרי
יכול להיות חשש, בכל זאת הרכב מזדקן
קריטי? לא הייתי אומר הרכב עוד יכול לסחוב@שלמה-א-0 כתב בבקשת ייעוץ מעבר מהיברידי לדיזל:
ב. מה מומלץ במחיר הזה באם זה פתרון טוב
זה תלוי בהרבה פרמטרים
מה הצורך שלך?
כמה אתה נוסע בשנה?
רכב גדול קטן מיני? -
א. האם החשש בק"מ הזה מוצדק גם אם לא לגמרי
יכול להיות חשש, בכל זאת הרכב מזדקן
קריטי? לא הייתי אומר הרכב עוד יכול לסחוב@שלמה-א-0 כתב בבקשת ייעוץ מעבר מהיברידי לדיזל:
ב. מה מומלץ במחיר הזה באם זה פתרון טוב
זה תלוי בהרבה פרמטרים
מה הצורך שלך?
כמה אתה נוסע בשנה?
רכב גדול קטן מיני?@shine תודה, לא הייתי רוצה להסתמך על רכב שרק יכול לסחוב ואם זה פחות או יותר המצב אני מעדיף להחליף
אני נוסע בסביבות ה20 א ק"מ בשנה וחשוב לי שהצריכה תהיה חסכונית אבל לא צריך את ההכי חסכונית שיש בשוק כשזה בא על חשבון נוחות , מהפריוס אני בסך הכללי די מרוצה אבל היא לא מספיק חזקה מה שלא מפריע לי ביום יום אבל כשזה מורגש זה מעקצץ כמו"כ התא מטען הרחב שלה בא לי לעזר בהרבה הזדמנויות וא"כ יש לי עדיפות לרכב עם תא נהג רחב ותא מטען רחב בעדיפות לא קריטית הבנתי שבדיזל אני יכול להביא רכבים עם מומנט ממש חזק ונוחות נסיעה מה שאין לי בפריוס, עם צריכה די טובה או אפילו יותר טובה מה גם שמדובר בשנתונים מתקדמים יותר אז מוצרים בהתקנים דורשים יותר ויותר טובים
אז לסיכום: צריכה חסכונית נוחות ואמינות ושוב תודה רבה -
@shine תודה, לא הייתי רוצה להסתמך על רכב שרק יכול לסחוב ואם זה פחות או יותר המצב אני מעדיף להחליף
אני נוסע בסביבות ה20 א ק"מ בשנה וחשוב לי שהצריכה תהיה חסכונית אבל לא צריך את ההכי חסכונית שיש בשוק כשזה בא על חשבון נוחות , מהפריוס אני בסך הכללי די מרוצה אבל היא לא מספיק חזקה מה שלא מפריע לי ביום יום אבל כשזה מורגש זה מעקצץ כמו"כ התא מטען הרחב שלה בא לי לעזר בהרבה הזדמנויות וא"כ יש לי עדיפות לרכב עם תא נהג רחב ותא מטען רחב בעדיפות לא קריטית הבנתי שבדיזל אני יכול להביא רכבים עם מומנט ממש חזק ונוחות נסיעה מה שאין לי בפריוס, עם צריכה די טובה או אפילו יותר טובה מה גם שמדובר בשנתונים מתקדמים יותר אז מוצרים בהתקנים דורשים יותר ויותר טובים
אז לסיכום: צריכה חסכונית נוחות ואמינות ושוב תודה רבה@שלמה-א-0
סתם שאלה, אם אתה מפחד מק"מ גבוה למה קנית רכב עם מעל 300K ק"מ?
אני שואל כדי לחדד עד כמה צריך לחשוב טוב כשקונים רכב חדש…אני לא יכול להמליץ לך בניסיון, אני כן יכול לסכם את מה שרץ פה בפורום מידי פעם…
בגדול דיזל בתקציב הזה יש לךרנו קליאו דיזל, בתקציב שלך אתה יכול למצוא עם ק"מ יחסית נמוך ושנתון גבוה
ויש את הדאצ’יות למיניהם עם אתה מתחבר…זכור לי ש @שמואל-קליין המליץ פעם על קיה אופטימה, אבל אני לא בטוח.
-
@שלמה-א-0
סתם שאלה, אם אתה מפחד מק"מ גבוה למה קנית רכב עם מעל 300K ק"מ?
אני שואל כדי לחדד עד כמה צריך לחשוב טוב כשקונים רכב חדש…אני לא יכול להמליץ לך בניסיון, אני כן יכול לסכם את מה שרץ פה בפורום מידי פעם…
בגדול דיזל בתקציב הזה יש לךרנו קליאו דיזל, בתקציב שלך אתה יכול למצוא עם ק"מ יחסית נמוך ושנתון גבוה
ויש את הדאצ’יות למיניהם עם אתה מתחבר…זכור לי ש @שמואל-קליין המליץ פעם על קיה אופטימה, אבל אני לא בטוח.
-
@shine תודה, קניתי אותה במציאה יחסית ובידיעה שהיא יכולה להחזיק את מה שמהללים את טויוטה היברידיות ,למעשה אחרי שנתיים איתה זה כן קצת מלחיץ אותי ואם כבר אז גם לשדרג את הנוחות
סיד פורטה מגאן פלואנס זה השמות שאני שמעתי לא הצעת תקציבית או שיש עוד משהו?@שלמה-א-0 כתב בבקשת ייעוץ מעבר מהיברידי לדיזל:
סיד פורטה מגאן פלואנס
תחכה ל @צילפינגים
אבל נראה שהדגמים האלו בעיתיים (בפרט האחורנים) -
סיד פורטה מגאן פלואנס
תחכה ל @צילפינגים
אבל נראה שהדגמים האלו בעיתיים (בפרט האחורנים) -
@shine מענייין מה שאתה אומר כי להבנתי הדלה והמצומצמת
המגאן אמור להיות אמין לפחות כמו הקליאו
כמובן שהרבה יותר נוח חזק וכולי
לגבי קיה סיד אין לי הרבה מושג
מחכה גם לדעות של המומחים פה