הוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.
-
@מאיר כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
למולטימדיה יש חיבור אפל קאר פליי אלחוטי ואילו אנדרואיד אוטו חוטי לעת עתה עם הבטחה עתידית לעדכון שיהפוך אותו לאלחוטי.
מניין לך?
ניסיתי למצוא על זה מידע ולא מצאתי!
אשמח מאוד לדעת…@ginyes כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
למולטימדיה יש חיבור אפל קאר פליי אלחוטי ואילו אנדרואיד אוטו חוטי לעת עתה עם הבטחה עתידית לעדכון שיהפוך אותו לאלחוטי.
מניין לך?
אשמח מאוד לדעת…ראשית זה מופיע במפרט הרכב. בנוסף ראיתי בעצמי שהרכב מחובר.
-
@מאיר להתכונן נפשית לפרסומת על אאוטלנדר בפורום? [בהומור כמובן…]
קודם כל כתיבה שהולכת ומשתבחת ואם חיפשת הערות אז ההערה שלי שזה כתוב מידי יפה ומושלם בצורה שלא תבייש שום כתב רכב שמקבל טיסות ומלון על חשבון היבואן [תומר הדר מפורש]
ושאלה קטנה המנוע הוא ניסאן - רנו או ניסאן ניסאן? אני חושב שזה באמת נפק"מ למי שרוצה לקנות כי בסוף כולם תחת רנו גם ניסאן גם מיצובישי השאלה מאיפה המנוע@צילפינגים כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
ושאלה קטנה המנוע הוא ניסאן - רנו או ניסאן ניסאן? אני חושב שזה באמת נפק"מ למי שרוצה לקנות כי בסוף כולם תחת רנו גם ניסאן גם מיצובישי השאלה מאיפה המנוע
@מאיר יש לך תשובה על זה במקרה?
-
@צילפינגים כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
ושאלה קטנה המנוע הוא ניסאן - רנו או ניסאן ניסאן? אני חושב שזה באמת נפק"מ למי שרוצה לקנות כי בסוף כולם תחת רנו גם ניסאן גם מיצובישי השאלה מאיפה המנוע
למיטב הבנתי זהו מנוע של ניסן טהור. גם ברשיון הרכב המנוע מופיע כ"ניסן מוטור" אבל זו לא ראיה…
מה שכן מבדיקה שעשיתי עלה שהמנוע אכן ניסן טהור
הייתי שמח אם מישהו יעשה בדיקה מעמיקה בנושא (בעיקר חיפוש גוגל באנגלית)
-
למיטב הבנתי זהו מנוע של ניסן טהור. גם ברשיון הרכב המנוע מופיע כ"ניסן מוטור" אבל זו לא ראיה…
מה שכן מבדיקה שעשיתי עלה שהמנוע אכן ניסן טהור
הייתי שמח אם מישהו יעשה בדיקה מעמיקה בנושא (בעיקר חיפוש גוגל באנגלית)
-
@מאיר נרגעתי…
כי היה זכור לי איפה שהוא כשיצא הדור הזה של האאוטלנדר @הכל-בעזרת-השם אמר שזה רנו אולי הוא יחכים אותנו
[אני לא בונה על האוטו הזה כחדש אלא בשוק המשומשות לכן זה מעניין אותי ובנוסף מסתבר שזה יעניין עוד אנשים]@צילפינגים כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
@מאיר נרגעתי…
כי היה זכור לי איפה שהוא כשיצא הדור הזה של האאוטלנדר @הכל-בעזרת-השם אמר שזה רנו אולי הוא יחכים אותנו
[אני לא בונה על האוטו הזה כחדש אלא בשוק המשומשות לכן זה מעניין אותי ובנוסף מסתבר שזה יעניין עוד אנשים]לרכב אין תקינה אירופאית כך שכמעט אין סיכוי שזה פיתוח רנו האירופאי.
-
@ginyes כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
מניין לך?
אשמח מאוד לדעת…ראשית זה מופיע במפרט הרכב. בנוסף ראיתי בעצמי שהרכב מחובר.
-
@מאיר קניתי כזה רכב (אקסקיוטיב) והאנדרואיד אוטו הוא רק חוטי.
לא הבנתי - לאיפה הרכב מחובר בדיוק??? -
@ginyes כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
לא הבנתי - לאיפה הרכב מחובר בדיוק???
לא הבנתי את השאלה. מחברים עם חוט טייפסי (2 צדדים) וזה מתחבר אם הפלאפון תומך.
-
@מאיר נו - זה אומר שהאנדרואיד אוטו הוא חוטי בלבד!
איפה הראייה שבהמשך יהיה עדכון לאלחוטי?
אגב - לא נראה שיש אפשרות עדכוני OTA באופן עצמאי, אולי יהיה במרכזי שירות…@ginyes כתב בהוותיק שלא מוותר. מבחן הדרכים המלא מיצובישי אאוטלנדר 2026.:
@מאיר נו - זה אומר שהאנדרואיד אוטו הוא חוטי בלבד!
איפה הראייה שבהמשך יהיה עדכון לאלחוטי?
אגב - לא נראה שיש אפשרות עדכוני OTA באופן עצמאי, אולי יהיה במרכזי שירות…עכשיו הבנתי את שאלתך. בסוכנות הסבירו לי שזה קשור לעדכון הקשור איכשהו לגוגל. אני לא יודע בדיוק מה ואיך.
-
@המפותח מה?
-
@המפותח מה?
@אחרית-לעמך
אני משער שבדיוק כמוני גם @המפותח לא הבין מה הקשר ש @מאיר העלה מבחן דרכים על האאוטלנדר בלי שהוא מפרסם איזה סוכנות שמוכרת את זה.
אז הוא עשה חשבון שאם בפרופיל של מאיר מופיע שזה הרכב שיש לו כנראה הוא מתכוון למכור את זה.

@המפותח אני צודק?או שעצם העובדה שהסברתי את כוונתך הרס את הכל
-
@אחרית-לעמך
אני משער שבדיוק כמוני גם @המפותח לא הבין מה הקשר ש @מאיר העלה מבחן דרכים על האאוטלנדר בלי שהוא מפרסם איזה סוכנות שמוכרת את זה.
אז הוא עשה חשבון שאם בפרופיל של מאיר מופיע שזה הרכב שיש לו כנראה הוא מתכוון למכור את זה.

@המפותח אני צודק?או שעצם העובדה שהסברתי את כוונתך הרס את הכל