סקר למתנדבי עזרה זה לזה
-
@המאעסטר מה עם כל בעלי המולטימדיות החסומות לרשת?
@אליהו-הת-ח כתב בסקר למתנדבי עזרה זה לזה:
מה עם כל בעלי המולטימדיות החסומות לרשת?
לכן שאלתי אם יש כאלה שהמולטימדיה חסומה לגמרי אז זה לא רלוונטי שאלתי בשביל לדעת כמה מאמץ להשקיע בשביל לעשות את המערכת נגישה כי אם כולם בסוף ישתמשו באפליקצייה בגלל שהיא תיהיה פתוחה בחסימות אז סתם עבדתי לכן עשיתי סקר זה הכל
-
@גיל כתב בסקר למתנדבי עזרה זה לזה:
@המאעסטר הצבעתי לא רלוונטי, לא כי אין לי מולטימדיה, אלא כי אין בה גלישה בכלל.
טוב מאוד בשביל זה עשיתי את הסקר כדי לדעת היצע וביקוש זה פשוט נותן מוטיבצייה להמשיך ולמצוא פתרונות לכל מיני דברים קשים יותר
-
לי יש מולטימדיה עם סים נטפרי וחסימה של אאוטנט.
אני משתמש בחסימה כפולה (מערכת ורשת) בגלל שהאאוטנט קורס כל הזמן.
אם מישהו יסדר לי חסימה אמינה שלא נופלת אני יוכל להחליף סים שיהיה נגיש לאפליקצייה ואולי גם לזינג על הדרך. -
אם מישהו יסדר לי חסימה אמינה שלא נופלת אני יוכל להחליף סים שיהיה נגיש לאפליקצייה ואולי גם לזינג על הדרך.@אליהו-הת-ח כתב בסקר למתנדבי עזרה זה לזה:
אם מישהו יסדר לי חסימה אמינה שלא נופלת אני יוכל להחליף סים שיהיה נגיש לאפליקצייה ואולי גם לזינג על הדרך.טוב זה לא קשור כל כך לפה אבל לא חסר חסימות יש את קיידרואיד חסימה מעולה קצת בעיות לפעמים עם המיקום
ויש את של אפרים ד חסימה מעולה וקלה להתקנה -
אם מישהו יסדר לי חסימה אמינה שלא נופלת אני יוכל להחליף סים שיהיה נגיש לאפליקצייה ואולי גם לזינג על הדרך.@אליהו-הת-ח
כנ"ל רק קצת שונה…
יש לי חסימה.
מוטי ברנדוויין התקין לי חסימה חדשה, לא יודע להגיד את השם שלה (לא קרדואיד או משהו בסגנון).אמר לי שזה חסימה הרבה יותר טובה מהחסימה הקודמת שהתקין לי (אאוטנט)
אם זה יהיה פתוח שם יתכן שיעזור לעוד כמה חברים. -
מעולה תודה לכולם על ההעינות רק בזכותם ובעצות שלכם נוכל להקים משהו שיענה על כל הדרישות ייתכנו עוד סקרים מהסגיון הזה בספו של דבר לזה הפורום נועד להיוועץ עם כולם
אז התשובה הסופית היא להשקיע כמה שיותר בקו ולכן זה בעז"ה מה שיהיה
תודה לכולם על ההשתפות בסקר והתגובות זה מה שרציתי הערות תגובות ורעיונות
הסקר נסגר והנושא נמחק