עשיתם ניקוי פיח אצל עוני? נשמח שתשתפו לתועלת הכלל.
-
@mik6868 נראה לי במחשב הוא יכול לבדוק גם את הפיח בEGR אפשר לשאול אותו,
בנוסף לענ"ד עדיף לעשות לEGR ולחורים בסעפת ניקוי ידני אצל יחיא שכמעט תמיד סתומים לגמריבפריוס עם פיח ואח"כ את עוני זה נראה לי הכי טוב… -
מה קורה?
מחכים לעדכונים מכל המנקי ארובות, גם אם החוייה שלכם היא שלא השתנה כלום (חוץ מחור בכיס של 400 ש"ח) חשוב לדעת את זה. -
אני אחרי כל התקופה הזאת לא באמת מרגיש הבדל בין ה 60% פיח שהוא טען שיש בין אחרי שניקה כמעט לגמרי, ובכ"ז ניקה 52 % הייתי צריך להרגיש משהו משמעותי או שלא.
- ומה שכן קרה אחרי לא יודע אם קשור הרעידות של המנוע קצת יותר התחזקו מאז בדגש על הבוקר,
- ורעש חזק מהאגזוז (כשאני מרים מכסה מנוע אין רעש מיוחד ובתוך הרכב רעש חזק מכיוון מתחת הרכב והאגזוז),
- וכן צריכת הדלק אצלי עלתה,
- כשאני לוחץ גז עד הסוף לפעמים בעליות אחרי שאני מרים את הרגל המנוע ממשיך עם הצעקה שלו עוד שניה וחצי כזה כאילו זורק עוד איזה קללה בעצבים של המאמץ ואז נרגע…,
- כשאני יוצא לעקיפות בדגש כשאני במהירות נמוכה ואני מועך את הגז תגובת הרכב לא ישירה יש שניה של כלום ואז מתחיל והמהירות גם לא עולה במהירות כמו שהיה קודם,
אז לא יודע מה להגיד עבר חודש בערך וזה התופעות או לוואי של הניקוי או בעיות חדשות
אני מדגיש לא בטוח בכלל שזה קשור לניקויולמי שהולך להגיד לי על 1 ו 3 כנראה EGR
אז באמת עדין לא עשיתי ניקוי EGR אבל התדרדרות כזאת תוך חודש ?
לגבי הצריכה אני חושב אולי שזה יותר כיוון ניקוי חיישני MAF וחמצן שמעולם לא נוקה ומרגיש לי שזה הכיוון …
-
אני אחרי כל התקופה הזאת לא באמת מרגיש הבדל בין ה 60% פיח שהוא טען שיש בין אחרי שניקה כמעט לגמרי, ובכ"ז ניקה 52 % הייתי צריך להרגיש משהו משמעותי או שלא.
- ומה שכן קרה אחרי לא יודע אם קשור הרעידות של המנוע קצת יותר התחזקו מאז בדגש על הבוקר,
- ורעש חזק מהאגזוז (כשאני מרים מכסה מנוע אין רעש מיוחד ובתוך הרכב רעש חזק מכיוון מתחת הרכב והאגזוז),
- וכן צריכת הדלק אצלי עלתה,
- כשאני לוחץ גז עד הסוף לפעמים בעליות אחרי שאני מרים את הרגל המנוע ממשיך עם הצעקה שלו עוד שניה וחצי כזה כאילו זורק עוד איזה קללה בעצבים של המאמץ ואז נרגע…,
- כשאני יוצא לעקיפות בדגש כשאני במהירות נמוכה ואני מועך את הגז תגובת הרכב לא ישירה יש שניה של כלום ואז מתחיל והמהירות גם לא עולה במהירות כמו שהיה קודם,
אז לא יודע מה להגיד עבר חודש בערך וזה התופעות או לוואי של הניקוי או בעיות חדשות
אני מדגיש לא בטוח בכלל שזה קשור לניקויולמי שהולך להגיד לי על 1 ו 3 כנראה EGR
אז באמת עדין לא עשיתי ניקוי EGR אבל התדרדרות כזאת תוך חודש ?
לגבי הצריכה אני חושב אולי שזה יותר כיוון ניקוי חיישני MAF וחמצן שמעולם לא נוקה ומרגיש לי שזה הכיוון …
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!