בקשת ייעוץ מעבר מהיברידי לדיזל
-
שלום יש לי פריוס שנתון 13 עם 336 אלף ק"מ קצת מפחיד אותי הק"מ הקצת גבוה (בהשוואה לרכבים לא דווקא בהשוואה לטויוטה היברידית) ואני חושב לעבור לרכב דיזל מה שיישמר לי את הצריכה החסכונית + ייתן לי איכות נסיעה של שנתון יותר גבוה וכו’
השאלה האם בחשש שלי יש משהו מוצדק והאם דיזל הוא פתרון טוב וא"כ מה מומלץ במחירון של 30 עד 40 אלף
תודה רבה! -
שלום יש לי פריוס שנתון 13 עם 336 אלף ק"מ קצת מפחיד אותי הק"מ הקצת גבוה (בהשוואה לרכבים לא דווקא בהשוואה לטויוטה היברידית) ואני חושב לעבור לרכב דיזל מה שיישמר לי את הצריכה החסכונית + ייתן לי איכות נסיעה של שנתון יותר גבוה וכו’
השאלה האם בחשש שלי יש משהו מוצדק והאם דיזל הוא פתרון טוב וא"כ מה מומלץ במחירון של 30 עד 40 אלף
תודה רבה!@שלמה-א-0 אומנם אין לי פריוס ,אבל מהרושם שלי כאן בפורום כל עוד טיפלת בזמן 336 אלף ק"מ בשביל פריוס זה כלום ושום דבר (בהנחה שמטופלת בזמן)
-
@שלמה-א-0 אומנם אין לי פריוס ,אבל מהרושם שלי כאן בפורום כל עוד טיפלת בזמן 336 אלף ק"מ בשביל פריוס זה כלום ושום דבר (בהנחה שמטופלת בזמן)
@קיה-פיקנטו תודה, היא מטופלת יחסית בזמן היא אצלי רק מ302 אלף ק"מ טיפלתי ב317 (חריגה קטנה) וב27 נושק ל28
אבל היא גם התחילה לצרוך יותר שמן מה שהבנתי שמצוי בק"מ האלו וגם שאני מניח שיש בלאי של כל הבולמים מתלים וכאלה אז בשביל שיהיה נוח וכיף אולי שווה להשקיע או לא ? -
תודה רבה! -
@שלמה-א-0 מה גם שאמנם יש לי נסיעות פנימיות אבל את רוב הק"מ אני נוסע חוץ לעיר ושם איך שהבנתי היתרון של דיזל גדול מהיברידי