חלונות אחוריים שלא עובדים אחרי התרוקנות מצבר
-
מאזדה 3 07
החלונות הקדמיים עובדים יופי רק האחוריים הפסיקו להגיב לא בנהג ולא בחלון עצמו, אין אפילו רעש.
חשבתי אולי יש פיוז שמביא כח לשתיהם אבל לא מצאתי.
אשמח לעזרה.
תודה. -
מאזדה 3 07
החלונות הקדמיים עובדים יופי רק האחוריים הפסיקו להגיב לא בנהג ולא בחלון עצמו, אין אפילו רעש.
אשמח לעזרה.
תודה.@Mazda כמו שכתבו חכה כמה ימים זה בדרך כלל מסתדר לבד
אם לא מסתדר תעדכן יש פתרונות לתכנת את זה מחדש
אבל רוב סיכוי שיעבוד לבד -
מאזדה 3 07
אשמח לעזרה.
תודה. -
מאזדה 3 07
אשמח לעזרה.
תודה. -
מאזדה 3 07
אשמח לעזרה.
תודה. -
פחות נשמע קשור ללימוד (לא עולה לנסות) כשזה לא עובד בכלל, יותר מסתבר שפיוז.
למה נגמר המצבר? -
@פתוח-לשמוע אני רואה שכתוב שם שגם חלון לא עובד בכלל כמו שלי קשור לתכנות, לא מבין איך אפשר להעלות ולהוריד אם הוא לא מגיב, לדעתי תכנות קשור רק לחוסר תגובה מהשליטה אצל הנהג או שהחלון לא יודע מתי לעצור.
כמובן שניסיתי בכל זאת ללחוץ לכל הכיוונים ללא הועיל.
רק החלונות האחוריים לא עובדים. אני צריך לדעת אם יש פיוז שמעביר חשמל לשני החלונות האחוריים, בפיוז באקס לא מצאתי דבר כזה.
המצבר התרוקן אחרי שפרקתי את המולטימדיה gpt טען שזה יכול לקרות מחיבור לא נכון. למעשה התנעתי פעם אחת מבוסטר ומאז הכל חלק, חוץ מהחלונות כמובן.
תודה מראש לכל העוזרים. -
@פתוח-לשמוע אני רואה שכתוב שם שגם חלון לא עובד בכלל כמו שלי קשור לתכנות, לא מבין איך אפשר להעלות ולהוריד אם הוא לא מגיב, לדעתי תכנות קשור רק לחוסר תגובה מהשליטה אצל הנהג או שהחלון לא יודע מתי לעצור.
כמובן שניסיתי בכל זאת ללחוץ לכל הכיוונים ללא הועיל.
רק החלונות האחוריים לא עובדים. אני צריך לדעת אם יש פיוז שמעביר חשמל לשני החלונות האחוריים, בפיוז באקס לא מצאתי דבר כזה.
המצבר התרוקן אחרי שפרקתי את המולטימדיה gpt טען שזה יכול לקרות מחיבור לא נכון. למעשה התנעתי פעם אחת מבוסטר ומאז הכל חלק, חוץ מהחלונות כמובן.
תודה מראש לכל העוזרים.@Mazda כתב בחלונות אחוריים שלא עובדים אחרי התרוקנות מצבר:
לא מבין איך אפשר להעלות ולהוריד אם הוא לא מגיב, לדעתי תכנות קשור רק לחוסר תגובה מהשליטה אצל הנהג או שהחלון לא יודע מתי לעצור.
זה קורה לפעמים, ולוחצים למעלה עשר שניות ופתאום כן יורד