האם אפשר היום לגלות רישיון
-
@יחצ-המקצוען שכיח שישיבה יודעת על בחור שיש לו אשראי?
-
@יחצ-המקצוען לא הבנתי
-
@יחצ-המקצוען מי שחושדים בו על רישיון יש לו אשראי…
גיסי אמר לי על השיטה דרך הביטוח ולא צריך שיהיה רכב כי אם אתה מצהיר שיש לך רישיון מ2022 ובפועל יש לך מ2020 תראה בפוליסה שכותבים שיש שינוי נתונים ממה שהצהרת -
@יחצ-המקצוען מי שחושדים בו על רישיון יש לו אשראי…
גיסי אמר לי על השיטה דרך הביטוח ולא צריך שיהיה רכב כי אם אתה מצהיר שיש לך רישיון מ2022 ובפועל יש לך מ2020 תראה בפוליסה שכותבים שיש שינוי נתונים ממה שהצהרת@פתוח-לשמוע כתב בהאם אפשר היום לגלות רישיון:
מי שחושדים בו על רישיון יש לו אשראי…
לגבי האזור האישי ממשלתי מה הסכוי
שלבחור ישיבה לא היה אשראי או אמצעי אחר
כמעט לא מצוי. למעט מקרים נדירים ש @טוסון צודק@אחרית-לעמך כתב בהאם אפשר היום לגלות רישיון:
ואם אין לי (לצורך העניין) כרטיס אשראי / דרכון ואני לא יכול לפתוח אזור אישי?
פה נכנס השיטה אם הביטוח ש @המייבין התכוון עליו
וגם אתה. -
@איש-יהודי כתב בהאם אפשר היום לגלות רישיון:
רגע אז כל עוד לא הפעלתי ביטוח אין דרך לדעת
גם אם לא הפעלת ביטוח הביטוח יכול לדעת את ההיסטוריה שלך נהג צעיר\חדש \תאונות וכו’ (ככל שידוע לי)
-
בעבר הקמתי ביטוח באחת החברות הישירות דרך האינטרנט, ובהקשת מספר זהות (ותאריך לידה) התהליך נעצר משום שלא היה רישיון נהיגה לבעל הרכב.
היום אי אפשר לעשות (באותה חברה שבה הקמתי בעבר. אולי במקום אחר אפשר) דרך האינטרנט, אבל אני מניח שבהתקשרות למוקד התוצאה תהיה זהה (אם כי התקשרות על כמה ממספר אחד אולי תדליק נורה אדומה). -
@איש-יהודי אז כתוב באזור האישי באיזה שלב אתה אוחז (עברת טסט)
-
בעבר הקמתי ביטוח באחת החברות הישירות דרך האינטרנט, ובהקשת מספר זהות (ותאריך לידה) התהליך נעצר משום שלא היה רישיון נהיגה לבעל הרכב.
היום אי אפשר לעשות (באותה חברה שבה הקמתי בעבר. אולי במקום אחר אפשר) דרך האינטרנט, אבל אני מניח שבהתקשרות למוקד התוצאה תהיה זהה (אם כי התקשרות על כמה ממספר אחד אולי תדליק נורה אדומה).פוסט זה נמחק! -
@איש-יהודי כתב בהאם אפשר היום לגלות רישיון:
האם מישהוא פה יודע מה קורה אם לא משלמים על היתר הנהיגה הזמני ? האם אז אי אפשר לגלות?
תוקף הרשיון ותקופת הנהג החדש מתחילה מהרגע בו אתה משלם על הרשיון שלך והוא הוא הופך להיות פעיל
-
מנצל"ש-
האם באזור אישי ממשלתי ניתן להפיק אישור ש"אין" רישיון נהיגה? (בדגש למי שלא התחיל כלל תהליך)
אודה מאוד למי שיבדוק -
היום אי אפשר לעשות (באותה חברה שבה הקמתי בעבר. אולי במקום אחר אפשר) דרך האינטרנט, אבל אני מניח שבהתקשרות למוקד התוצאה תהיה זהה (אם כי התקשרות על כמה ממספר אחד אולי תדליק נורה אדומה). -
@איש-יהודי אפשר לנסות להגיש תביעה אבל רק למקרה מוכח (זה לא נראה לי קל) כי כמו שכבר כתבו זה פלילי (זה לא בעיה שאפשר לפתור לתמיד)
-
@אלעדי
אישור רשמי לא מצאתי,
אבל בלשונית נהיגה וכלי רכב אם יש לך היתר נהיגה הוא מופיע ואם אין לך, לא מופיע כלום.
(אפשר פשוט לעשות צילום מסך) -
@אבי-לוי יישר כח, עזרת לי מאד. אני מנסה לעזור לחבר שצריך אישור רשמי אז כנראה שצילום מסך לא יעזור… תודה שוב