הפעלת ביטוח צד ג' בתאונה - כמה הנזק?
-
אשמח למידע:
א. במידה ואפעיל את הביטוח - מה תהיה ההשלכה של זה על הפרמיה בשנים הקרובות - בדגש על זה שאני נהג חדש.
ב. במידה ואני מעוניין לסגור את הסיפור בינינו - יש עניין שהנפגע ימנע מהעברת הפרטים שלי לביטוח שלו?
ג. אין לי סוכן ביטוח, אני מבוטח דרך סוכנות גדולה - אני יכול לפנות אליהם ללא חשש לפגיעה עתידית במידה ולא תהיה תביעה? -
אשמח למידע:
א. במידה ואפעיל את הביטוח - מה תהיה ההשלכה של זה על הפרמיה בשנים הקרובות - בדגש על זה שאני נהג חדש.
ב. במידה ואני מעוניין לסגור את הסיפור בינינו - יש עניין שהנפגע ימנע מהעברת הפרטים שלי לביטוח שלו?
ג. אין לי סוכן ביטוח, אני מבוטח דרך סוכנות גדולה - אני יכול לפנות אליהם ללא חשש לפגיעה עתידית במידה ולא תהיה תביעה? -
@טרנטע כתב בהפעלת ביטוח צד ג' בתאונה - כמה הנזק?:
כי עד 5000 ש"ח הרבה פעמים זה לא נר’שם בעבר הביטוחי
תמיד.
ועיין כאן. -
-
@מתתיהו כתב בהפעלת ביטוח צד ג' בתאונה - כמה הנזק?:
מאוד יעזור לי יעוץ עם סוכן ביטוח טוב
יש למישהו המלצה על סוכן נחמד שיוכל לעזור לי?סוכן ביטוח לא יעזור לך, מנסיון…
אתה צריך עו"ד @מיכלין-שמאי-רכב -
אשמח למידע:
אשמח למידע:
ג. אין לי סוכן ביטוח, אני מבוטח דרך סוכנות גדולה - אני יכול לפנות אליהם ללא חשש לפגיעה עתידית במידה ולא תהיה תביעה?@מתתיהו כתב בהפעלת ביטוח צד ג' בתאונה - כמה הנזק?:
בדרך כלל, באותו ביטוח הפרמיה תהיה יותר יקרה משמעותית, ואם תעבור ביטוח הפרמיה לא תתייקר משמעותית.
בכל זאת כדאי לבדוק עם הביטוח כמה הפרמיה תתייקר לאחר התביעה, וכן לקבל הצעת מחיר עם ובלי תביעה מחברות אחרות ולהשוות.
הסיכון הגדול של הפעלת ביטוח, שתהיה תביעה משמעותית נוספת בתוך שלוש שנים ואז תהיה בבעיה גדולה@מתתיהו כתב בהפעלת ביטוח צד ג' בתאונה - כמה הנזק?:
ג. אין לי סוכן ביטוח, אני מבוטח דרך סוכנות גדולה - אני יכול לפנות אליהם ללא חשש לפגיעה עתידית במידה ולא תהיה תביעה?אם החלטת לסגור בלי להפעיל ביטוח, תחתים את הצד ג’ על טופס ויתור תביעה.