טסט לרכב
-
שלום לכל חברי הפורום!
עכשיו הגיע תורי… השבוע אני אמור לעשות טסט לרכב פעם ראשונה בחיי,- הסליל הגה הלך, הנורה בלוח לא דולקת אבל הצופר לא עובד, האם זה מעכב?
- האם הטסטר בודק גם את הגלגל רזרבי? (אם הוא יבדוק זה בטוח ייפסל)
- האם חובה לשלם אגרת רישוי לפני הבדיקה? כי אם הרכב לא עובר אז יוצא שסתם שילמתי?
4.האם יש מקום מומלץ באיזור הדרום שמישהו מכיר?
יישר כח!
-
שלום לכל חברי הפורום!
עכשיו הגיע תורי… השבוע אני אמור לעשות טסט לרכב פעם ראשונה בחיי,- הסליל הגה הלך, הנורה בלוח לא דולקת אבל הצופר לא עובד, האם זה מעכב?
- האם הטסטר בודק גם את הגלגל רזרבי? (אם הוא יבדוק זה בטוח ייפסל)
- האם חובה לשלם אגרת רישוי לפני הבדיקה? כי אם הרכב לא עובר אז יוצא שסתם שילמתי?
4.האם יש מקום מומלץ באיזור הדרום שמישהו מכיר?
יישר כח!
@יהודה-5 לפעמים בודקים את הצופר ולפעמים לא
לגבי שאלה 2 לא בדקו לי בחיים (עשיתי סה"כ 4 טסטים)
חובה לשלם אגרת רישוי לפני הבדיקה ואם הרכב לא עבר אתה לא משלם אגרת רישוי שוב אלא אגרת טסט (בערך שמונים ש"ח)
אני עושה בנתיבות ראיתי רכבים שנראים פח ויחסית לא היה נראה שמתעלקים עליהם
ותבוא בסוף יום לפני שסוגרים -
@יהודה-5 לפעמים בודקים את הצופר ולפעמים לא
לגבי שאלה 2 לא בדקו לי בחיים (עשיתי סה"כ 4 טסטים)
חובה לשלם אגרת רישוי לפני הבדיקה ואם הרכב לא עבר אתה לא משלם אגרת רישוי שוב אלא אגרת טסט (בערך שמונים ש"ח)
אני עושה בנתיבות ראיתי רכבים שנראים פח ויחסית לא היה נראה שמתעלקים עליהם
ותבוא בסוף יום לפני שסוגרים@מאיר-ג קודם כל יישר כח על התגובה המהירה,
לגבי התשלום התכוונתי לשאול מה קורה אם שילמתי אגרת רישוי והרכב לא עבר טסט ברמה שלא שווה לי לנסות שוב אלא לנסות למכור או להוריד מהכביש האם ניתן לקבל החזר?
סתם סקרנות לגבי נתיבות, מה יש בסוף יום שהוא יותר טוב? (בד"כ זה הפוך?) -
@מאיר-ג קודם כל יישר כח על התגובה המהירה,
לגבי התשלום התכוונתי לשאול מה קורה אם שילמתי אגרת רישוי והרכב לא עבר טסט ברמה שלא שווה לי לנסות שוב אלא לנסות למכור או להוריד מהכביש האם ניתן לקבל החזר?
סתם סקרנות לגבי נתיבות, מה יש בסוף יום שהוא יותר טוב? (בד"כ זה הפוך?)@יהודה-5 אם אתה מוכר את הרכב תפיל את ההוצאה הזאת על הקונה
אם זה יורד מהכביש אתה מקבל החזר
עשיתי השבוע טסט צופר לא בדקו, גלגל רזרבי ודאי שלא בודקים
יש אגרת רישוי ויש אגרת טסט את האגרת רישוי אתה צריך להראות למכון טסט ששילמת, אגרת טסט אין מה לעשות וחייבים לשלם
אם אשדוד זה דרום בשבילך אז מומלץ שם ולא עמוס שם בכלל, הגעתי ובמקום הכניסו אותי -
@מאיר-ג קודם כל יישר כח על התגובה המהירה,
סתם סקרנות לגבי נתיבות, מה יש בסוף יום שהוא יותר טוב? (בד"כ זה הפוך?)והרכב לא עבר טסט ברמה שלא שווה לי לנסות שוב
למה אתה חושש לזה יש סיבה?
מה יש בסוף יום שהוא יותר טוב? (בד"כ זה הפוך?)
תחילת יום טוב בגלל שריק אבל מי שלא רוצה שיהיו רעננים וסבלנים מדי לרכב שלו שיבוא בסוף יום שהם כבר רק רוצים להתחפף הביתה
וכן מקבלים החזר על אגרת רישוי אם הרכב יורד מהכביש ועדיין הרישוי פעיל
עי’ [https://www.555.co.il/car-insurance/magazine/removing-vehicle-from-road.html]