שרטתי רכב - ויש לי ביטוח
-
במהלך חניה שרטתי מאזדה 2 2020 שריטה קלה בכנף
השארתי פתק,
חשבתי שיעלה עד 500 תיקון קל פוליש או צביעה וכדומה
היא חזרה אלי שהמוסכניק שלה נתן הצעה 4000 ש"ח כי נשבר קליפס וצריך להחליף את כל הכנף
יש לי ביטוח מקיף
הרכב שלי גם נשרט באותו אירוע
מה לעשות?
האם להפעיל את הביטוח ?
והאם יש הבדל בהשתתפות עצמית ובגובה הפוליסה בשנים הבאות אם אני רק מפצה את הרכב הנפגע או כבר תובע את הביטוח על הנזק של השריטה שנגרם לי? -
השארתי פתק,
היא חזרה אלי שהמוסכניק שלה נתן הצעה 4000 ש"ח כי נשבר קליפס וצריך להחליף את כל הכנף
יש לי ביטוח מקיף
מה לעשות?
האם להפעיל את הביטוח ?
והאם יש הבדל בהשתתפות עצמית ובגובה הפוליסה בשנים הבאות אם אני רק מפצה את הרכב הנפגע או כבר תובע את הביטוח על הנזק של השריטה שנגרם לי? -
השארתי פתק,
יש לי ביטוח מקיף
מה לעשות?
האם להפעיל את הביטוח ?
והאם יש הבדל בהשתתפות עצמית ובגובה הפוליסה בשנים הבאות אם אני רק מפצה את הרכב הנפגע או כבר תובע את הביטוח על הנזק של השריטה שנגרם לי?@עשיר כתב בשרטתי רכב - ויש לי ביטוח:
צביעה מקצועית של כנף עולה בדר"כ יותר - מה שאתה נשרטת אתה יכול לעשות בכפר או אצל מישהו זול אבל בדר"כ הנפגע ( אם כי יש יוצאים מן הכלל שמוותרים בפרט אנ"ש כמובן בכל בהתאם לרמה של הרכב ולגילו ) ילך למקום מקצועי
@עשיר כתב בשרטתי רכב - ויש לי ביטוח:
עדיין לדעתי יש מה לבדוק יתכן והוא נתן מחיר של מקורי ואתה לא מחייב במקורי אבל על זה יענה לך @מיכלין-שמאי-רכב
אגב כנף ככל הידוע לא מחובר עם קליפסים אולי אני טועה או שהתכוונת לטמבון- פגוש
והאם יש הבדל בהשתתפות עצמית ובגובה הפוליסה בשנים הבאות אם אני רק מפצה את הרכב הנפגע או כבר תובע את הביטוח על הנזק של השריטה שנגרם לי?
הרעיון הוא שעד 5,000 ש"ח זה לא נרשם בעבר הביטוחי.
-
השארתי פתק,
יש לי ביטוח מקיף
מה לעשות?
האם להפעיל את הביטוח ?
והאם יש הבדל בהשתתפות עצמית ובגובה הפוליסה בשנים הבאות אם אני רק מפצה את הרכב הנפגע או כבר תובע את הביטוח על הנזק של השריטה שנגרם לי?@עשיר כתב בשרטתי רכב - ויש לי ביטוח:
השארתי פתק,
יש לי ביטוח מקיף
מה לעשות?
האם להפעיל את הביטוח ?
והאם יש הבדל בהשתתפות עצמית ובגובה הפוליסה בשנים הבאות אם אני רק מפצה את הרכב הנפגע או כבר תובע את הביטוח על הנזק של השריטה שנגרם לי?יש לך תמונות של המאזדה 2? יש אנשים שיש להם מידות טובות עד שזה מגיע לכסף…
לגבי עבר ביטוחי, לא נרשם עד 5,000 אבל יש השתתפות עצמית כרגיל.
-
השארתי פתק,
יש לי ביטוח מקיף
מה לעשות?
האם להפעיל את הביטוח ?
והאם יש הבדל בהשתתפות עצמית ובגובה הפוליסה בשנים הבאות אם אני רק מפצה את הרכב הנפגע או כבר תובע את הביטוח על הנזק של השריטה שנגרם לי?יש לך תמונות של המאזדה 2? יש אנשים שיש להם מידות טובות עד שזה מגיע לכסף…
לגבי עבר ביטוחי, לא נרשם עד 5,000 אבל יש השתתפות עצמית כרגיל.
-
-